Ahmet Hakan: Adını temizle Abdullah

Genel & Güncel Konular

Ahmet Hakan: Adını temizle Abdullah

İletigönderen sessiz sedasız » Çrş Nis 16, 2008 19:32

Eski Ak Parti Milletvekili Turhan Çömez, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan'a ilişkin ciddi iddialarda bulundu.. Çömez, Abdullah Unakıtan'ın Bandırma İlçe Tarım Müdürüne bir arazi için rüşvet teklif ettiğini, kabul etmeyince de bürokratı görevden aldırdığını öne sürdü...

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan ise bu iddiaları köşesine taşıyarak "Adını Temizle Abdullah" çağrısında bulundu...

"Turhan Çömez adlı eski milletvekili, lafı hiç eğip bükmeden seninle ilgili acayip somut bir iddia ortaya atmış... "Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın oğlu Abdullah Unakıtan, Bandırma’da bir ilçe tarım müdürüne, Bandırma’da açacakları fabrikanın bulunduğu alanın mera vasfında olduğunu söyleyip komisyonun toplanıp mera vasfının kaldırılmasını istedi. Aynı bürokrata birkaç gün sonra Abdullah Unakıtan, Babasının selamını ileterek rüşvet teklif etti. Rüşveti kabul etmeyince de bürokrat ertesi gün görevden alındı."

Çömez’in iddiası bu...

Sevgili Abdullah...

Bence bu çok ama çok vahim bir iddiadır...

Bence çekirdek aileniz derhal küçük çapta bir toplantı düzenlemelidir...

Benim gibi bir yazarın "sudan" ve "beş para etmez" bir ironisi karşısında celallenip mahkemeye koşan, "bu adam bizim onurumuzla oynadı... Onurumuzu ancak 5 milyon kurtarır" diye dava açan sevgili anneciğinin, Turhan Çömez’İn yenilmez yutulmaz iddiaları karşısında bir tür aliye rona kesilip, "Hadi abdullah’ım! Koş mahkemeye... Süründür şu Turan Çömez denilen adamı" demesi şart olmuştur...

Sevgili abdullah... Bilesin ki işimi gücümü bırakıp bu olayı takip edeceğim"

:arrow: http://www.skyturk.tv/news.jsp?c=1&newsId=71556
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 16, 2008 22:42

Bu Ahmet Hakan ne iş Ram kardeşim?Bu adamı bu adamlar meşhur yaptı.Bu da yeni bir Bizans oyunu gibi geliyor bana.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen kaye » Çrş Nis 16, 2008 23:02

1) Bizans oyunu olabilir,
2) Menfaatlerin çatışması sonucu ortaya çıkan aykırılık olabilir,
3) Besle kargayı, oysun gözünü :) olabilir..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen gokdeniz » Çrş Nis 16, 2008 23:23

islamci tayfaya gore kendinden ve gecmisinden nefret etme sendromu :shock:
di mi ama?
yapilan bunca guzelligi :!: elestirmek normal bir insanin isi olabilir mu :?: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x