Alman barbarlığı: Türkleri yakıyorlar!

Genel & Güncel Konular

Alman barbarlığı: Türkleri yakıyorlar!

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Şub 04, 2008 11:48

Alman barbarlığı: Türkleri yakıyorlar

[img]http://www.ensonhaber.com/images/news/91878.jpg[/img]

Almanlar barbarlıkta sınır tanımıyor. Almanlar, ölen Türkler'i önce üniversitelerde kadavra olarak kullanıyor.

Yüzyıllar boyu Türkler'i barbarlıkla suçlayan Avrupalılar, 21. yüzyılda vahşette sınır tanımıyor. Almanya'da yaşayan kimsesiz Türkler'in cesetlerine yapılan insanlık dışı muameleyi ilk kez TAKVİM ortaya çıkarttı. Almanlar, ölen Türkler'i önce üniversitelerde kadavra olarak kullanıyor.

HIRİSTİYAN GİBİ GÖMÜYORLAR

Vahşetin 2. perdesi ise daha da acı... Almanlar, kullandıkları cesetleri yakıyor ve Hıristiyan mezarlığına gömüyor. Buhara Cenaze Fonu Başkanı Burhanettin Uysal, cenazeleri İslami usullere göre gömme taleplerine olumlu yanıt verilmediğini söyledi.

Türkler'i yakıyorlar!

Almanya'da ölen kimsesiz gurbetçilerin önce kadavra olarak kullanıldıkları daha sonra da yakıldıkları ortaya çıktı....

Kimsesiz gurbetçi vatandaşlarımızın Müslüman usüllere göre defnedilmeyip yakılması, Almanya'da Türk toplumunun ayaklanmasına yol açtı. Özellikle devlet huzurevlerinde ya da kimsesizler yurdundaki Türk vatandaşlarının sahipleri olmadığı için yakıldığı öğrenildi... TAKVİM'e konuşan Duisburg kentindeki Buhara Cenaze Fonu Başkanı Burhanettin Uysal tüyler ürpertici açıklamalarda bulundu:

* Almanlar, bin euroluk fark ve daha kolay bir yöntem olduğu için Müslüman vatandaşlarımızı krematoryumlarda yakıyorlar. Yakma işlemi 500 euro, Müslüman usüllere göre defin ise bin 500 euro.

* Biz çoğu kimsesizler yurdunda ölen Türkler'in naaşlarını almak istiyoruz ama Almanlar vermiyor. Birkaç kez "Ölen Türkleri ne yapıyorsunuz" diye sordum cevap alamadım. Ama öğrendiğimiz kadarıyla Türkler'i yakmadan önce kadavra olarak kullanıyorlarmış. Bunun üzerine kalktım üniversite hastanesine gittim. Kavanozlar içinde insan organlarını öğrencileri gösteriyorlardı. Sonra da bu organları yakıyorlar.

* Ayda ortalama 25-30 kimsesiz Türk'ün cenazesi ortadan kayboluyor. Bu sayı bizim duyduklarımız. Allah bilir daha kaç kişi vardır. Cenazeleri isteyince de vermiyorlar. Ya parçalara ayırıp kadavra yapıyorlar ya da yakıp, yok ediyorlar. Kimsesizler yurdunda 20-30 yıl yalnız yaşayan, ailesi tarafından terk edilmiş Türkler var. Türk yetkililer onlarla ilgilenmiyor.

Bu ülkeye 40 yıl hizmet vermiş insanların sonu bu olmamalı. Din ve inançlarına saygı gösterilmeli. Alman makamların sahipsizTürk cenazeleri, Türk konsolosluklarına bildirmesi gerekiyor. Ama bunu cesetlerikadavra olarak kullanmakiçin yapmıyorlar. Akıbeti belli olmayan bir sürü Türk cenazesi var. Hatta bazı cenazelerin organ mafyası tarafından çalındığınıalındığını düşünüyoruz. Türk makamları,Türk hükümeti birşeyler yapmalı.

Resim
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen yakup_cemil » Pzt Şub 04, 2008 17:32

aslında Batı dünyası kimin barbar kimin uygar olduğunu çok iyi biliyorlar.

Türkler Orta Asya'dan geldiklerinde eyerlerinin latında çiğ et saklıyorlar ve

yol sırasında acıkırlarsa bu eti yiyorlardı. "pastırma" da burdan geliyor.

Avrupalı kavimler ise Türkler'in bu çiğ eti yemelerinden dolayı Türkler'e barbar

dediler. Türkler'e barbar denmesi burdan gelir. Ancak şu da bir gerçekki

Avrupalılara temizliği, güzel ahlakı ve demokrasiyi getiren, uygarlığı öğreten

Türkler'dir. Haberin aslına gelince son zamanlarda Avrupa'da faşist hareketler

meydana gelmektedir. Gerek Almanya'da nazist gerek Fransa'da Narkozy

yandaşları, gerek İsrail'deki siyonizm yandaşları... Bu örnekler çoğaltılabilir.

Haberdeki soruna çözüm ise tek kelime ile diplomasiden geçmektedir.

Bu iş habire nota vermekle olmaz. Adam gibi yumruğunu masaya vuracaksın ki

bu adamlar senin milletine verdiği zulümlerden vazgeçecek. Ama memlekette

böyle adam var mı tartışılır !!!
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Şub 04, 2008 17:46

Haber yanli verilmis. Kimsesizler dini, irki gözönünde bulundurulmadan yakilir ve toplu mezarlara gömülür külü. Bu Türklere özel uygulanan bir yöntem degildir.

Türk devleti ne zaman yurt disinda yasayan vatandasina sahip cikti ki? Türkiye'de tutuklu kalan bir Markus vardi, Türkiye'de kim taniyor bilmiyorum ama Almanya'da tanimayan alman yok. Bir vatandaslari tutuklu diye hemen hemen hergün haber oluyor. Gerci bizim devletin basina gelenler, daha yurt icinde yasayan vatandaslara karsi görevlerini yapmiyorlar ki, birakin yurt disi. Durum maalesef aci. Yurt disinda yasayan Türkler baslarda döviz makinalari olarak görülüyordu, simdilerde ise bilmiyorum... Iyi organize olmus bir avuc ermeni diyasporasi nasil calisiyor, hep birlikte izliyoruz. Ama yurt disinda yasayan milyonlarca Türk insani ya darmadaginik ya da tarikatlarin, fetullahcilarin avucunda.

Üyelerinden milyonlarca Euro toplayan camiler, cemaatler kimsesiz cenazeleri kaldiramiyorlar mi (kac tane varsa...)? Ama almanin adi cikmis ya "nazi"ye...

Not: 28 yildir Almanya'da yasiyorum.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen shadow39 » Pzt Şub 04, 2008 18:16

ALmanlari sevmem ama bu haber bence cok sacma
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen |Kuralsız| » Sal Şub 05, 2008 17:09

Peki Türkiye'de yakını olmayan bir Hristiyan kimse öldüğünde kendi usullerimize göre mi gömülüyor yoksa ölen kişinin usulüne göre mi ?
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Türk-Kan » Sal Şub 05, 2008 17:20

|Kuralsız|, bilmiyorum. Ama bildigim burada kimsenin dinine, irkina bakmiyorlar. Yani kimsesiz katolik de olsa, musevi de olsa, müslüman da olsa prosedür ayni.

Ama inan haber cok sacma :) okudukca gülüyorum.

Biz çoğu kimsesizler yurdunda ölen Türkler'in naaşlarını almak istiyoruz ama Almanlar vermiyor. Birkaç kez "Ölen Türkleri ne yapıyorsunuz" diye sordum cevap alamadım. Ama öğrendiğimiz kadarıyla Türkler'i yakmadan önce kadavra olarak kullanıyorlarmış. Bunun üzerine kalktım üniversite hastanesine gittim. Kavanozlar içinde insan organlarını öğrencileri gösteriyorlardı. Sonra da bu organları yakıyorlar.

Bir kere burada "kimsesizler yurdu" diye birsey yok. Olsa olsa, yaslilar yurdudur o. Ömürleri boyunca burada calisip yaslilar yurdunda yasamak da nasil bir duygudur, Allah kimseye göstermesin. Hic mi kimsesi olmaz insanin? Ve bu gercekten hic kimsesi olmayan Türk toplasan kac tanedir?
Üniversitede kavanozda insan organi görmüs? Yok ne görecektin? Orasi ilim yuvasi elbet organ da olacak, cesette. Bir cok insan ölümünden sonra incelenebilmesi icin cesedini bilimin hizmetine sunuyor. Örnegin ben de hem organ bagiscisiyim, hem de keske öldükten sonra cesedim de bir ise yarasa, ilme hizmet etse diye dua ediyorum. Ruhum Hakka kavustuktan sonra, neyleyeyim cesedi :)

Ama benim asil kafama takilan su Ludwigshafen'da yanan ev. 5'i cocuk, 9 vatandasimiz hayatini yitirdi :( Insallah orada Solingen olayinin bir ikincisi yasanmamistir :evil: Ben Solingen'de yasiyorum ve hersey dün gibi aklimda.. :|
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x