AKP’li belediyenin sürgünü engel tanımadı

Genel & Güncel Konular

AKP’li belediyenin sürgünü engel tanımadı

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Ağu 18, 2020 7:21

Belediyenin santralinde çalışan, yüzde 52 oranında bedensel engelli kadın ile işitme ve konuşma engelli 2 personel bahçe sulamada görevlendirildi.

Afyonkarahisar'da Belediye Kültür Müdürü Emine Emel Sarlık'ın “ot yolmakla” görevlendirilmesinin ardından, personele yönelik tartışmalı yeni yer değiştirmeler ortaya çıktı.

KOLUNU KULLANAMIYOR
Vücudunda yüzde 52 oranında engel bulunan ve Türkiye Sakatlar Derneği Afyon Şube Başkanı olan Nazife Kozan Göl, belediyenin telefon santralinde çalışırken, Park Bahçeler Müdürlüğü'ne tayin edilip bahçe temizliği ve bitkileri sulamakla görevlendirildi. İşitme ve konuşma engelli Selami Yıldırım ile işitme engelli Abdullah Yılmaz da belediyede çayçılık yaparken, bahçe sulamakla görevlendirildi. Belediye Beyaz Masa'da halkla ilişkiler sekreterliği yapan Hülya Ayçiçek ise Park Bahçeler Müdürlüğü'ne tayin edildi.

Tek kolunu kullanamayan Nazife Kozan Göl, bedensel güç gerektiren işle görevlendirildi.
Resim
MOBBİNG UYGULANIYOR
AKP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nde personele mobbing uygulandığını savunan CHP Milletvekili Burcu Köksal, konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından cevaplandırılması istemiyle TBMM'ye soru önergesi verdi.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Re: AKP’li belediyenin sürgünü engel tanımadı

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Sal Ağu 18, 2020 9:23

Bu atamalar ve uygulamalar, sözün tam anlamıyla insanlık, hukuk, adalet, yasa ve ahlak dışıdır hatta büyük suç ve günahtır. Sağolun varolun sayın Burcu KÖKSAL ve sevgili İlteriş.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 9 konuk

x