Alkole yüzde 35, sigaraya en az 3 lira zam...

Genel & Güncel Konular

Alkole yüzde 35, sigaraya en az 3 lira zam...

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Ara 30, 2021 17:13

Geçtiğimiz ay hem sigara hem alkollü içeceklere gelen fahiş zamlar yurttaşı isyan ettirmiş ve çoğu tiryaki ekonomik olarak zamları karşılayamayacağı için tütün kullanmaya yönelmişti.
Resim
Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, tiryakiyi bir kere daha üzecek haberi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Aybaş, alkollü içeceklere yüzde 30-35, sigaralara ise en az 3 lira zam beklendiğini yazdı.

Aybaş'ın paylaşımı şöyle:

"Alkole gelecek zam oranı % 30/35 arası konuşuluyor sigaralara’da en az 3 TL zam bekleniyor umarım gelmez. ÖTV kaldırılsın fiyatlar düşsün kaçağa teşvik azalsın devlette vergi kaybından dolayı zarar etmesin yoksa bu zamlar kaçağın yolunu dahada çok açacak ölümler devam edecek."
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x