Akp İddianamesinden

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Akp İddianamesinden

İletigönderen konya dev » Sal Mar 25, 2008 18:24

Dini bayram ve günlerin ulusal bayramları gölgeleyecek bir tanıtım ve gösteriş içinde kutlanması, her türlü siyasi faaliyette din ve dince kutsal sayılan şeylerin tüm parti kademelerince istismar edilmesi... (sonuç bölümünde) Siz Büyüklerimden iddianamede konu edinenDini bayram ve günlerin ulusal bayramları gölgeleyecek bir tanıtım ve gösteriş içinde kutlanması iddiası hakkında yorum bekliyorum.Bulunduğum Şehir İtibariyle, Tüm samimiyetimle Sölüyorumki her bayramımız dini-milli olsun ikiside aynı coşkuyla kutlanıyor;Somutlaştırırsak kız kardeşimi 23 nisanda stadyuma dün nasıl götürüyosam bugunde öyle ,yarında 19 mayıs kutlamalarına götürecem...Peki ya sizce bu tespit dini bayramların daha coşkulu kutlanması; doğrumu ,eksikmi,tam mı??(Bu iddia toplumu ilgilendiren ,toplumsal yaşamı ilgilendiren bi durum ve biz bu toplumun parçası olarak bu konu hakkında ne diyebiliriz)
Kullanıcı küçük betizi
konya dev
Üye
Üye

İletiler: 39

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 25, 2008 18:36

Türk-Kan yazdı:Genel & Güncel Bölümüne (ve alt bölümlerine) Başlık Açarken Dikkat Ediniz:

1- Bölüm ve alt bölümlerinde kaynak gösterme zorunluluğu vardır, haberin linki. Kendi görüşlerimizi, daha önce açılmış ilgili başlıklarda paylaşalım. Tamamen kendimize ait yazılarımızı ise ''Makaleler' 'bölümünde paylaşalım.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x