gokay yazdı:adam gercekten vatan hayiniymiş
Hah şunu bileydin arkadaşım.Bu millet ne çektiyse zaten özde Türk değil sözde Türk,özde müslüman değil,sözde müslüman olan emperyalizmin uşaklarından çekti hep.Çekmeye de devam ediyor...
gokay yazdı:adam gercekten vatan hayiniymiş
şimdi ben bu foruma girecem senin hakkında atıp tutacam şunuyaptı bunu yaptı diyecem inan bana benim açtığım o konuyada bu konuya olduğu kadar mesaj gelir.devimsel
vatanist yazdı:Yazım silinir ama silinmeden mutlak okuyunuz.
İlk Mesajlarda konunun içerik metnini tam okumayıp cevap yazanlar Okumayı sevmeyip ismi duyunca hemen balıklama dalan Ülkücüler.video sadece bize hakaret içeriyor izledikten sonrada birşeyler yazaydınızy.
şimdi ben bu foruma girecem senin hakkında atıp tutacam şunuyaptı bunu yaptı diyecem inan bana benim açtığım o konuyada bu konuya olduğu kadar mesaj gelir.devimsel
bence biraz düşünerek yazın mantıklı olun siz bugünki cahil Kalmış gençleri görüp geçmişi zedelemeye çalışmayın.
o filmde anlatım yapanlar kimdir bana açıklarmısınız hangi parti mensubları tartışmaya gerek varmı.
ben hemen şu sözle yorumun sonunu getireyim ( 80 DÖNEMLERİNDE KOMİNİST ATAİST RUS ZİHNİYETİNİ TAŞIYAN İNSANLAR BUGÜN ÇIKIP ATATÜRKÇÜYÜM DİYE BAĞIRIYORLAR ) aydın olduklarını idda ediyorlar evet rus aydınları doğru söylüyorlar. Tarihimizi Yabancı yazarlardan öğreniyorlar hep. Türkiyedeki Yaşamış Enbüyük Milliyetçi ve Ülkücülerden Birisi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'dür.
2) Tartışmaya gerek var mı?
Kendinden cahil gördüğün okumayı sevmeyen Türkeşçi arkadaşlarına, belgesel hakkında görüş belirtmeleri önerisinde bulunmuşsun.
vatanist yazdı:Okumayı sevmeyen demek cahil demek değildir.
Benim bilmedigim "bilgi hapi" filan mi var piyasada? Biri söylese de, gözlerimi yeterince bozdum, daha fazla bozmasam
vatanist yazdı:Benim bilmedigim "bilgi hapi" filan mi var piyasada? Biri söylese de, gözlerimi yeterince bozdum, daha fazla bozmasam
hemen basit bir cevap, bu belgeselin amacı nedir? birşeyleri öğrenmek için seğredersiniz değilmi, veya bilgi edinme amaçlı. al sana bilgi hapı güle güle kullan. sitedede bundan çokvar.
vatanist yazdı:Okumamaktan kastım, okula gitmeyen demek değil ki, yani cahillikten kastım okul okumuş olup ama gördüğü bulduğu şeyi araştırmadan yorumlamaktır.
vatanist yazdı:2) Tartışmaya gerek var mı?
Burası Tartışma Platformu Değilmi.
Kendinden cahil gördüğün okumayı sevmeyen Türkeşçi arkadaşlarına, belgesel hakkında görüş belirtmeleri önerisinde bulunmuşsun.
İnsan, kendinden olanı, kötülermi sence. Okumayı sevmeyen demek cahil demek değildir.
Cahil cümlesini kullandığım nokta. Bugün sadece sevdiği insanın, adının geçtiği heryere, bir nebzede olsa yorum yapmaya çalışanlaradır. Konunun asıl amacının ve içeriğinin farkında olmasalarda, oradaki isim veya bir bayrak resmi bile onların o konuya yorum yapmasına yeterli oluyor.
Şimdi sorarsan, sen çok mu bilgilisin, estağfurullah. Ben ilkokul mezunuyum ama anlaması zor, karışık yazınada cevap üretebiliyorum.
Mesela, siz bir filmi neye dayanarak seğrediyorsunuz, yada sinamada yeni çıkan bir filmi, izlemeye giderken nelere dikkat ediyorsunuz. İlk önce, filmin konusuna bakıyorsunuz, sonra günümüz teknolojisi fragmanlarını izliyorsunuz. Benim anlatmak istediğim husus ta budur işte. Ya izleyip yorum yaparsın, yada yorumları okur yorum yaparsın, veya hem seğreder hemde yorumları değerlendirirsin.
Biz Vatanı Namus Bilenlerdeniz, Dün Rus'a Sürtünüp, Bugün Atatürkçü Olmadık, Doğduğumuz Günden Belli Bize Mustafa Derler.
Şu dizine dön: Belgesel Filmler
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk