AKP'nin Bu Ülkeye Hiçbir İyiliği Olmadı mı? / Eşrefpaşalı

Genel & Güncel Konular

AKP'nin Bu Ülkeye Hiçbir İyiliği Olmadı mı? / Eşrefpaşalı

İletigönderen ABDÜLCANBAZ » Pzt Ara 06, 2010 20:52

AKP'NİN BU ÜLKEYE HİÇBİR İYİLİĞİ OLMADI MI?

"AKP bu ülkeye hep kötülük yapıyor" diyorlar. İyi de, AKP'nin bu ülkeye hiçbir iyiliği olmadı mı ? "Hayır olmadı" diyenler, karşılarında beni bulurlar. AKP'nin bu ülkeye gerçekten çok büyük bir iyiliği olmuştur. O da, kendilerini gizlemiş, bir yerlere sinmiş vatan hainlerini ve işbirlikçileri ortaya çıkarmasıdır. Meğer içimizde ne kadar çok hain, işbirlikçi varmış. Ben şahsen bu kadarını beklemiyordum. Bu konuda AKP' ye teşekkürü bir borç bilirim.

Profesör sıfatını taşıyan adamlar da dahil olmak üzere, bir sürü tip, TV 'ye çıkmış “cumhuriyete yeniden bir şekil vermeliyiz . Ayrıca üniter devlet yapısını artık tartışmaya açmalıyız'' diyor. Aslında "cumhuriyeti yıkıp, yerine din devletini kuralım. Ayrıca üniter devletten vazgeçip ülkeyi bölerek, Kürdistan'ı kuralım" demek istiyorlar. Ancak şimdilik, bizleri saf yerine koyarak, bu şekilde idare ediyorlar. Oysa hiçbir iktidar döneminde bunları gündeme getirememişlerdi. Ancak, AKP iktidarı döneminde büyük bir cesaretle yazılı ve görsel medyada konuyu gündeme getiriyorlar.

Üniter devlet yapısını tartışmaya açmak istemelerinin sebebi; üniter devlet yapısının ülke sınırları içinde yasama, yürütme ve yargı birliğini ifade etmesidir. Kamu hizmetlerinin merkezden ve merkezden verilen yetkiler çerçevesinde yürütülmesidir. Üniter devlet yapısına olan itirazları, üniter devletin eşitlik ilkesinin korunmasının, bölgecilik, etnik ayrımcılık yapılmamasının ve azınlık yaratılmamasının garantisi olmasıdır. İşte bunu içlerine sindirememektedirler.

PKK'nın yaptığı bir eylemin hemen arkasından "PKK yapmadı, Türk Silahlı Kuvvetleri yapmış olabilir" diyorlar. PKK eylemi sahiplendikten sonra da, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK'yı taşeron olarak kullanabileceğini" ima ediyorlar. Terörle mücadelede ön saflarda görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerine bu şekilde saldırmak için insanın hain geni taşıması gerekir.

Televizyona çıkartılan bir zibidi "cumhuriyet rejimini yıktık" diye bağırırken, bu zibidiyi televizyona çıkartanlar sırıtıyorlardı. Oysa yapılacak tek şey, bu adamı derhal stüdyodan kovmak ve hakkında suç duyurusunda bulunmaktı. Hükümetten bir Allahın kulu çıkıp bir şey söylemedi. Bugüne kadar bir savcı çıkıp, hakkında soruşturma açmadı. Bu husus bile ülkenin içinde bulunduğu durumu net bir şekilde gözler önüne sermektedir. Bu arada "canım adam deli" diyorsanız, ya adamı programa çıkarmazsınız, ya da giydirip deli gömleğini götürürsünüz.

Bu yıl 10 Kasım akşamı neredeyse, bütün kanallarda Atatürk ile ilgili tartışma programları vardı. Şöyle bir kontrol ettim. Her programa bir, iki yobaz konuk edilmişti. Bu yobazlar, Atatürk için söylemediklerini bırakmadılar. Bazı moderatörler, durumu kurtarmaya çalıştılar ama, yobazları susturamadılar. Bir moderatör Atatürk'ü anarak programı kapatmak isteyince, bodrum katlarında beyni, ruhu kirletilerek yetiştirilmiş, tarih bilgisinden son derece yoksun bir yobaz, moderatöre müdahale ederek "ben 10 Kasımda Atatürk'ü değil, kurtuluş savaşını kazanmış ecdadımızı anmak istiyorum" diyecek kadar da alçaklaştı. Aslında, 10 Kasım gibi bir günde , yobazları Atatürk ile ilgili bir tartışma programına çağırmak, hainlerle işbirliği yapmak anlamına gelir.

Gerçekten ülkede bu kadar hain ve işbirlikçi olduğunu hesaplayamamıştım. İşte AKP’nin; bu kişileri açığa çıkararak, bu ülkeye büyük bir iyilik yaptığını değerlendiriyorum. Zamanı geldiğinde, bu vatan haini ve işbirlikçiler yurt dışına kaçamadıkları takdirde, yargılanmaları kolay olacaktır.

Eşrefpaşalı, 6 Aralık 2010
Kullanıcı küçük betizi
ABDÜLCANBAZ
Üye
Üye

İletiler: 18

Re: AKP'nin Bu Ülkeye Hiçbir İyiliği Olmadı mı? / Eşrefpaşal

İletigönderen yigitler » Pzt Ara 06, 2010 21:36

Bir gun mutlak bunun hesabi sorulacaktir. AKP gittiginde bu vatan hainlerinin ve yobazlarin kacacak yeri olmayacak. Tuncay Ozkan, Dogu Perincek, Mehmet Haberal, Mustafa Balbay ve diger vatanseverlerinin yerine asil bu bazi iblis TV kanallarina cikan isbirlikci ve yobaz kopekleri iceri atmak lazim.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen avrasya » Sal Ara 07, 2010 2:53

Olmaz olur mu hiç !

Hemi de çok iyiliği olmuş , pek bir fayidesi dokunmuştur, Ak ile Kara nın daha bir belli olması, kabak gibi ortaya çıkması için !

Malumaliniz , Akepenin iyice yerleşip Ülkenin ve Milletin üzerine taş gibi oturması öncesi , bilumum yandaşlar ve yağdaş kalemtraşlar daha diplomatça yazılar yazıp, hıyanetiyelerini satır aralarına gizlerlerken , çıktıkları ekranlarda ıkına sıkına, ağızlarını büze büze baklalarını çıkarırlarken , şimdi gün bugündür deyip, davulla zurnayla ve dahi vuvu zelayla, hatta top atışıyla Vatana ve Millete ihanet amigoluğu yapmaktadırlar.

Bu kadar cazgırca şamata ve gürültü Milletimizin uyanmasına , dolayısıyla da hayırlara vesile olmuştur.

Hala uyuyanlar ise, bu hıyanetiye takımının kendilerine yutturdukları afyonun etkisinden çıkamamışlardır.

Uyanıklar uyuyanları dürtsün , uyandırsın .

:twisted:
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen Öznur Dede » Çrş Ara 08, 2010 23:52

Uyanan falan yok kardeşim! Millet hâlâ uyumaya devam ediyor, referandum sonuçlarını görmediniz mi? O sizin söylediğiniz TV lerde boy gösterenlerden de kimsenin haberi yok, halk bunları seyretmiyor, keşke seyretseler belki o zaman anlarlardı başımız örülmeye çalışılan çorapları. Halk yemek yiyoruz,evleniyoruz, gerdeğe giriyoruz türden programlar seyrettiği için referandumda % 58 çıktı. Bu halkı uyutmak kolay bu proramlarla, biz de ne edersek edelim uyandıramayacağız gibi. Millet ölüm uykusuna yatmış. Onlar rüyalarında sadece başbakanı görüp, boyuna posuna oy veriyorlar. Mesala bir anket yapıp sorun bakalım normal halktan kaç kişinin bu Wikileaks'tan, polisten dayak yiyen öğrencilerden haberi var. İnsanlar haber programlarını bile izlemiyorlar ki!!!!!!! Bu halka doğruları nasıl anlatacaksınız? Halkın tarih bilgisi yok,genel kültürü yok, atadan dededen edindiği bir bilgi de yok. Yok yok yok oğlu yok. Sadeb vatandaşın kaç tanesi şu soruyu sorabilir mesela. Başbakan sürekli darbe polemiği yaratıyor da, sürekli darbelere hayır diyor da, neden gidipte darbeci bir albay bozuntusu bir Bedevi Arabı olan Kaddafinin elinden,insan haklarının olmadığı bir yerden insan hakları ödülü alıyor.Hadi bir vatandaş sorsun bunu, oysa ki, o vatandaş yani darbenin ne olduğunu bile bilmeyen vatandaş başbakanın sözleriyle a bu kötü bir şeymiş diyerek gitti sandıkta evet oyu verdi. Hadi vatandaştan vazgeçtim, bir sürü kendini aydın diye tanımlayan, muhalif gazeteci, köşe yazarı, akademisyen,STK sözcüsü, hiç biri bu Kaddafi konusunu dile getirmedi.MESELA DEDİK BİR ÖRNEK,ÖRNEK ÇOĞALTILABİLİR BOLCA.............
Kullanıcı küçük betizi
Öznur Dede
Üye
Üye

İletiler: 7

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x