Albay Doğan yoğun bakımda

Genel & Güncel Konular

İletigönderen lozan 2005 » Pzr Mar 08, 2009 10:20

Ergenekon zanlıları birer birer hastanelik oluyor. Dün taburcu edilen Emekli Albay Arif Doğan tekrar hastanede.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Albay Arif Doğan, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Arif Doğan, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden bugün taburcu edilerek, Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

Cezaevinde tekrar rahatsızlanan Doğan, önce Silivri Devlet Hastanesi'ne ardından da Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Doğan'ın hastanenin koroner yoğun bakım servisinde tutulduğu öğrenildi.

Kaynak
Yikilsin Agalik
Yasasin Cumhuriyet
Kullanıcı küçük betizi
lozan 2005
Üye
Üye

İletiler: 716

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Mar 08, 2009 10:22

Eski komutanlarımızın herhalde birinin,ikisinin ölmeleri gerekiyor hem şerefsiz şeriatçı ve yandaş basının iğrenç iftira ve iddia haberlerine son vermeleri için ve hem de TSK(Türk Sessiz Kuvvetleri)'nin ses vermeleri için.

Ben yine de tüm komutanlarımıza yattıkları hasta yataklarında acil şifalar diliyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Mar 08, 2009 11:39

Nede güzel bir yorum getirmis Hursit PASAMIZ.
Subayina ve Tegmenlerine sahip cikamayan ve onlari karanlik ellerin ayak oyunlarina
teslim eden Ordu hic bir zaman ORDU olamaz.
Evet bende ayni fikirdeyim.
Ordumuz bizim canimizdir yaliniz zamaninda alinmasi gereken kararlari almamakla
bence güclü büyesini düsmanlara karsi zayif göstermesini anlamis degilim.
Mustafa BALBAY'mi suclu yoksa Meclisin icinde kürtce konusup serefsizlere cesaret veren kürt ahmet'mi suclu
acaba.
Pacavra bir gazeteci bozuntusu ve gazete bile sayilmayan taraf eger benim G.Kurmayima hesap ver diye baslik
atiyorsa orada yanlis birseyler var demektir.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen antalyalim » Pzr Mar 08, 2009 14:17

bozkurtlar diyari yazdı:Pacavra bir gazeteci bozuntusu ve gazete bile sayilmayan taraf eger benim G.Kurmayima hesap ver diye baslik
atiyorsa orada yanlis birseyler var demektir.

bozkurtlar diyari var olmasina var da; bakalim bu Halk AKP ye bir Vize daha verecek mi?
Bu kadar pisligi görmezden gelecek mi?
Bunlarin hepsini Maltaya yada Imraliya göndereceksin, nasil olsa Misafirhane yapiyorlar oraya.
Nasil olsa amaclari Apo itiyle ayni, yanyana daha rahat olurlar...
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x