AKP Filistin için göbek atıyor

Genel & Güncel Konular

AKP Filistin için göbek atıyor

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 18, 2009 0:10

Filistin için göbek attılar

Böylesi ilk kez görülüyor: AKP Kadın Kolları'ndan bir ilginç yardım yemeği.

AKP Kartepe Kadın Kolları’nın, Filistin’e yardım amacıyla düzenlediği çay partisinde ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Emine Erdoğan'ın gözyaşlarını tutamadığı Gazze katliamı, AKP kadın kollarını da harekete geçirdi. AKP kadınlar Türkiye'nin dört bir yanında Filistin için yardım topluyor. Ancak Kartepe Kadın Kolları'nın yardım toplantısı eğlenceye dönüşünce tepkileri de beraberinde getirdi.

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin haberine göre kısa bir süre önce AKP Kartepe Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Sevim Balaban, Filistin için dayanışma yemeği düzenledi. Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve biletlerin 15 TL’den satılarak gelirinin Filistin’e gönderildiği etkinliğe sadece partililer değil, vatandaşlar da katıldı.

Amacı takdir toplayan toplantıda bir süre sonra canlı müzik eşliğinde göbek atılması ise toplantıya katılan bazı kadın üyelerin salonu terketmesine yol açtı.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Pzr Oca 18, 2009 18:03

Erbakan: "Hadi oradan!?"

MHM: "Yazık."

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir