Aklanmadan ölmemeliyim...

Genel & Güncel Konular

Aklanmadan ölmemeliyim...

İletigönderen Gilda » Pzr Tem 20, 2008 10:04

Ayşe Asuman Özdemir, "Artık çöktüm" dedi.



[img]http://img413.imageshack.us/img413/5305/ayseasumanozdemir1207gy8.jpg[/img]



Ergenekon Soruşturması’nda 11 ay tutuklu kaldıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Ayşe Asuman Özdemir,

"Aklanmadan ölmek istemiyorum" dedi. Cezaevine girdiğinde 39-40 yaşlarında göründüğünü söyleyen 53 yaşındaki

Ayşe Asuman Özdemir, "Artık çöktüm" dedi.


Gazetecilerin ısrarları üzerine Çengelköy’deki evinde konuşan Ayşe Asuman Özdemir, oğlu Volkan’ın 23’üncü doğum günü için hazırlık yaptığı sırada evine gelen polislerce gözaltına alınıp, Emniyet’e götürüldüğünü söyledi. Neden gözaltına alındığının kendisine söylenmediğini anlatan Özdemir, "Hiçbir şeyden korkum olmadığı için polislerin isteği üzerine iki boş kağıdı imzaladım.

Pazartesi günü bana üçüncü bir kağıt getirdiler. Kağıt da bir takım şeyler yazılıydı. En başında ise ’Silahlı örgüt üyesi olmak, gözaltı tutanağı’ yazılıydı. Bunu görünce çıldırdım bağırdım çağırdım" dedi. Ayşe Asuman Özdemir, daha sonra şunları anlattı:


"Cezaevine girerken hiçbir rahatsızlığım yoktu. Atatürkçü Düşünce Derneği’ndeki arkadaşlarımın Asuman Ablası’ydım. Ancak cezaevine girdikten sonra ailem ve bir kaç dostumdan başka hiç kimse sorup aramadı. Hepsi korktu. Kahrettim. Sırtımı koğuşa dönüp geceler boyunca ağladım. Bu nedenler ve fiziksel şartlar nedeniyle bir sürü sonra şiddetli ishal nöbetleri geçirmeye başladım. 10-15 gün sürüyor, geceleri uyutmuyordu.

Gün geçtikçe zayıflıyor gün geçtikçe ölüme doğru gidiyordum. Defalarca dilekçe yazıldı. Ancak kimseye sesimi duyuramadım. Kuddusi Bey ölmeseydi benim dilekçelerime ve sizin yazmalarınıza rağmen cezaevinden çıkacağımı zannetmiyorum. Ben terörist, vatan haini değilim. Allah’tan diliyorum, aklanmadan ölmek istemiyorum."


Resim

Karaciğer nakli gerekiyor


Ayşe Asuman Özdemir’e 2 ay içinde karaciğer nakli gerekiyor. Eşi Özcan Özdemir, "Şu anda organ nakli için sıraya gireceğiz ama 2 ay içinde karaciğer nakli olması gerekiyor. Akbank emeklilerine sağlık hizmeti sunan birkaç hastaneden birine yatıracağız" dedi.

http://www.gercekgundem.com/?p=144164
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye
 
İletiler: 1078
Kayıt: Pzt Mar 12, 2007 12:58
Konum: kendimden...

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Tem 20, 2008 10:24

Umarım istedii aklanma fırsatını bulacak kadar yaşar.Sağlık durumunun oldukça kötü olduğunu okudum başka yerlerde de.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02

İletigönderen Gilda » Pzr Tem 20, 2008 11:20

Çetin Taş, Evet Cetin su hale bakarmisin? Asuman Hanim tüm bu acilari yasarken onu bu sekilde yasamaya mahkum edenler ve suclayanlar ne yapiyordu gercekten bilmek isterdim. Su cümle beni cok sarsti :

Cezaevine girerken hiçbir rahatsızlığım yoktu. Atatürkçü Düşünce Derneği’ndeki arkadaşlarımın Asuman Ablası’ydım. Ancak cezaevine girdikten sonra ailem ve bir kaç dostumdan başka hiç kimse sorup aramadı. Hepsi korktu. Kahrettim.


Bu ne bicim bir mekanizma ve a d a l e t !
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye
 
İletiler: 1078
Kayıt: Pzt Mar 12, 2007 12:58
Konum: kendimden...


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x