Allah'ın Müslümanları Susuyor BOP'a Hizmet Eden Müslümanlar İlerliyor

Allah'ın Müslümanları Susuyor BOP'a Hizmet Eden Müslümanlar İlerliyor

İletigönderen Başkomutan » Cmt Kas 12, 2011 5:52

Allah'ın Müslümanları Susuyor
BOP'a Hizmet Eden Müslümanlar İlerliyor

İran ve Suriye… Ortadoğu Bölgesindeki tüm hesaplar şimdi bu ülkeler üzerinde yapılıyor. ABD-İsrail bu iki ülkeyi bertaraf etmenin yollarını arıyor. Bu ülke üzerinde gerçekleşecek tüm adımlarda, ABD ve İsrail ikilisi Türkiye'yi taşeron olarak görmekte ve olabildiğince bu yönde Türkiye'yi kullanmaktadır.

Türkiye'yi yönetenler taşeronluk konusunda Libya'da başarılı bir sınav verdiler. Yeni vazifeleri İran ve Suriye üzerinde şekillenecektir.

Şimdi ABD adına ele geçirilmiş Libya'da, Cuma namazları bile ABD bayrakları altında kılınmaktadır.

İslam dünyasına savaş açmış, adeta Müslüman kanı içerek beslenen ABD'nin boyunduruğu altında ibadet yapmak, Libya'nın içine düştüğü kötü bir kaderdir. Bu kaderi de Libya halkının kendisi istedi. Kaddafi'yi tekbirler eşliğinde linç ederek öldürenler, Libya'yı İslam düşmanı ABD'ye teslim etmiştir.

Libya'daki ABD adına hareket eden geçici hükümetin, yaklaşık 35 yıldır ABD'de sürgünde olan elektrik mühendisi Abdürrahim El Keib'i yeni başbakan olarak seçmesi, BOP projesinin çok sistemli ilerlediğini göstermektedir.

Türkiye'nin parası ile yönetimi devrilen Libya'da, ABD'ye hizmet edilecek Başbakan ve yönetim seçiliyor. Ne güzel değil mi?

İslam düşmanlarının yolunu Müslümanlar açıyor.

O Müslümanlar, İslam düşmanlarına hizmet etmeyi öyle bir zevk haline getirdiler ki, dur durak bilmeden çalışıyorlar.

İran'ı ve Suriye'yi de ABD'ye teslim ettikten sonra o Müslümanlardan mutlusu kalmayacaktır!

ABD ve İsrail ikilisi de, böyle Müslümanları bulduğu içinde kendileri çok mutludur.

ABD ve İsrail ikilisi şimdi İran ve Suriye'yi de Irak'a, Afganistan'a, Libya'ya, Tunus'a, Mısır'a bu Müslümanların katkısı ile dönüştürürse BOP Projesinin tamamen önü açılacaktır.

Türkiye'yi yönetenlerin bu projede üstlendiği görev, İran'a yönelik Türkiye'ye yerleştirilen Füze Kalkanı, Suriye'deki muhaliflerin Türkiye tarafından yetiştirilmesi ve beslenmesi, BOP Müslümanlarının ABD ve İsrail'e sadakatini gösteriyor.

Allah'ın Müslümanları da bu durumu sadece izliyor.

İslam düşmanlarının yaktığı, BOP Müslümanlarının körüklediği bu emperyalist ateşi İslam dünyasının derin uykusu adına çok büyük bir ayıptır.

Türkiye, başımızdaki basiretsiz ve ABD-İsrail taşeronları yüzünden İran ve Suriye konusunda büyük tehlikeler yaşayacaktır.

Türk milletinin iradesi AKP'yi ciddi ciddi uyarmalıdır.

Bugün uyarıda gecikilirse, gelecek yıllarda da Türkiye'nin ABD bayrakları altında namaz kılması hiç şaşırtıcı olmaz.

Türkiye'yi yönetenler, ABD ve İsrail'in önünü aça aça, Türkiye'nin sınırlarını tartıştırmaya kadar getireceklerdir. ABD zaten bu durumu tüm dünyaya kamuoyuna duyurmuştur. Türkiye AKP ile uykusuna devam ettiği sürece bu tehlike hala adım adım ilerlemektedir.

Yıldıray Çiçek
3 Kasım 2011, ORTADOĞU
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x