
Çukur medyanın kaleminden-köşesinden kanalizasyon akan alçaklar haberi;
“iki karşıt görüş arasında çıkan kavgada…” diye verdi.
Hangi karşıt görüş alçak hainler? Satılık-kiralık kahpeler. Ne zamandan beri PKK’lı kan emici vampir teröristler ile bu ülkenin çocukları karşıt görüş oldu? Bu ülkenin çocuklarını “karşıt görüş” diyerek PKK’lı katillerle eşitleyecek kadar şirazeden çıktınız artık. Haddinizi bilin!!. Bıçak kemiği geçti. Bu toplum patladığı zaman bu ülkede barınacak bir karış toprak bulamazsınız.
2006 yılında bir yazı yazdım. “PKK bazı üniversiteleri özellikle hedef seçti. Hedef üniversitelere yerleşiyorlar” dedim. Nasıl yerleştiklerine gelince;
Güneydoğu’da üniversite sınav soruları sınav anında çözülüyor. Herkes bu gerçeği bildiği halde göz yumuyor. Sadece Güneydoğu’nun kullandığı kaçak elektriğin parası batıdan gasp yoluyla alınmıyor. Aynı zamanda çocuklarımızın ÜNİVERSİTE HAKLARI DA GASP EDİLİYOR. F CİA soru çalar, AKP soru çalar. PKK soruları çözdürür. Bu vatanın çocukları da üniversitelere girmek için dershaneden dershaneye koşar.
Birçok üniversitede PKK terörü öğrencilerin tepesine binmiş durumdadır. Katiller kimlik yoklaması yapacak kadar azgınlaşmış durumdalar. Rektörler bu duruma göz yumuyor.
Gencecik bir evladımız bir çakal tarafından bıçaklanıyor. Arkadaşları hastaneye götürmek istiyor. AKP’nin polisleri rahmetli Fırat’ın hastaneye götürülmesini engelliyor. Ambulansın girişi de polisler tarafından engelleniyor. Ambulans 45 dakika sonra geliyor. Engellemelerle Fırat’ın kan kaybından hayatını kaybetmesine neden oluyorlar.
Ege Üniversitesi Dekanı, orada Fırat’ın hastaneye gitmesini engelleyen, hastaneye götürmeyen polisler tespit edilip dava edilmelidir. Sorumlulardan yasal zeminde hesap sorulmalı, peşleri asla bırakılmamalıdır.
Bebek katili uyuşturucu baronu, tecavüzcü sapığın posterleri üniversitelerde her tarafa asılıyor. AKPKK PKK ile birlikte Türk Milletine kumpas kuruyor. Rektörler aval aval seyrediyor.
Rahmetli Fırat’ın resmi okulda her tarafa asılıp hedef gösterildiği halde hiçbir tedbir alınmıyor.
Üniversitelerimizde eğitim gören gençlerimize sesleniyorum. Küçük ayrılıkları bir tarafa bırakın. Türk Milletine karşı açılan bu açık savaşa karşı hepiniz birlik olun. Birbirinize kenetlenin.
Kanallarından, köşelerinden kanalizasyon akan, PKK’lıları karşı görüşlü öğrenci diyerek aklayan, gerçekleri karartan alçak çukurlar, evlatlarınızda bulun. Yaktığınız ateş sizi de yakacak.
Ülkücü-ulusalcı bir öğrenci, pkklı bir çakalı öldürseydi, hepiniz ayağa kalkardınız. PKK sevicisi, sapkın-satılık havuz medyasının kiralık kadrosunun manşetlerinizi görüyor gibiyim;
Açılım sürecine Darbe!... Açılım süreci provoke edildi!!.. Faşist Provokasyon!!...
Diye bir taraflarınızı yırtardınız.
Öldürülen bir Türk Milliyetçisi olunca, karşıt görüş diye katil teröristleri aklayan ALÇAK ÇUKURLAR…
Katil sevici pislikler…
Biz de hepinizi NOT ediyoruz.
Zahide UÇAR, 22 Şubat 2015
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com