AKP: 29 Ekim'de şölen yapmayın!

Genel & Güncel Konular

AKP: 29 Ekim'de şölen yapmayın!

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eki 27, 2008 19:58

AKP'den belediyelere 29 Ekim uyarısı

AKP, partili belediye başkanlıklarına bir yazı göndererek, “içinden geçilen hassas dönemde toplumsal sorumluluk ve duyarlılık bilincinin gereği olarak” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda resmi kutlamalar dışında bütün eğlence ve şölen programlarının iptal edilmesini istedi.

Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi imzasıyla partili belediye başkanlarına bir yazı gönderildi.

Belediye başkanlarına, gönderilen yazıda, “İçinden geçilen hassas dönemde toplumsal sorumluluk ve duyarlılık bilincinin gereği olarak, 29 Ekim 2008 Cumhuriyet Bayramı'nda, illerde 'Valilik Koordinasyon Kurulu', ilçelerde 'Kaymakamlık Koordinasyon Kurullarının' veya bu komitelere denk gelen mülki amirliklerce oluşturulmuş birimlerin sevk ve idaresi dışındaki bütün eğlence ve şölen programlarının iptalinin gereğini bildirir, çalışmalarınızda başarılar dilerim” denildi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen tuba » Pzt Eki 27, 2008 20:03

Birileri galiba 29 Ekim kutlamalarını, bazı AKP yöneticilerinin oğullarına yaptıkları sünnet düğünleriyle karıştırıyor...
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

Re: AKP: 29 Ekim'de şölen yapmayın!

İletigönderen kaye » Pzt Eki 27, 2008 20:40

Türk-Kan yazdı:AKP, partili belediye başkanlıklarına bir yazı göndererek, “içinden geçilen hassas dönemde toplumsal sorumluluk ve duyarlılık bilincinin gereği olarak” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda resmi kutlamalar dışında bütün eğlence ve şölen programlarının iptal edilmesini istedi.

Yani anladık, hassas bir dönemden geçiyoruz, hem terör hem ekonomi hem işsizlik vs. Tabii bu hassas durumu yaratanda biz değiliz. Ama şöyle denseydi:

İçinden geçilen hassas dönemde sorumluluk ve duyarlılık bilincinin gereği olarak Cumhuriyetimize daha çok sahip çıkalım. O'nu gençlerimize ve özellikle çocuklarımıza daha iyi anlatalım. Bunun için de resmi kutlamalarla birlikte illerde 'Valilik Koordinasyon Kurulu', ilçelerde 'Kaymakamlık Koordinasyon Kurullarının' veya bu komitelere denk gelen mülki amirliklerce oluşturulmuş birimlerin sevk ve idaresinde gerekli konferanslar düzenleyelim, sunumlar yapalım, bayraklar dağıtalım. Ulu Önder'i ve silah arkadaşlarını yad edelim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim�.

...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Eki 27, 2008 20:47

Bayrağı asıyorum şimdi.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen kaye » Pzt Eki 27, 2008 20:54

Çetin Taş yazdı:Bayrağı asıyorum şimdi.

Ben de Çetin...

...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye