Ankara Ulus'ta şiddetli patlama!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Panzehir » Sal May 22, 2007 21:42

PoLat, Allah neden Edip Paşa'nın belasını verecek, anlayamadım..? Belki görevinden alınmasaydı bu patlama olmayacaktı... Ezbere konuşmayalım. Hem olay, Edip Paşa varken cereyan etmiyor, görevinden alındıktan sonra oluyor.

NuNNi, abla, sağolasın. Allah korumuş onları da. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Çetin Taş » Sal May 22, 2007 21:45

Mehmetciğim geçmiş olsun.
Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
Yapanların önce Türk Milleti,sonra da Allah belasını versin!
Yapan belli:CIA-MOSSAD
Yükselen milliyetçi-ulusalcı dalga,Irak'ta ergeç çıkarların kafa kafaya geleceği Türkiye,ABD'nin dümensuyundaki AKP'nin ilk seçimlerde gideceğinin anlaşılması;en önemlisi de insanların genelindeki UMUT,işte bu terör belasından medet uman baş kötü ABD ve onun cüce babası İSRAİL için istenmeyen şeylerdir.Türk Halkı'nın gelecekten UMUTLU olması,MUTLU olması,başlarının DİK olması hiç ABD'nin,AB'nin,İSRAİL'in isteyebileceği şeyler midir?
Ah şerefsiz Amerika!Ah şerefsiz medya!Ah şerefsiz işbirlikçiler!
Bu zar hep bize mi hep yek,elbet bir gün düşeşte gelir yahu!?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Berco » Sal May 22, 2007 21:56

İçişleri Bakanı çıkıp gene nefretle kınamıştır.

Ben de bu kınamaya gıcığım.O kadar insan ölüyor,yaralanıyor.Bunlar da çıkıyor "kınıyor".

Kınamanız sizin olsun,kınamalar ne öleni geri getiriyor ne de bacağı kopanın bacağını geri getiriyor.

Ne valisi ne içişleri bakanı ne bilmem nesi hiçbiri hiçbir işe yaramıyor,kaldır çöpe at...
Kullanıcı küçük betizi
Berco
Üye
Üye

İletiler: 166

İletigönderen Ram » Sal May 22, 2007 21:57

Panzehir, Mehmet çok yanlış düşünüyorsun. Aslında söylemlerinden bir komplo türedi aklımda.

Yarın başsatan çıkar, şöyle açıklama...: "Bakınız, beğenmediğiniz adamı aldık. Bütün "pekaka kordinatörlüğü" içinde yapılan görüşmeler çöpe atıldı. Sonra da bomba patlatırlar tabi." yapmaz inşallah.

Edip Başer Tayyib'in adamı, unutmayalım...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Panzehir » Sal May 22, 2007 22:02

Ram, bu olanların arka arkaya olması ister istemez kafamda soru işaretleri doğurdu. Kaldıki, Tayyib'in adamı madem, görevinden neden alsınlar, o da muamma.. Paşa Paşa görevine devam ederdi hani.. Başka durumlar var da ben mi göremiyorum yoksa...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Ram » Sal May 22, 2007 22:18

Panzehir, Mehmet Tayyib'in adamı, eski haberleri açıp okuyabilirsin. Bir komplo var dönüp dolaşıyor ama hayırlısı.

Yalnız şu kadarını söyleyeyim; ne bu adam görevden alındığı için patlatıldı bu bomba, ne de azma zamanları olduğu için. Türkiye'in içi zaten karışık, iyice karıştırıyorlar. Dışa dönmeyin diyorlar açıkça.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Veled » Sal May 22, 2007 22:25

SEZER'DEN İLK AÇIKLAMA
Cumhurbaşkanı Sezer Ankara'daki patlama ile ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Sezer, Ulus Anafartalar Çarşısı önünde meydana gelen patlamada ölenler ve yaralananlar olmasından büyük üzüntü duyduğu belirterek, "Masum insanları hedef alan bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri ve temsil ettikleri düşünceyi lanetliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Sezer’in, Ulus’taki saldırıyı lanetlediği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Sezer’in açıklaması şöyle:

“Ulus’ta akşam saatlerinde meydana gelen patlamada, 4 yurttaşımız ile 1 Pakistanlının yaşamını yitirmesinden, çok sayıda kişinin de yaralanmasından büyük üzüntü duydum.

Masum insanları hedef alan bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri ve temsil ettikleri düşünceyi lanetliyorum.

Ülkedeki huzur ortamını bozmaya çalışanlara, ulusumuzun dayanışması ve güvenlik güçlerimizin özverili çabalarıyla hiçbir zaman izin verilmeyecektir. Devletimiz, Ulusumuzla birlikte her türlü sorunun üstesinden gelecek güçtedir.
Ulusumuzun bir daha böyle acılar yaşamaması en içten dileğimizdir.
Saldırıda yaşamlarını yitirenlere Tanrı’dan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralananlara geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimi iletiyorum.”
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Çetin Taş » Sal May 22, 2007 22:25

Mehmet,mevzu şudur:
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içinde hem ATATÜRK ideallerine yürekten bağlı subaylar var,hem de-ne yazık ki-Amerika'nın EN BÜYÜK olduğuna,AMERİKASIZ TÜRKİYE'nin HAREKET EDEMEYECEĞİNE inanan subaylarımız var.İşte Edip Başer,Hilmi Özkök,Çevik Bir,Kenan Evren,vs. bu ikinci grup subaylardan.
AKP hükümeti de aklı başında herkesin kabul ettiği üzere Amerikan ve AB çıkarlarını savunan bir hükümet.
Hal böyle olunca Amerikan çıkarları Edip Başer ve AKP hükümetini bir araya getirdi.
Ama ilk anda aklı başında emekli generaller ve gerçek aydınlar bu görevin kabul edilmemesi gerektiğini söylediler.Ama Edip Başer'in aklı Amerikalı abilerinde olduğu için bu aklı selim eleştirileri ve uyarıları dikkate almadı.
Neticede o da işin içine girince o Amerikalı abisinin hiçte adil bir AĞABEY olmadığını gördü ve bir süredir >konuşmaya başladı.Netice olarak abi ipini çekti.
Mevzu bundan ibaret Mehmet kardeşim.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Veled » Sal May 22, 2007 22:27

"Bundan sonra büyükşehirlerde böyle olaylar olabilir"

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Anafartalar Çarşısı önündeki patlamayla ilgili olarak, “Bu terör örgütünün arkasındaki kurumlara bakmamız lazım. Terör örgütlerini kim besliyor bunlara bakmamız lazım, başka bir şey söylemeyeceğim. yorumlarını size bırakıyorum” dedi.

Orgeneral Büyükanıt, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralıları ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Orgeneral Büyükanıt, olayın kendisini derinden sarstığını, patlama yerini gördükten sonra asker gözüyle değerlendirdiğinde, bunun basit bir patlama olmadığını ifade etti. Orgeneral Büyükanıt, “Organize bir terör örgütünün patlamasıdır” dedi.

Terör örgütünün hedefinin ne olabileceği sorusuna Orgeneral Büyükanıt, “Şimdi bunu her büyük şehirde bekleyebilirsiniz... Olur demiyorum ama büyük şehirlerde böyle şeyleri yapabilirler” diyerek karşılık verdi.

Orgeneral Büyükanıt, “Türkiye'nin bundan sonraki tavrı ne olmalıdır?” sorusunu yanıtlarken, “Şimdi ben bir şey söyleyeyim size; Bu terör örgütünün arkasındaki kurumlara bakmamız lazım. Terör örgütlerini kim besliyor bunlara bakmamız lazım, başka bir şey söylemeyeceğim. Yorumlarını size bırakıyorum” dedi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen creative » Çrş May 23, 2007 9:15

dün finale girmemize yarım saat kala bu haber geldi herkes yıkıldı hemen telefonlara sarıldık. çok üzücü bir haberdi. TV de izlerken Melih gökçek süper bir yorum yapmıştı ona sonuna kadar katılıyorum.,
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen alp » Çrş May 23, 2007 9:36

Asıl hedef Büyükanıt mıydı?

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın IDEF Savunma Fuarı nedeniyle düzenlenen resepsiyona gitmek üzere geçeceği yolda bomba patlaması, hedefin Büyükanıt olup olmadığı şüphesine yol açtı.

Ankara’nın en kalabalık merkezlerinden biri olan Ulus’ta meydana gelen büyük patlama, Büyükanıt’ın resepsiyonun düzenlendiği Anadolu Medeniyetleri Müzesi’ne gitmek üzere kullanacağı caddede meydana geldi. Müzedeki kokteyle Büyükanıt’ın yanısıra Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ve savunma fuarına 49 ülkeden gelen 300’ü aşkın yabancı konuk aynı yolu kullanacaktı.

3 İPUCU

Altı cana malolan ve 70’in üzerinde kişiyi yaralayan patlama hakkındaki şu bilgiler hedefin Büyükanıt olduğu kuşkusunu akla getirdi:

1) Orgeneral Büyükanıt ve kuvvet komutanları saat 20.00 sularında Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nde IDEF Savunma Fuarı’na katılan 49 ülkeden 400 yabancı konuğa verilen kokteyle ev sahipliği yapacaktı. Bomba, komutanların müzeye giderken kullanacağı güzergáh üzerinde patladı.

2) Büyükanıt ile kuvvet komutanları, yakın tarihte belki de ilk kez terör eylemine sahne olan olay yerine topluca geldi ve incelemede bulundular. Komutanlar, Başbakan’ın aksine açıklama yapmadılar.

3) Eylem yerinin komutanlarla konukların buluşacağı müzeye yakınlığı terör eylemine kurban giden yabancı sayısını da artırdı.

KOMUTANLAR TOPLANIYOR

Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları bu sabah saat 09.00’da Genelkurmay’da toplanıyorlar. Komutanların dün akşam gerçekleşen terör saldırısını değerlendirecekleri öğrenildi.

Hürriyet
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye

İletiler: 335

İletigönderen Ayberk » Çrş May 23, 2007 16:49

pae, Sağol Bilgiler İçin.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Veled » Çrş May 23, 2007 16:52

Çetin Taş, söylediklerine katılıyorum abi pkk belasının dünyada yükselen bir güç oldugunu göstermek içinde cıa ve mossad barzani ile talabaniye yol verdiler zaten pat bu harita mevzusu çıktı ondan sonra bu olay hiç de tesadüf değil :evil:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 6:30

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x