Ağar’ın Memleketinde Erkeklik Polemiği

Genel & Güncel Konular

Ağar’ın Memleketinde Erkeklik Polemiği

İletigönderen Hasta » Pzr Haz 24, 2007 8:37

Ağar’ın memleketinde erkeklik polemiği

Başbakan Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Elazığ’da İstasyon Meydanı’nı hıncahınç dolduran on binlerce vatandaşa seslendi. Yoğun ilgi arasında havaalanından kente gelen Erdoğan, yolda çocuklara oyuncak araba ve bebek dağıttı. Yol boyunca AKP bayrakları sallayan kara çarşaflı kadınlar dikkat çekti. Erdoğan’dan önce kürsüye gelen Gül, konuşmasını ‘Vur vur inlesin, Deniz Baykal dinlesin. Elazığ seninle gurur duyuyor’ sloganları arasında yaptı. Gül, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili süreci anlatırken alandan “Yuh” sesleri yükseldi.

SEZER’E SLOGAN

Alandan ‘Sezer istifa’ sloganlarını “Hayır hayır. Cumhurbaşkanı’na bir şey söylemeyin, söyleyecekseniz Meclis’e gelmeyenlere söyleyin” diye susturan Gül, DP Lideri Mehmet Ağar’ı kastederek şöyle konuştu: “Erkeklik, yiğitlik, korkmadan Meclis’e gelip, Meclis’te oturmaktaydı. Yiğitliğin gösterileceği yerler vardır, erkekliğin ispatlanacağı dönemler vardır. Ne yazık ki bunlar yapılamamıştır. Ama şimdi işleri bitti görüyorsunuz. Siyasi hayatta övünecekleri tek şey beni cumhurbaşkanı yapmamak. Ama gün gelecek cevabı siz vereceksiniz.”

‘AH GAKKOŞLAR AH’

Başbakan Erdoğan’ın konuşması sırasında da 5 milletvekilini temsilen sık sık ‘Beş beş’ sloganları yükseldi. Konuşmasına “Sevgili Gakkoşlar” diye başlayan Erdoğan, zaman zaman ‘Ah Gakkoşlar ah’ hitabıyla alandakilerle sohbet havasında konuşma yaptı. Kalabalığın, ‘Vur vur inlesin, Mehmet Ağar dinlesin’ sloganları üzerine Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hayır, hayır. Vurmayalım be, vurmayalım. Çünkü biz farklı kültürden geliyoruz. Zira Yunus’un diliyle; Dostun evin gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik diyerek bu yola çıktık.”

‘CHP’YE YEDEK PARÇA VERMEYİN’

Daha sonra uçakla Malatya’ya geçen Başbakan Erdoğan, Hükümet Meydanı’nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, kendisini parti teşkilatının binasından protesto eden MHP’lilere tepki göstererek, “Aramıza fitne sokmak isteyenler var. Şehit cenazelerini istismar edenler de bunlar” dedi. Erdoğan konuşmasında, CHP-MHP koalisyonu senaryolarını anımsatarak şunları söyledi: “Sizin bu heyecanınız, aşkınız birilerini ürkütmüş olacak ki, bugünlerde diyorlar ki, en iyisi biz MHP ile CHP’yi bir araya getirelim. Artık inşallah milletimizin tek bir oyu bile CHP’ye yedek parça olmayacak.” Meydandakilerin bir ara,’Tayyip baba’ diye tempo tutmasına itiraz eden Başbakan Erdoğan, “Ben sizin hizmetkarınızım, baba değil. O babalar geçmişte kaldı. Biz babalığa talip değiliz, biz hizmetkarlığa talibiz” diye konuştu.

--------------------------------------------------------------------------------

‘357 oy 330’dan küçüktür dediler’

Erdoğan, cumhurbaşkanı seçimini anlatırken alandan yükselen “Yuh” seslerini “Siz sandıkta konuşun sandıkta” diye susturdu. Abdullah Gül'ün geçmiş üç cumhurbaşkanından fazla oy aldığını söyleyen Erdoğan, “Abdullah Bey 357 oy aldı, dediler ki, ‘357, 330’dan küçüktür’. Ses çıkarması gereken merciler çıkarmıyor ama millet gereken cevabı verecek. Değerli kardeşim bizim birkaç tane alternatif koyma mecburiyetimiz mi var? Baykal'a 'sen aday ol' dedim, sen. Aday olmadığım halde, bana her türlü hakareti yaptın. Bana ‘aday olmadığını açıkla, ben de seninle dolaşacağım’ dedi. Benim senin ianene ihtiyacım yok” diye konuştu.

--------------------------------------------------------------------------------

Baykal ve Ağar’a başsağlığı telefonu

BAŞBAKAN Erdoğan, Hatay’daki CHP mitingi ve Aksaray’daki DP konvoyunda meydana gelen kazalarla ilgili ‘başsağlığı’ dileğinde bulundu. Başbakan Erdoğan, Malatya’dan CHP Lideri Deniz Baykal ve DP Lideri Mehmet Ağar’ı telefonla arayarak, başsağlığında bulundu ve ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Baykal ve Ağar’ın da, duyarlılığı ve nezaketinden dolayı Erdoğan’a teşekkür ettiği bildirildi.

Babası kaçak

ERDOĞAN, Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’a da şu sözlerle yüklendi: “Birisi meydan meydan dolaşıyor. Babası, kardeşi yurtdışında kaçak. Madem haklısın, madem dürüstsün niye burada değiller. Niye kaçıyorlar, bu malın bu mülkün sahibi madem sensin, o zaman niye açıkça benim bunların sahibi diyemiyorsun. Niye adaletten, yargıdan kaçıyorsun, niye farklı yöntemler uyguluyorsun. Nasıl senin oluyor. Seninse o zaman de ki benim. Ama bu beyefendi bakıyorsunuz Türk yargısıyla değil, yurtdışında kendine göre yollar, çareler arıyor.”

Kaynak:Akşam
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen yakup_cemil » Pzr Haz 24, 2007 15:44

Sayın Ağar güzeL konuşmuş yaLnız ataLarımızın iğneyi kendine

çuvaLdızı başkasına diye bir sözü vardır !!

"Dağdan inin ovada siyaset yapaLım.." diye teröristLere sesLenirken

neredeydi acaba Ağar'ın erkekLiği?
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Hasta » Cmt Haz 30, 2007 8:25

‘İşte Elazığ, işte erkeklik’

DEMOKRAT Parti Lideri Mehmet Ağar, Meclis’te cumhurbaşkanlığı seçimine girmediği gerekçesiyle kendisini memleketi Elazığ’da “Erkeklik Meclis’e gelmekti. Erkekliğin ispatlanacağı dönemler vardır. Ne yazık ki bunlar yapılmamıştır” diyen Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’e yine Elazığ’dan yanıt verdi. Havaalanından gelirken bir aracın arkasında ‘Başındaki çuvalı çıkarırsan etrafındaki erkekleri göreceksin’ yazısını gördüğünü ifade eden Ağar, “Adamın dediği doğru. Yiğitlik arayanlara mertlikten söz edenlere Elazığ cevabını verdi, işte erkeklik” diye konuştu.

Erdoğan’ın memleketi Rize ile Gül’ün memleketi Kayseri’yi miting programına almadığını vurgulayan Ağar, Gül’ün Elazığ’da yaptığı konuşma sırasında platformda bulunan hemşehrilerine de sitem etti: ‘Hemşehrilerimiz bu laflardan rahatsız olmazlar mı, bir günden bir güne bir harf mi bir kelime mi söyledim onlara. İnsanın neresinde bir noksanı varsa meydanlarda onu arar. Çok ararsan bulursun beni. Ben buradayım. Elazığ kadını da erkeği de hepsi yiğittir yüreklidir, candır insan evladıdır, merhametlidir, terbiyelidir.’

Alandaki partililerin ellerindeki ‘Burada erkeklik satılmaz, çimento satılır, ferrokrom satılır, şeker fabrikası satılır’, ‘Ağar gelecek ampul sönecek’, sloganlarını okuyan Ağar, ‘Nasrettin Hoca Akşehir’de değil Elazığ’da mı doğmuş? diyerek, meydandakileri güldürdü. Ağar, Erdoğan ve Gül’ü yuhalayan Elazığlıları ‘Gerek yok’ diyerek susturdu.

Kaynak:Akşam
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Cmt Haz 30, 2007 18:45

Sayın Ağar güzeL konuşmuş yaLnız ataLarımızın iğneyi kendine

çuvaLdızı başkasına diye bir sözü vardır !!

"Dağdan inin ovada siyaset yapaLım.." diye teröristLere sesLenirken

neredeydi acaba Ağar'ın erkekLiği?

yakup_cemil, haklısın kardesim ülkemizdeki partiler siyaset yapmasını bilmiyorlar ne yazık ki ne mehmet ağar ne deniz baykal siyasette işler acısı :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x