Allah'ımız bizlere,milletimize,devletimize iyilik,doğruluk,güzellik,adalet, ve Allah yolunda yürüme fırsatını verir inşallah!

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Allah'ımız bizlere,milletimize,devletimize iyilik,doğruluk,güzellik,adalet, ve Allah yolunda yürüme fırsatını verir inşallah!

İletigönderen MİLLİ KURT ATILIMI ! » Cmt Mar 02, 2024 13:33



Sahte dinin tuzağına düşmüş çok sayıda müslüman olsa da, dinin içini boşaltan ve dini içi boş anlamsız tekrarlara ve ritüellere dönüştürmüş çok sayıda müslüman olsa da, Allah'ımız en çok dini kullananlara ve müslüman gözüküp ahlaksız olanlara kızsa da, Allah'ımız onlar benim gönderdiğim dinin içini boşaltır ve dini içi boş anlamsız tekrarlara ve ritüellere dönüştürür dese de, dini bir eğlence aracına dönüştürenlere çok kızsa da, Muhammed peygamberimize ve Kuran'a sahip çıkan bu topluluğu elimizden geldiğince korumak görevimiz arkadaşlar.

11 Eylül tiyatrosu ile başlatılan Haçlı Seferlerine ve Müslüman Dünya'nın yakılıp yıkılmasına ve taş devrine gönderilmesine karşı çıkmak görevimiz arkadaşlar.

Bunu yapmak için önce çok kuvvetli olmak gerekiyor, kendimizi savunmaya almak gerekiyor. Bu da Asya'da savunmaya çekilerek, Türk Birliğini kurarak yapılabilir. Bunu da yapmak için Asya medeniyetlerine çok saygılı davranmak ve yaklaşmak gerekiyor.

Batı'ya dur mesajı vermek, Haçlı Seferlerini durdurmak, Gazze katliamını durdurmak için Rusya'dan 700 atom bombası alarak Asya'da savunmaya çekilmek gerekiyor. Türkiye'nin bu hamlesi Batı'ya çok güçlü bir mesaj verecektir. Haçlı Seferleri ve Gazze katliamı durdurulacaktır.

Sonuç olarak çok güçlü bir Türk Medeniyeti ortaya çıkacaktır. Bu güç ve etki, nükleer şemsiye eski Osmanlı topraklarını kapsayacak şekilde genişletildiğinde, artık Orta Doğu yakılıp yıkılamayacak, ve bölge zengin kaynakları ile hızla kalkınacaktır.

Osmanlı Devleti'nden çok daha güçlü bir yapı ortaya çıkacak, ve Afrika'nın da kalkınması ile bugünkünden çok farklı bir dünya ortaya çıkacaktır.

Gerçek ekonomide Çin'in ABD'nin iki katı olduğunu ve en güçlü ve en büyük nükleer silahların Ruslarda olduğunu da hatırlarsak, Asya'da savunmaya çekilip büyük bir medeniyet kurmamızın, hem Türk Dünyası hem de Müslüman Dünya için büyük bir gereklilik olduğunu daha iyi anlarız.

Ruslar Türklerle birlikte hem Asya'da Çin'e karşı denge oluşturmayı ve Asya barışını sağlamayı, hem de dünyada Batı'ya karşı denge oluşturarak Dünya barışını sağlamayı istemektedirler.

Asya'da barış dünyada barış olacaktır. Asya'da ve dünyada dengeleri gözeterek, hem Asya barışına hem de dünya barışına katkıda bulunabiliriz.

Batı bizleri hem Asya barışını bozmak, hem dünya barışını bozmak, hem Asya dengelerini bozmak hem de dünya dengelerini bozmak için kullanmaktadır.

Dengesiz dünya en çok Türk Dünyasına ve Orta Doğuya zarar verecektir.

Türk ekonomik, politik, ve entellektüel elitleri Batı'ya hizmet eder duruma getirilmektedir. Satın alınmaktadır. Güce tapar hale getirilmektedir.

Halbuki sonsuz adalete ve Allah'a tapmaları gerekmektedir.


Kullanıcı küçük betizi
MİLLİ KURT ATILIMI !
Üye
Üye
 
İletiler: 311
Kayıt: Çrş Kas 03, 2021 12:10

Re: Allah'ımız bizlere,milletimize,devletimize iyilik,doğruluk,güzellik,adalet, ve Allah yolunda yürüme fırsatını verir inşal

İletigönderen MİLLİ KURT ATILIMI ! » Cum Mar 08, 2024 11:11



Rusya, Çin, İran ile birlikte Türk Birliğini kuralım, Rusya'dan 700 Atom Bombası alalım, Orta Doğu'yu da koruyalım !


Kullanıcı küçük betizi
MİLLİ KURT ATILIMI !
Üye
Üye
 
İletiler: 311
Kayıt: Çrş Kas 03, 2021 12:10

Re: Allah'ımız bizlere,milletimize,devletimize iyilik,doğruluk,güzellik,adalet, ve Allah yolunda yürüme fırsatını verir inşal

İletigönderen Barbara Stone » Prş Mar 14, 2024 16:10

iyi fikir
Mobil uyumlu web sitesi, hareket halindeyken oynamayı tercih edenler için büyük kazançlar sağlayan slot oyunlarını sunar. Bu deneyimi yaşamak için Pin Up güncel https://pinupfan.com/ bağlantısını kullanabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Barbara Stone
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Prş Mar 14, 2024 15:57


Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x