Apple, iPhone İçin Leopard'ı Azıya Çekti

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Apple, iPhone İçin Leopard'ı Azıya Çekti

İletigönderen ACD » Pzt Nis 16, 2007 10:59

[img]http://www.teknolatte.com/fs/MDcwNDEz%5Cres%5C984_07041312290807.jpg[/img]

Apple, iPhone İçin Leopard'ı Azıya Çekti

Uzun zamandır cep telefonu gündemini meşgul eden iPhone'u açıklanan tarihe yetiştirme çabası, Leopard işletim sisteminin çıkışını erteletti.

Apple, iPhone’u açıkladığı gibi haziran ayına yetiştirmek için, diğer bombası Leopard işletim sistemininin piyasaya çıkışını ertelediğini duyurdu.

Daha önce, haziranda San Fransisco’da gerçekleşecek olan ve dünyanın her yanından kod geliştiricilerinin katıldığı Worldwide Developers Conference’ta tanıtılacağı duyurulan Leopard, iPhone’a verilen öncelik dolayısı ile ileri tarihe ertelendi. Apple, ertelenen Leopard işletim sistemini ekim ayı içerisinde sunmayı planlıyor.

Ertelemenin nedeni olarak, Leopard projesinde çalışan yazılım mühendislerin ve kalite kontrol ekiplerinin iPhone projesine kaydırılması gösteriliyor.

Apple, şimdiye kadar sunulan cep telefonları arasında en gelişmiş işletim sistemine sahip olan iPhone’u önceden belirtilen tarihe yetiştirilmesini birprestij meselesi olarak gördüğünü vurguluyor. Ancak asıl çarpıcı nokta, bu kadar heyecanla beklenen iPhone'un gecikmesinin şirketin hisse değeri üzerinde yaratabileceği tahribat. Apple'ın, uzun zamandır cep telefonu gündemini meşgul eden ürünün zamanında çıkarılmasının parayla ölçülemeyecek bir anlam ifade ettiğini vurgulaması, örtülü olarak bu değerlendirmeye yanıt oluşturuyor.
Mevzubahis VATAN ise gerisi TEFERRUATTIR...!
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye
 
İletiler: 1137
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:58

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x