Ankara'daki kutlamalardan notlar.(Sezer'e sevgi gösterileri)

Genel & Güncel Konular

Ankara'daki kutlamalardan notlar.(Sezer'e sevgi gösterileri)

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 19, 2007 17:06

Ankara 19 Mayıs Stadyumu’ndaki törenlerde ilginç manzaralar yaşandı.

- Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer 19 Mayıs Stadyumuna geldiği anda tüm stad ayağa kalkarak alkışladı. Normalde protokol tribünü kalkar. Ancak protokol tribünü ayağa kalkınca bütün tribün kalktı ve Cumhurbaşkanı’nı alkışladı.

- 19 Mayıs Stadyumu’nda Ankara’da değişik okullarından gelen öğrenciler şiirler okudu. Bir öğrenci Atatürk’ün Gençliğe Hitabı’nı okudu. Stadyumdakiler “…iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler” kısmına gelince alkış ve ıslık yağmuruna tuttu.

- Cumhurbaşkanı Sezer’in görevdeki son 19 Mayıs kutlaması olduğu için normalde görülmeyen bir uygulama gerçekleştirildi. Stadyumdaki ”Türkiye ve Cumhurbaşkanı için” diye anons edildi. Tüm öğrenciler “Sağol sağol sağol” diye cevap verdi. Normalde “Türkiye için” diye yapılan anonsta Sezer’e jest yapıldı.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6543032.asp?gid=180

Not:Yok canım olamaz,onlarda bindirilmiş kıtalardır.Nasıl alkışlarlar >bir cumhurbaşkanını?Nasıl sevgi gösterisinde bulunurlar?Olamaz :mrgreen:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Hasta » Cmt May 19, 2007 17:21

Seyircileri otobüslerle taşımışlardır... :twisted: 8)
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 19, 2007 17:32

Yapmışlardır Nurdan,yapmışlardır.Siz bilmezsiniz onlarıııı!!!! :twisted:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Cmt May 19, 2007 17:34

NuNNi yazdı:Seyircileri otobüslerle taşımışlardır... :twisted: 8)

kesinlikle :twisted: :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x