AKP, DNS ayarlarının peşinde!

Genel & Güncel Konular

AKP, DNS ayarlarının peşinde!

İletigönderen tuba » Pzr Tem 06, 2008 3:33

Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın AKP'nin kapatılması için açtığı davada delil toplarken, Google'ın yanısıra YouTube isimli paylaşım sitesinden de faydalandığı ortaya çıktı.

[img]http://img375.imageshack.us/img375/5981/googledavasiob6.jpg[/img]

Resim
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen erenus » Pzr Tem 06, 2008 4:02

tuba, paylaşım için teşekkürler :r :D :o

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

İletigönderen tuba » Pzr Tem 06, 2008 4:08

Rica ederim, erenus :) :)
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Pzr Tem 06, 2008 5:37

Yahu bilseydim, YALÇINKAYA'ya arşivi açardım. Gerçi oradaki görüntülere yapılan yorumlarda davaya delil olarak sunulabilir.

tuba, teşekkür ederim, karikatür de güzelmiş. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen tuba » Pzr Tem 06, 2008 11:32

Rica ederim, Ram :artis:
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletigönderen MansurSah » Pzr Tem 06, 2008 11:35

Ram yazdı:Yahu bilseydim, YALÇINKAYA'ya arşivi açardım. ..

Hah işte şimdi ergenekondan içeri girmeyi hakettin dostum :D

Ne acaip mantıklar, ben anlamıyorum. Adamların cumhuriyet karşıtlıkları o kadar aşikar ki, artık gizli belgeye bilgiye bile gerek yok, ortadaki deliller yetiyor. Yani "google davası" tanımlanması, suçun gizli kapaklı bile değil aleni işlendiğine işaret. Bu haldeyken, adamların durumu daha da vahimdir, hepten utanıp "yahu nette herkesin her an ulaşabileceği şekilde kanıtlanmış suçlarımız vah vah" diyeceklerine, tam tersi, "google'dan toplanan bilgilerle dava olmaz" diyorlar. Ki sanki google'da bulunan bilgiler, adamların gazete ve televizyonda yayımlanmış işleri değil.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen Ram » Pzr Tem 06, 2008 12:18

MansurSah, Ankara Rüzgârını izliyor musun bilmiyorum ama, savcının BALBAY'a sorduğu sorulara binaen benim şu anda içeride olmam iktiza ederdi. Türkiyem Topluluğu etkinlikleri ve basın açıklamaları, Türk Metâl Sendikası organizasyonları ve TUSAM panel ve konferansları içeren görüntüler hâlâ bilgisayarımda yer tutmaktadır. Hatta sitemizde de bunların bir bölümü mevcuttur.

Tabi kapatma davasında, (hükümetin eylem, söylem ve imâları sonucu) "halkın algısı ve düşüncesi", hükümetin "laiklikğe karşı odak olma" durumuna delil olarak sunulabilir. Zira odak olmak, biraz da halkın algısıyla mümkündür. Fakat bu Ergenekon Karıştırması için geçerli değildir. Herhangi bir insanın, eylem ve eylem girişimi yahut bunlarla somut bir ilgisi olmadan, "olası bir darbe isteği yahut söylemi" davaya delil olamaz. Ancak bu görüş yaygınlaşmışsa, kitleler halinde dile getiriliyorsa delil olarak sunulabilir -ki böyle bir durum söz konusu değildir.

Yine bazılarının iddia ve ithamlarıda, Cumhuriyet Mitingleri'nin "darbeci mitingleri" olarak lansedilmesi sonucu sonrası yapılan mitinglerde, kitleler tekrar ve tekrar darbe istemiyoruz diye haykırmıştır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x