AKP çözülüyor!

Genel & Güncel Konular

AKP çözülüyor!

İletigönderen bezgin » Sal Eki 27, 2009 17:25

ZONGULDAK'ta, AK Parti Devrek İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Avukat Pelin Aydemir Erdem, `Kürt Açılımı Projesi'yle memleketin düştüğü mevcut durumu kabullenemediğini belirterek partisinden istifa etti.

Devrek İlçesi'nde avukatlık yapan Pelin Aydemir Erdem, AK Parti Devrek İlçe Başkanlığı'na sunduğu istifa dilekçesinde, şöyle dedi:

"Kürt Açılımı' adı altında memleketin düştüğü mevcut durumu bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kabullenemiyorum. Mevcut durumda yapılan hataların vebalini vicdanen taşıyamayacağımdan AK Parti üyeliğinden ve İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum."

http://haber.gazetevatan.com/AKPde_acil ... 9/1/Gundem

Bakalim AKP'de toplamda kac onurlu insan var?
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Re: AKP'den pişmanlik istifası

İletigönderen MansurSah » Sal Eki 27, 2009 18:46

İyi tabii ki, devamını da dileriz.
Lakin mayınlı arazileri yani Vatan Toprağı'nı İsrail'e verme girişimi, kardeşimizin ağırına gitmemiş de bu mu gitmiş?
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

Re: AKP'den pişmanlik istifası

İletigönderen bezgin » Çrş Eki 28, 2009 16:13

'Bazı üst düzey kişilere hizmet etmem için ısrarla baskı yapılıyor'

Orhan AKTUĞ/LAPSEKİ (Çanakkale), (DHA)

ÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'nde, 2003 yılından bu yana AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Kocabıyık görevinden istifa etti.

Kocabıyık, yaptığı açıklamada, kendisine partinin üst düzey yetkilileri tarafından baskı uygulandığını ileri sürdü. Kocabıyık, "Ben kişilere değil, halka hizmet için görev yaptım. Ben partideki ilçe başkanlığını üç dönemdir yürütüyorum. Görevimin başındayken sürekli halka hizmet ettim. Son zamanlarda bazı üst düzey kişilere hizmet etmem için ısrarla baskı yapıldı. Ben halktan başkasına hizmet etmeyeceğim için görevimden istifa ediyorum. İlçe başkanlığı görevime geldiğim yıldan bu yana cebime bir kuruş atmadan, hatta şahsi servetimi tüketme pahasına halkın hizmeti için çalıştım. Yeni yönetim ve seçilecek kişiler de umarım şahıs değil, halk için görev yaparlar" dedi.

Mehmet Kocabıyık'ın istifasının ardından yardımcısı İsa Çelikarslan geçici olarak ilçe başkanı olarak göreve getirildi.

http://haber.gazetevatan.com/AKPde_isti ... /9/Siyaset
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Re: AKP cözülüyor!

İletigönderen Göktürk_85 » Çrş Eki 28, 2009 17:49

Vicdanınız daha yeni mi sızladı!! Çok acı çekeceğiz ama bu günleri de atlatacağız Allah'ın izniyle. Böyle esir, böyle huzursuz yaşanmaz!
YAŞASIN VATAN, YAŞASIN TÜRK MİLLETİ !
Kullanıcı küçük betizi
Göktürk_85
Üye
Üye

İletiler: 11

Re: AKP çözülüyor!

İletigönderen ilkkurşun » Çrş Eki 28, 2009 19:02

Arkadaşlar az önce tv de haberlerde gördüm,RTE pakistandan ayrılır ayrılmaz bomba patlamış.Yani "başbakan"son anda yırtmış.Kendi veciz laflarından birindeki gibi,"TEĞET" geçmiş. :kikirik:
Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Resim
Kullanıcı küçük betizi
ilkkurşun
Üye
Üye

İletiler: 99

Re: AKP çözülüyor!

İletigönderen kaanka68 » Çrş Eki 28, 2009 20:37

ilkkurşun yazdı:Arkadaşlar az önce tv de haberlerde gördüm,RTE pakistandan ayrılır ayrılmaz bomba patlamış.Yani "başbakan"son anda yırtmış.Kendi veciz laflarından birindeki gibi,"TEĞET" geçmiş. :kikirik:

Vah bahtsız milletim, bir dahakine inşallah...
Kullanıcı küçük betizi
kaanka68
Üye
Üye

İletiler: 90

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x