AKP'li eşleri nasıl örtündü?

Tartışma Alanı

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 10, 2008 18:25

AKP’lilerin eşleri, tesettüre evlenince girmiş. Hemen hepsi, ya okulu, ya çalışmayı bırakmış. Siyasilerin üniversite bitiren kızları da çalışmıyor.

EMİNE ERDOĞAN İNTİHARI DÜŞÜNDÜ

Emine Erdoğan, 15 yaşındayken, ağabeyi artık kapanması gerektiğini söyledi. Emine Erdoğan, o an hissettiklerini, "Ağabeyim bana örtünmem gerektiğini söylediği zaman intihar etmeyi bile düşünmüştüm. Nasıl olur da örtünürdüm! Çevremde bir tane örneği yoktu. Köy gibi bir yerde olsam neyse... Orada dikkati çekmezdim. Ama burada (İstanbul’da) olamazdı. Bu karışık duygular içindeyken, bir vesileyle Şule Yüksel Şenler’le tanıştım. Bu tanışma beni çok etkiledi. Böylelikle bir Müslüman hanımın hem modern, hem kültürlü, hem de örtülü olabileceğini gördüm" sözleriyle aktarıyor.

HAYRÜNNİSA GÜL 15'İNDE EVLENİNCE...

Abdullah Gül’ün ailesi istemeye geldiğinde, Hayrünnisa 14 yaşındaydı. İstanbul’da Çemberlitaş Ortaokulu’nu yeni bitirmişti. Takdirname almıştı. Liseye başlayacaktı. Abdullah Gül 29 yaşındaydı. Sakarya Üniversitesi’nde asistandı. Gül Ailesi, Özyurt Ailesi’ne görücüye gidip Hayrünnisa’yı istedi. Aileler anlaştı. Ama ortada sorun vardı. Medeni Kanun, 14 yaşında bir kızın evlenmesine izin vermiyordu. Hayrünnisa’nın 15’ini doldurması beklendi. Hayrünnisa Gül, 15'ini doldurunca evlendi ve okulu bıraktı.

ZEYNEP BABACAN MÜTERCİM TERCÜMAN OLACAKTI

Hacettepe Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisiydi. İleride eşi olacak Ali Babacan’ın üç kız kardeşi Betül, Tuğba ve Merve ile yakın arkadaştı. Ali Babacan öğrenimini tamamlayıp ABD’den döndü. Babası Hilmi Babacan, oğlu Ali’nin evliliğini şöyle anlattı: "Amerika’dan dönünce Ali’nin kız kardeşleri, kendi arkadaşlarının arasından birini belirledi ve ’Ağabeyciğim, şu kız (Zeynep Yurter) senin için uygundur’ dediler. Biz de Allah’ın emriyle istedik. İstediğimiz gün de kabul edildi. Kız kardeşleri, Ali’nin kendi karakterini ve nasıl birini istediğini bildikleri için mevcutların içinde sana bu uygun dediler. Biz de görücü usulüyle gittik, baktık ve beğendik." Evlenmesiyle birlikte Zeynep Yurter örtündü.

AHSEN UNAKITAN AVUKATTI

Edirneli, orta halli Eral Ailesi’nin kızıydı. Mandolin ve piyano çalmayı küçük yaşta öğrendi. Tenis oynamayı seviyordu. İstanbul Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Avukatlık yapmaya başladı. Solcuydu. 1971 yılında Maliye Bakanlığı’nda Hesap Uzmanı olarak çalışan Kemal Unakıtan ile evlendi. Edirne’den çocukluk arkadaşıydılar. Bir gün... Yolda gördüğü bir işportacıdan eşarp aldı. Örtündü. Avukatlığı bıraktı. Ev hanımı oldu. Eşi bakan olunca, örtünme modelini değiştirdi; türbanı kulaklarının arkasından bağlayarak kendi tarzını yarattı.

MÜNEVVER ARINÇ ÖĞRETMENDİ

Ankara Kız Teknik Yüksek Öğretmen Okulu Giyim Bölümü’nden, 5 üzerinden 4.5’la mezun oldu. Okulun en başarılı öğrencisiydi. Münevver Tay, üniversite yıllarında modern giyimiyle dikkat çeken biriydi. Kırşehir Kaman’da öğretmenlik yapmaya başladı. Manisa MSP İl Başkanı Avukat Bülent Arınç, hemşerisi Münevver Öğretmen’i partisinin önde gelen isimlerinden İsmail Tay’dan istedi. Münevver Tay öğretmenliği seviyordu. Evlenmeyi düşünmüyordu. Ancak babasının ısrarına fazla karşı koyamadı. Ve evlendi. Damat Bülent Arınç 31, gelin Münevver Tay ise 22 yaşındaydı. Öğretmen Münevver Tay evlenince ev hanımı oldu; tesettüre girdi. Öğretmenliği bıraktı. Çok sevdiği öğretmenliği ancak bir yıl yapabilmişti.

SEMİHA YILDIRIM DA ÖĞRETMENLİĞİ BIRAKTI

O da öğretmendi. Eşi; Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzincan Refahiye İlçesi Kayı Köyü’nden akrabasıydı. Görücü usulüyle evlendiler. Evlenince o da öğretmenliği bıraktı. Örtündü. Ev hanımı oldu.

GÜLTEN ÇİÇEK ÖĞRETMENLİĞE DEVAM ETMEDİ

Ailesi Yozgatlıydı. Yozgat ile Yerköy arasındaki Saray İlçesi’nde öğretmenlik yapıyordu. Cemil Çiçek ise Yozgat’ta avukattı. Görücü usulüyle evlendiler. Gülten Hanım’ın öğretmenliği sadece beş yıl sürdü. Örtündü. Ev hanımı oldu.

FATMA Ş. AKDAĞ OKULU BIRAKTI

Fatma Şeyda, Erzurum Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ikinci sınıf öğrencisiydi. Babası subaydı. Başı açıktı. Nesrin Akdağ, müstakbel gelinini Erzurum’da bir toplantıda görüp beğendi. Oğlu Recep Akdağ, Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirmiş; üniversitede kariyer yapmıştı. Bekárdı. Akdağ Ailesi, Ordu’ya gidip Fatma Şeyda Hanım’ı ailesinden istedi. Evlendiler. Fatma Akdağ, okulu yarım bıraktı. Tesettüre girdi. Ev hanımı oldu.

MEHTAP GÜLER İŞİ BIRAKTI

CHP Muğla Milletvekili Hasan Fehmi İlter’in kızıydı. Annesi Sevilay İlter ressamdı. DSP’li, eski Dışişleri Bakanı Sina Şükrü Gürel ile kuzendiler. Hilmi Güler, ODTܒden Metalürji Mühendisi olarak mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans, doktora yaptı. TAŞ-TUSAŞ, MKEK, ETİBANK, İGDAŞ kurumlarında üst düzey görevler aldı. 33 yaşındaydı. Mehtap İlter ile tanıştı. Flört ederek, 1981 yılında evlendiler. Babası Hasan Fehmi İlter bu mutlu olaya şahit olamadı; çünkü üç yıl önce vefat etmişti. Mehtap Güler evlenince örtündü. Çalışmayı bıraktı, ev hanımı oldu.

KIZLAR DA ÇALIŞMIYOR

Türkiye’yi yöneten bazı politikacıların kızları da, üniversiteyi bitirdikleri halde çalışmıyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kızı Kübra, Bilkent Üniversitesi’ni bitirir bitirmez evlendirildi. Çalışmıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra, ABD’de Indiana Üniversitesi’nde okudu. Çalışmıyor. Başbakan’ın diğer kızı Sümeyye de çalışmıyor. Necmettin Erbakan’ın kızları; Elif Bilkent Üniversitesini bitirdi, Zeynep ise ODTܒyü. Üstelik "başları açık okudular" diye parti içinde muhalif sesler çıkmıştı. Evlendiler, çocuk yaptılar. Yani ev hanımı oldular. Enerji Bakanı Hilmi Güler’in kızı Ayşe Şeyma da Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü bitirir bitirmez, eski Orman Bakanı Osman Pepe’nin oğlu İsmail ile evlendirildi. Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Bilkent Üniversitesi’ni bitiren kızı İclal’i hemen evlendirdi.

Soner Yalçın

Abdullah Gül’ün ailesi istemeye geldiğinde, Hayrünnisa 14 yaşındaydı. İstanbul’da Çemberlitaş Ortaokulu’nu yeni bitirmişti. Takdirname almıştı. Liseye başlayacaktı. Abdullah Gül 29 yaşındaydı.

14 yasindaki cocuga nefsi kalkan adamlarin yaninda türban da yetmez, carsaf da.. Burka gerek, burka!!!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Nihan » Pzr Şub 10, 2008 22:07

Haklısın bacım, nefsi bu kadar kötü olursa insanın daha fazla tedbir almak gerekir. Demekki bunların aklı fikri kadının vücuduna takılıp kalmış, başka bir şey düşünemiyorlar. Böyle olduklarından dolayı da maddi ve manevi bir ilerleme kaydedemiyorlar haliyle. Gavura baksana, yanında çıplak dolaşsan umurunda değil. Dünya siyasetine yön veriyor adamlar, bilimsel buluşlar, fikirler desen onlarda. Önce kendi nefsini eğiteceksin. Cehalet bütün kötülüklerin anasıdır. Bunlar dinlerini de bilmiyorlar. İslam tesettürü bir tedbir olarak görür amaç olarak değil oysa bunlar amaç haline getirdiler. :evil:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Gilda » Çrş Şub 13, 2008 13:38

Simdi bütün bakan ve milletvekili esleri örtünmüs, baskalari söyle diyebilir buna; ee ne var bunda, dinin geregi ve özgürlügü neticesinde örtünmek dinin temel kavrami.

Ortada bir de cok ciddi sekilde göze batan bir gercek var bu isimlerin hepsi su an Türkiyenin en üst seviyesindeki politik insanlari ve en üst derecede gecim seviyesine sahipler.Esler aile kavraminda calismiyorlar ama kocalari Allah icin evlerine gül gibi bakiyor.
Sokaktaki normal vatandasin da karisinin basinda örtü var,ama haril haril temizlige gidiyor bilmem kacinci katlarda cam siliyor, yerleri ovuyor.Adaletli dünya sende...

Kemal Unakitanin meshur misirlarini bilmeyeniniz yoktur.Aile 4 koldan genis genis,hüpletiyor.Satirlarimi okuyan sunu diyebilir sen din düsmanimisin :mrgreen:

Hayrünnisa Hanimin oglu,ticarete atladi,e-kitap satan bir online sirket kurarak,bakiniz her basari yukarda yazida ismi zikredilen sahislarin etrafinda dönüyor.

En sondaki cocuklarin birbiriyle evlenmeleri de birbirinden daha zengin olmaya aday akrabalarin etinden sütünden kilindan faydalanmak.

Ey sevgili fakir ve katarakt gözlü halkim sen uyu.SEN GÖZÜNÜ 2 KG KÖMÜR DAGITILIRKEN AC.Sonra gene kapatirsin.
Yarin seker,yag,un icin kuyruga,ekmek almak icin eline ekmek karnesi tutusturuldugunda, yine diyeceksin ki; Türkiye Müslümanlarindir.Peki öyle ise sen nicin fakirsin de onlar hep kaymakla donanmis durumdalar?
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen rafet » Çrş Şub 13, 2008 16:38

Ey sevgili fakir ve katarakt gözlü halkim sen uyu.SEN GÖZÜNÜ 2 KG KÖMÜR DAGITILIRKEN AC.Sonra gene kapatirsin.
Yarin seker,yag,un icin kuyruga,ekmek almak icin eline ekmek karnesi tutusturuldugunda, yine diyeceksin ki; Türkiye Müslümanlarindir.Peki öyle ise sen nicin fakirsin de onlar hep kaymakla donanmis durumdalar?
Gilda

Halk katarakt gozlu olsun diye habire imam hatip acma, imam hatiplileri universite ogrencisi
yapmaya calisiyorlarya.

Adamlar biliyor islerini.Kendi cocuklari Amerikalarda okurken, halka da imam hatipleri
dayatiyorlar.
Kullanıcı küçük betizi
rafet
Üye
Üye

İletiler: 185

İletigönderen bone fletcher » Çrş Şub 13, 2008 21:54

vay be.koca TÜRKİYEyi yönetenler karı kız pesinde :shock: :shock:

ama yaslı veya gec evliliklerin bi sakıncası yok.yok da nie bu kadar dert edip 15 lik kızları almıslar.bunlar flörtdemi etmiyo be abim:D.ben 15 yasındayım ben bile ettim ki eyvah :D

ya kimse kızmasın ama ne derse densin suanda yasanacak milletler ABD,İNGİLTERE gibi ülkeler.adamlar sadece bilim dio.sen ki benim cumhurbaskanımsın yapma be :evil: :evil: :evil:
dota hesap?:D
Kullanıcı küçük betizi
bone fletcher
Üye
Üye

İletiler: 26

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x