Ağar, Başbakan'a arka çıktı...

Genel & Güncel Konular

Ağar, Başbakan'a arka çıktı...

İletigönderen Ram » Sal Mar 27, 2007 22:27

DOĞRU Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar, hiçbir partiyle ittifak arayışında olmadıklarını belirterek, “Bizim böyle bir görüşme ya da arayışımız olmadı. Başkalarının olabilir, onu da saygıyla karşılarız” dedi. Ağar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bölücübaşı Öcalan’a ‘Sayın’ dediğinin hatırlatılması üzerine ise, “Başbakan’ın bilerek ‘Sayın’ dediğini düşünmüyorum” diye konuştu.

Bir toplantıya katılmak üzere Adana’ya giden DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, yol güzergahında mola verdiği Aksaray’da partililerle bir araya geldi. Ağar burada partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ağar, bir gazetecinin “BBP ile ittifak arayışınız var mı?” sorusuna, “Hayır hiçbir parti ile ittifak arayışımız yok. Doğru Yol Partisi merkez sağın en büyük partisidir. Herkese başarılar diliyoruz, kimseyi rencide etmeden inanmış bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bizim böyle bir görüşme ya da arayışımız olmadı. Başkalarının olabilir, onu da saygıyla karşılarız” dedi.

Hrant Dink cinayetinin son günlerde BBP ile ilişkilendirilmesi konusunda görüşleri sorulan Ağar, “Resmi makamların bu konularda açıklama yapması lazım. Onun için şu anda söylenecek bir şey yok. Tahkikatın gizliliği esas, savcılık bir açıklama yapmadan bir şeyler söylemek doğru olmaz. Biz de bir bilgiye sahip değiliz” diye konuştu.

Türkiye’de hemen her kesimin son dönemde ezildiğini savunan Ağar, şunları söyledi:

“Doğru Yol Partisi elbetteki orta direği kucaklayacak, onları güçlendirecek ve toplumun omurgalarını yeni baştan ekonominin güçlü konumuna ulaştıracak programlarla geliyor. Bu iktidarla beraber, hatta 57’nci hükümetle çökmeye başlayan çiftçiyi yeni baştan güçlendirecek politikaları oluşturacak. Burada hiçbir tereddüdümüz yok. Birilerinin söylediği gibi ‘Siz çiftçi partisi misiniz?’, ‘Köylü partisi misiniz?’; evet bizim böyle bir kompleksimiz yok. Onların partisiyiz, onların gücü ve tercümanıyız, onların canıyız onlar da bizim canımız. O bakımdan müsterih olsunlar biz geliyoruz. Kırat yeni baştan iktidara geliyor, çiftçi rahatlayacak.”

BAŞBAKAN’A DESTEK VERDİ

DYP lideri Ağar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili terörist başı Abdullah Öcalan için ‘Sayın’ kelimesi kullandığı gerekçesiyle başlatılan sürecin hatırlatılması üzerine ise, “Başbakan, bilerek böyle bir şey söylemedi diye düşünüyorum” dedi. Türkiye’de cumhurbaşkanlığı seçiminin esrarengizliğe büründüğünü savunan Ağar, “Aday mı, değil mi bilmiyoruz. Türkiye’de cumhurbaşkanlığı seçimi esrarengizliğe büründü. Türkiye gizli örgüt lideri falan seçmiyor. Herkesin kimin cumhurbaşkanı olacağını bilmek hakkı. Onunla ilgili fikirlerini söylemek hakkı. Ancak böyle bir aday ortada gözükmüyor. Kimse çıkıp benim filan demiyor. Çıkması lazım, benim demesi lazım. AK Parti içinde yapılan anketler fevkalade yanlıştır. AK Parti’ye başkan değil, Türkiye’ye başkan seçiliyor. Bunun halka sorulması gerekir. Halka sorsunlar ve cevabını alsınlar” diye konuştu.

Resim
Ülkemi dört kolluya koyup kabristana gömmek için mi çabalıyorlar acaba¿?
Resim
Mossadım, Ağarım keten helvam & Şeyhim, müridim SAYIN Tayyibim. Edi ile Büdü gibiler maşallah, tü tü tü... Resim Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen iso » Sal Mar 27, 2007 23:28

Evet, Anket ortaya cikti yaa, tere yag kullan :wink:

Güya Meclis Gözünde yoktu bizimkinin :twisted:
ResimResim
Kullanıcı küçük betizi
iso
Üye
Üye
 
İletiler: 434
Kayıt: Pzr Mar 04, 2007 23:38

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Mar 28, 2007 8:15

Ram, Agar'in konusmasindan kisa bir bölüm dinledim.
“Başbakan’ın bilerek ‘Sayın’ dediğini düşünmüyorum”
da bitmiyor konu. Basbakan'in bir "cahillik" yapmis olabilecegini, muhalefeti karalamaya calismak yerine cikip "Ben bir hata yaptim" diyerek milletten özür dilemesi gerektigini söyledi. :twisted:

benim asil canimi sIkan bizim Tayyip. gecen aksamki AKP MYK toplantisinda Imrali'daki "ite" "sayin" dedigi iddialariyla ilgili olarak,
"Böyle bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum"
demis... Alzheimer icin genc yahu, yasssik :roll:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 9 konuk

x