Amerika-İsrail-İran-İhvan Uluslara Düşman

Çözücü: Mustafa YILDIRIM

Amerika-İsrail-İran-İhvan Uluslara Düşman

İletigönderen Güncel Meydan » Prş Mar 22, 2012 1:51

Yayılmacı İsrail yönetimleri neler istemiyor ki:

Öncelikle bağımsız, birleşik bir Filistin devleti kurulmamalı! İsrail’e komşu ulusal devletler zayıflamalı ve içten parçalanmalı!

Mısır, Tunus, Libya, Suriye, Irak kökten yıkılmalı!

Sözde Müslümanlar, bırakınız İsrail’in yayılmacılığına karşı olmayı, İsrail devletinin varlığını bile kabul etmiyorlar. Kutsal kitaptan ayetleri de sıralayarak Yahudilerin kökünü kazımaya yemin billâh ediyorlar.

Ortadoğu’da İsrail yayılmacılığına karşı koyan devletlerde iç isyanları körükleyenlerin en güvenilir yoldaşı köktenci Müslüman örgütleri!

Ortadoğu’da İsrail egemenliğine karşı -bazen doğru bazen yanlış yöntemlerle olsa da – Filistinlileri destekleyen ulusal devletleri yıkanların başında da İhvan geliyor.

Bağımsızlığını savaşarak kazanmış Mısır devletini yıkmak için alanlara dökülenleri yönlendiren İhvan’ı eşkıya devletler (ABD, Batı Avrupa) destekliyor.

Rehber İmam Ali Hameney, Kum’dan Mısır ulusal ordusuna sesleniyor ve silahlarını Takrir meydanında toplananlara değil, İsrail’e çevirmesini istiyor.

İsrail de, Takrir meydanında toplanan isyancıları, Libya ulusal devletini NATO ile birlikte yıkan sözde Müslümanları alkışlıyor.

Sıra geliyor Suriye’ye ve işler karışıyor. Eşkıya devletler güdümündeki İhvan ve Kürtler ayaklanıyor, kan döküyor, kışkırtıyor…

Ne var ki İran’ın tiranları bu kez İhvan’ın yanında değil, tam da karşısında! Böylece din penceresinden bakarak olayları şıppadanak çözdüklerini sananlar şaşırıyor.

Şaşırmaları olağan, Mısır, Libya ulusal devletlerinin bağımsızlığına ve bütünlüğüne karşı İhvan ve İngilizci Müslümanlar üstünden hem eşkıya devletlerle hem İsrail egemenleriyle, hem de İran tiranlarıyla “müttefik” olmuşlar!

Sıra Suriye’ye gelince şaşkınlıktan dönüp duruyorlar! İhvan ile birlikteler, eşkıya devletler ve İsrail’le aynı saftalar; ama İran’a karşılar!

Şaşkınlığa düşmeyen tek yönetim, Türkiye’nin hükümetidir. Tunus’ta, Libya’da, Mısır’da, Irak’ta ve Suriye’de, NATO müttefiklerine karşı sözünün eridir! İsrail’e karşı arada bir “hot-zot” ise göz boyama gereğidir.

Türkiye’de eşkıya devletlerin piyonları, İran tiranlarının müritleri, İngiliz Müslümanları, ulusal orduyu zayıflatmak, mezhep ağalıklarına, tarikat şirketlerine dönüştürerek Türklerin egemenliğini silmek için birlikte uğraşıyorlar!

Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti devletini savunmakla yükümlü sanılan kurucu partiyi ele geçiren “Turuncu Darbeciler” de “uzlaşma”, “hesaplaşma” diyerek devletin köklerini sökmeye çalışıyorlar. Arada bir sokak ağzıyla olaylara karşı çıkar gibi yapıyorlar, sonra da “Arap Baharı” diyerek yıkıma alkış tutuyorlar!

Anlaşılan odur ki, konu ne din ne de imandır! Yalnızca soyguncuların, Ortadoğu ve Türkiye üstünde sürdürdükleri kanlı petrol-gaz savaşıdır! Bu kanlı savaşta Türklere düşen, eşkıyalara, tiranlara ortak olmak değil, bağımsızlık ve özgürlük savaşlarına öncülük etmektir. Nerden başlanacağı da açıktır: Öncelikle kurucu partideki eşkıya devlet piyonları temizlemekle başlanmalıdır!

Halkın sempatik bulacağı, göz boyama ustası “yapma-liderler” aramak yerine geleceğimizi, namusumuzu, onurumuzu koruyacak, tarih bilincine sahip; dünyayı doğru anlayıp, doğru adımlar atma bilgisine ve yeteneğine sahip, açık sözlü önderleri öne çıkarmak en temel görev değil midir?
Mustafa YILDIRIM / 21 Mart 2012
Not: Türkçe Cinayetleri yazıları ve destek için lütfen bakınız: www.10dakika.tv
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye
 
İletiler: 584
Kayıt: Pzr Eki 12, 2008 23:12

Şu dizine dön: Mustafa YILDIRIM

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x