Afyonkarahisar Belediyesi AKP’li başkan, müdürü ot yolmakla görevlendirdi

Genel & Güncel Konular

Afyonkarahisar Belediyesi AKP’li başkan, müdürü ot yolmakla görevlendirdi

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Ağu 11, 2020 7:12

Emine Emel Sarlık, Afyonkarahisar Belediyesi’nde Kültür Müdürü’ydü. Ancak yeni Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kadın müdüre Fen İşleri’nde yeni bir görev verdi: Ot yolmak.
Resim
Afyonkarahisar'ın AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKP'li eski Başkan Burhanettin Çoban'ın Kültür Müdürü Emine Emel Sarlık'ı, Fen İşleri'nde “Ot yolmakla” görevlendirdi. Bu görevlendirme büyük tepki çekti. Eski Başkan döneminden kalan birçok çalışanın da emekliye zorlandığı belirtildi. Ot yollamaya gönderilen Emine Emel Sarnık'ın bu yeni görevinin hikayesi şöyle başladı.
Resim
AKP'li önceki Başkan Çoban'ın “Kültür Müdürü” olarak atadığı Belediye daimi işçisi Emine Emel Sarlık, AKP'li yeni Başkan Zeybek tarafından önce müdürlükten alınıp muhasebe birimine yollandı. Daha sonra da Fen İşleri Müdürlüğü emrine verdi. Eski Müdür Sarlık, yeni görevinde park ve bahçelerdeki yabani otları ayıklıyor.

MOBBİNG İDDİALARI İÇİN İNCELEME YAPILACAK MI?
CHP Milletvekili Burcu Köksal, konuyu TBMM'ye taşıdı. İçişleri Bakanı'na şu soruları yöneltti. “Afyonkarahisar Belediyesi'nde emekliye sevkedilen ve emekli olmayıp da görev yeri değiştirilen personelle ilgili, bir önceki Belediye Başkanı'nın ekibini tasfiye etme, parti içi hesaplaşmaya kurban edilme iddiaları için araştırma yapılacak mı? Mobbing iddiaları ile ilgili inceleme yapılacak mı?.”
Resim
HER GÜN PARKLARI DOLAŞIYOR TEK TEK OTLARI TEMİZLİYOR
Emine Emel Sarlık, her gün Afyonkarahisar'daki parkları dolaşarak istenmeyen otları temizliyor. Ardından ağaç ve çiçekleri suluyor.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x