Ah şu altan ah...

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Ah şu altan ah...

İletigönderen efrasyap1923 » Cmt Ara 12, 2009 19:39

DTP kapatıldı Türklüğümden utandım dedi... silip silip yazıyorum valla denecek söz bulamıyorum...Bir kaşık su yeter hani...
Ülkeleri düşmana karşı koruma gücü on kısma ayrıldı : Bunun dokuzu TÜRKLERE ve biri diğer milletlere verildi. Yine böyle, cimrilikte on kısma ayrıldı ; bunun dokuzu İranlılara ve biride diğer milletlere , cömertlikte on kısma ayrıldı ; dokuzu ehli Sudana biride diğer insanlara , haya da on kısma ayrıldı ; dokuzu kadınlara , biride diğer insanlara , hased ( nifak ) de on kısma ayrıldı ; dokuzu Araplara biri diğer milletlere , kibirde n kısma ayrıldı ; dokuzu rumlara biri diğer milletlere verildi.
Kullanıcı küçük betizi
efrasyap1923
Üye
Üye

İletiler: 23

Re: Ah şu altan ah...

İletigönderen yigitler » Cmt Ara 12, 2009 22:11

Ulan p......k, asil Turkler senden utaniyor! Ulan gebes, Ataturk olmasaydi senin adin Hans, Pierre ya da Andreas olurdu! Defol git Turkiyeden! Hem topraginda yasiyorsun ve suyunu iciyorsun, bir de utaniyorsun ha? Eger benim elimde olsaydi seni ve tum o libos p...larini Turk vantandasligindan cikarirdim. Her hastaligin bir ilaci var ama senin gibi mikroplarinin yok. Zaten senin fikrini soran da kim yavsak? Tovbe estagfurullah, eger site kurallari musade etse daha cok agir bir yorum yazardim! :x
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Comte » Cmt Ara 12, 2009 22:43

yigitler yazdı:Her hastaligin bir ilaci var ama senin gibi mikroplarinin yok.

Hastalikli hücreler ilaclarla gerilemiyorsa, cerrahi yollar ise girer.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Comte
Dilmaç
Dilmaç

İletiler: 195

İletigönderen öz_gür » Cmt Ara 12, 2009 23:22

Ülke Bütünlüğünü savunamıyan sadece altan mı !...
Kullanıcı küçük betizi
öz_gür
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen Hayyan » Pzr Ara 13, 2009 1:10

Hangi Türklüğünden utanıyorsun diye sormazlar mı adama altan ?
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez!..
V For Vendetta
Kullanıcı küçük betizi
Hayyan
Üye
Üye

İletiler: 99

İletigönderen İL-BARS » Pzr Ara 13, 2009 10:48

Türk değil ki Türklüğünden utansın ! Vatanı bir kadın memesi için satacağını övünerek söyleyen bir yaratığın Türklük ile hiçbir bağı olmayacağı aşikardır. Sizin gibi itler saldırdıkça biz daha fazla Ata'!mıza ve Türklüğümüze bağlanıyoruz.

İnadına TÜRKÜZ, TÜRKÇÜYÜZ, ATATÜRKÇÜYÜZ !

TTK
Kullanıcı küçük betizi
İL-BARS
Üye
Üye

İletiler: 135

İletigönderen gha » Pzr Ara 13, 2009 15:34

Sen nere, Türklük nere, az gelişmiş yaratık! Bizde kadın/ana memesi kutsaldır... Sen (ler) gibi anasını/anayurdunu satmaya çabalayanlar; takılıp-çakılıp kaldıkları içsel pisliklerinin içinde debelenip dururlar... Bu yüzden 'Her Taraf bok kokuyor' ya...
Kullanıcı küçük betizi
gha
Üye
Üye

İletiler: 3

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x