baragakal yazdı:-------------------
... Diyarbakır’daki akademi bir başlangıçtır, sadece bir tane olmaz, diğer kentlerde de açılmalıdır, Dersim, Van, Urfa’da açılabilir. Akademi’de yaşam öğrenilecek. Ben Fethullah Hoca’yı takip ediyorum, okuyorum. Olumsuz değerlendirmiyorum. Kürdistan’da okulları cemaatleri var, örgütlüler. Demokratik temelde, karşılıklı yaklaşımlar olabilir....--------------------
Kaynak . HURRIYET / http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12289910.asp?gid=229 -
Az önce Saadet (!) Partisi'nin "önce tsk silah bıraksın" başlığında yazdığıma benzer bir düzlemde -ki çok sevdiğim ve saydığım Nihat Genç'e eleştiride bulunmuştum- bu başlıkta da Yalçın Küçük Hoca'ya sitemde bulunuyorum.
Yalçın Hocam, hani Barzaniciler her gün nette 300 sayfa dolusu PKK ve senin aleyhinde yazı yazıyor, "APO iyi bir Kürtçüydü ama Yalçın Küçük onu Kemalist yaptı" falan diyordu..
Yalçın Hocam, Fethullahçı Terör Örgütü'ne en başından beri senin kadar karşı duran az kişi var..
Bu ikisini altalta yazıp toplayalım; teoremlerle konuşalım.. Ne oldu?
O çok Kemalist olmuş APO iti, odatv'nin de ilişkin birçok yazısına karşın, FTÖ ile bir sorunu olmadığını, hatta birlikte işler yapabileceğini söylüyor.. Tam da FTÖ'nün, AQP'nin "açılımı"nda söz sahibi olmaya çalıştığı günlerde..