Ampûl med-yalaması çıldırttı

Genel & Güncel Konular

Ampûl med-yalaması çıldırttı

İletigönderen Ram » Pzr Haz 08, 2008 15:51

Anayasa Mahkemesinin türbanla ilgili iptal kararı, mümtaz akp medyasını çılgına çevirdi. Yargıya yönelik akıl almaz hakaretler sürüyor...

Anayasa Mahkemesi’nin üniversitelerde türbanın serbest bırakılmasına ilişkin Anayasa değişikliğini iptal etmesi üzerine AKP’ye yakın basın organları feryat etmeye başladı. Sabah, Star, Bugün, Zaman, Yeni Şafak ve Taraf gazetelerinin yazarları tarafından Yüksek Mahkeme’ye çok ağır ithamlarda bulunuldu.

Fethullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen Taraf gazetesi, haberi “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Yargıçlarınmış” manşeti ile verirken, başta gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan olmak üzere, bütün yazarlar, yargıçlara sert eleştirilerde bulunan yazılar kaleme aldı.

AKP’ye yakınlığı ile bilinen diğer bir basın organı Star gazetesi ise, “Hukuk Utandı” sürmanşeti ve muadili Taraf gibi, “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Yargınındır” manşeti ile haberi değerlendirdi.

Başbakan Erdoğan’ın damadının çalıştığı ve AKP’ye yakınlığı ile bilinen Çalık Grubu’nun satın aldığı Sabah gazetesi ise haberi “Yasak Kızım!..” manşeti ile verdi.

Anayasa Mahkemesi’nin kararına ilişkin değerlendirmelerden belki de en provokatif olanı Yeni Şafak gazetesinden geldi. Yeni Şafak’ın manşeti ise şöyleydi: “Hukuka Tecavüz”

Bugün gazetesi, Anayasa Mahkemesi üyelerini “Milli İradeyi Yok Saydılar” başlığı ile itham ederken, Zaman gazetesi ise AKP’ye ve Fethullah Gülen’e yakın basın organları arasındaki liderlik görevini elden bırakmadı.

Zaman, manşetinde “Mahkeme CHP’nin talebine uydu, hukukçular isyanda” diyerek, sadece Yüksek Mahkeme’yi değil, aynı zamanda Ana Muhalefet Partisini de karalamanın gereğini muadili gazetelere göstermiş oldu.
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3492/imdikizamanrl6.gif[/img]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen AlpereN » Pzr Haz 08, 2008 16:45

diğerlerini bilmiyorum ama zaman gazetesi çalıştığım şirket abone olduğu için hergün geliyor ve bende okuyorum ,gerçekten aşırı derecede halkı kışkırtıcı yazılar mevcut karşı fikirden olmama rağmen ben bile nerdeyse bu kışkırtmalara gelecek dereceye geliyorum.Ayrıca zaman gazetesi cumhuriyet gazetesine dokunmadanda geçmemiş, bu gazeteleri okuyan insanların gerçekten beyni çok feci yıkanıyor ve düşünüyorumki yeri gelcek şiddete bile yönlendirecekler insanları... :?
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Haz 08, 2008 17:00

Yargı kararl bir şekilde devam etmelidir tavrına.
Bu gazetelerin ve yazarların hepsi hakkında yasal işlemleri yapmalıdır.
Alabilecekleri en ağır cezaları vermelidir.
Savcılar bu gazete ve yazarlar ile ilgili olarak hukuki süreci başlatmalıdır.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen HakanAKSAN » Pzt Haz 09, 2008 5:42

AlpereN yazdı:bu gazeteleri okuyan insanların gerçekten beyni çok feci yıkanıyor ve düşünüyorumki yeri gelcek şiddete bile yönlendirecekler insanları... :?

Olmayan iş değil Alperen.
Kullanıcı küçük betizi
HakanAKSAN
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen kaye » Pzt Haz 09, 2008 7:14

Çetin Taş yazdı:Yargı kararl bir şekilde devam etmelidir tavrına.
Bu gazetelerin ve yazarların hepsi hakkında yasal işlemleri yapmalıdır.
Alabilecekleri en ağır cezaları vermelidir.
Savcılar bu gazete ve yazarlar ile ilgili olarak hukuki süreci başlatmalıdır.

Bu memlekette doğru adam olmak o kadar zor ki Çetin, herşey ol, terörist ol, hırsız ol, yalaka ol, üçkağıtçı, vatan satıcı, arsız, yobaz ol. İstersen git emperyalistlerle aynı taraf ol, kraliçeye yemin et, ABye söz ver, ABDye yerleş, halkı aptal yerine koy..
Ama doğru adam olup ta doğru kararlar verme Çetin..
Sonra senin de başına maazallah bunlar gelir..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x