
Fethullah Gülene yakınlığı ile bilinen Taraf gazetesi, haberi Egemenlik Kayıtsız Şartsız Yargıçlarınmış manşeti ile verirken, başta gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan olmak üzere, bütün yazarlar, yargıçlara sert eleştirilerde bulunan yazılar kaleme aldı.
AKPye yakınlığı ile bilinen diğer bir basın organı Star gazetesi ise, Hukuk Utandı sürmanşeti ve muadili Taraf gibi, Egemenlik Kayıtsız Şartsız Yargınındır manşeti ile haberi değerlendirdi.
Başbakan Erdoğanın damadının çalıştığı ve AKPye yakınlığı ile bilinen Çalık Grubunun satın aldığı Sabah gazetesi ise haberi Yasak Kızım!.. manşeti ile verdi.
Anayasa Mahkemesinin kararına ilişkin değerlendirmelerden belki de en provokatif olanı Yeni Şafak gazetesinden geldi. Yeni Şafakın manşeti ise şöyleydi: Hukuka Tecavüz
Bugün gazetesi, Anayasa Mahkemesi üyelerini Milli İradeyi Yok Saydılar başlığı ile itham ederken, Zaman gazetesi ise AKPye ve Fethullah Gülene yakın basın organları arasındaki liderlik görevini elden bırakmadı.
Zaman, manşetinde Mahkeme CHPnin talebine uydu, hukukçular isyanda diyerek, sadece Yüksek Mahkemeyi değil, aynı zamanda Ana Muhalefet Partisini de karalamanın gereğini muadili gazetelere göstermiş oldu.
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3492/imdikizamanrl6.gif[/img]