Ankara'da dolmuş ücretlerine zam! Yeni fiyatı belli oldu

Genel & Güncel Konular

Ankara'da dolmuş ücretlerine zam! Yeni fiyatı belli oldu

İletigönderen İlteriş Kağan » Cum Oca 13, 2023 14:22

Türkiye Şoförler ve Otomobiller Federasyonu’nun (TŞOF), Ankara’daki dolmuşçuların istediği zam talebini onaylamasıyla, 7 TL olan kısa mesafe dolmuş ücreti 10 TL’ye, ilkokul ve lise öğrencilerinin ise ulaşım ücreti 4,5 TL’den 6 liraya yükseldi.

TŞOF, Ankara’da minibüsçülerin beklediği zammı onayladı. Buna göre Kızılay Dikmen dolmuş fiyatı 10 TL olurken, Ulus Sincan Fatih hattında uzun mesafe dolmuş ücreti 12 TL olarak belirlendi.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak uygulanan indirimli öğrenci bileti fiyatı ise 4,50 liradan 6 liraya yükseltildi.

Zamlı fiyatlar 15 Ocak’tan itibaren uygulanmaya başlanacak.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x