Ankara Rüzgârı - 10 Mayis 09 Kayit istegi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Ankara Rüzgârı - 10 Mayis 09 Kayit istegi

İletigönderen kush » Pzr May 10, 2009 1:31

4 Mayis 2009 akşamından beri Kanalbiz yayınları uydu alıcılarından izlenemiyor. Kanal Biz yayınları Türksat uydusurdan alindigindan D-Smart dijital platformunda ve Internet üzerinden de Kanalbiz izlenemiyor. Şu anda kanalbiz sadece Digiturk platformundan yayın yapabiliyor. . Ben 26 Nisan 09 Tarihli Ankara Rüzgârı Prog. Internet üzerinden kayit edip bu Sitede Paylasmistim. Fakat ne yazik ki bende 4 Mayis 2009 akşamından beri Kanalbiz yayınlarını Internet üzerinden izliyememekteyim. Benim Digiturk platformundan yayıni izleyebilen arkadaslardan bir ricam olacak. bugünkü Ankara Rüzgârı - 10 Mayis 09 Prog. kayit edip bizimle paylassinlar. Yayin eskiden ART TV de oldugu gibi saat 11:00 de Canli ve saat 21:00 Tekrari olmak üzere iki kez yayinlaniyor. Simdikten herkese tesekkür ediyorum.

KAYNAK:
http://www.kanalbiz.com.tr/KANALB%C4%B0 ... 12694.html
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen Ram » Pzr May 10, 2009 1:43

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x