Apo-Hocaefendi İlişkisi - "Apo'un Sözleri"

Genel & Güncel Konular

Apo-Hocaefendi İlişkisi - "Apo'un Sözleri"

İletigönderen baragakal » Pzt Ağu 17, 2009 15:42

-------------------

... Diyarbakır’daki akademi bir başlangıçtır, sadece bir tane olmaz, diğer kentlerde de açılmalıdır, Dersim, Van, Urfa’da açılabilir. Akademi’de yaşam öğrenilecek. Ben Fethullah Hoca’yı takip ediyorum, okuyorum. Olumsuz değerlendirmiyorum. Kürdistan’da okulları cemaatleri var, örgütlüler. Demokratik temelde, karşılıklı yaklaşımlar olabilir....

--------------------
Kaynak . HURRIYET / http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12289910.asp?gid=229

-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

Re: Apo Hocaefendi Iliskisi - "Apo'un Sozleri"

İletigönderen MansurSah » Pzt Ağu 17, 2009 16:53

baragakal yazdı:-------------------

... Diyarbakır’daki akademi bir başlangıçtır, sadece bir tane olmaz, diğer kentlerde de açılmalıdır, Dersim, Van, Urfa’da açılabilir. Akademi’de yaşam öğrenilecek. Ben Fethullah Hoca’yı takip ediyorum, okuyorum. Olumsuz değerlendirmiyorum. Kürdistan’da okulları cemaatleri var, örgütlüler. Demokratik temelde, karşılıklı yaklaşımlar olabilir....

--------------------
Kaynak . HURRIYET / http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12289910.asp?gid=229 -

Az önce Saadet (!) Partisi'nin "önce tsk silah bıraksın" başlığında yazdığıma benzer bir düzlemde -ki çok sevdiğim ve saydığım Nihat Genç'e eleştiride bulunmuştum- bu başlıkta da Yalçın Küçük Hoca'ya sitemde bulunuyorum.

Yalçın Hocam, hani Barzaniciler her gün nette 300 sayfa dolusu PKK ve senin aleyhinde yazı yazıyor, "APO iyi bir Kürtçüydü ama Yalçın Küçük onu Kemalist yaptı" falan diyordu..

Yalçın Hocam, Fethullahçı Terör Örgütü'ne en başından beri senin kadar karşı duran az kişi var..

Bu ikisini altalta yazıp toplayalım; teoremlerle konuşalım.. Ne oldu?

O çok Kemalist olmuş APO iti, odatv'nin de ilişkin birçok yazısına karşın, FTÖ ile bir sorunu olmadığını, hatta birlikte işler yapabileceğini söylüyor.. Tam da FTÖ'nün, AQP'nin "açılımı"nda söz sahibi olmaya çalıştığı günlerde..
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen adem3 » Pzt Ağu 17, 2009 17:15

Mansurşah eleştirin boşuna arkadaşım geç kaldın :)

Neden mi? Dün yalçın hoca ulusal kanaldaydı ve açılım konusunda Apo'yada, dtp'yede,Barzaniyede lafları çaktı.Ayrım yapmadı.Bugün aponun yumurtladıklarını hoca dün sitem ederek söyledi.Kısaca dünkü sözleri ışık hızıyla bugün onaylanmıştır.

Umarım Türkkan dost dünkü programın videosunu en kısa zamanda koyar ve tekrar izleme şansı buluruz.İzlediğinde bana hak vereceğini düşünüyorum.
Kullanıcı küçük betizi
adem3
Üye
Üye

İletiler: 19

İletigönderen MansurSah » Pzt Ağu 17, 2009 17:51

adem3 yazdı:Mansurşah eleştirin boşuna arkadaşım geç kaldın :)

Neden mi? Dün yalçın hoca ulusal kanaldaydı ve açılım konusunda Apo'yada, dtp'yede,Barzaniyede lafları çaktı.Ayrım yapmadı.Bugün aponun yumurtladıklarını hoca dün sitem ederek söyledi.Kısaca dünkü sözleri ışık hızıyla bugün onaylanmıştır.

Umarım Türkkan dost dünkü programın videosunu en kısa zamanda koyar ve tekrar izleme şansı buluruz.İzlediğinde bana hak vereceğini düşünüyorum.

Sevgili adem3, bu yazına, Tolga Yarman Hocam'ın dediği gibi, "yanılmaya bayılırım" sözüyle cevap vermek istiyorum :)

Ki bu durumda yanılmam, gerçekten güzel bir durum gibi gözüküyor. Ben, değindiğin programı izleyemedim ve inşallah izleyebilirim.

Ve umarım ki, diğer başlıkta da yani SP-Milli Görüş ve Nihat Genç konusunda da en az bu kadar yanılırım.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 17, 2009 19:12

adem3 yazdı:Umarım Türkkan dost dünkü programın videosunu en kısa zamanda koyar

MansurSah yazdı:Ben, değindiğin programı izleyemedim ve inşallah izleyebilirim.

Yettim yettim :) :arrow: http://www.guncelmeydan.com/pano/gundem-ozel-16-agustos-prof-dr-yalcin-kucuk-t21867.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x