Arınçtan çiftçiye küfürlü tepki
Başbakan Tayyip Erdoğanın Mersinde bir çiftçiye söylediği sözlerin ardından bu kez de TBMM Başkanı Bülent Arınç, yine bir çiftçiye küfürlü tepki gösterdi.
Bülent Arınç, seçim bölgesi Manisanın, Alaşehir İlçesindeki Himaye-i Etfal Parkında vatandaşlarla bir araya geldi.
Grup içinde bulunan, üzüm üreticileri, fındıktaki gibi üzüme de taban fiyatı verilmesini isteyerek, sıkıntılarını dile getirdi.
SAYGILI OL, HADDİNİ BİL
Sohbet sırasında bir üretici, Arınça, 23 Temmuz sabahı uğramazsınız dedi.
Çiftçinin bu sözlerine kızan TBMM Başkanı Arınç, şu tepkiyi gösterdi:
Sen bir defa saygılı ol, haddini bil. Öyle bilmem nerelerden çıkar gibi laf etme. Ben senin gibi yalancı somun pehlivanı değilim. Ben 20 seneden beri burada siyaset yapıyorum. Senin yaşın kadar benim siyasetim var.
Bir insan konuşurken müdahale etmenin doğru olmadığını ifade eden Arınç, konuşmasına şöyle devam etti:
Benim kızdığım şey şudur. Bir insan konuşuyor, müdahale etmek doğru değil. Konuşma bittikten sonra imkan olursa, bir şey söylemek istiyorum dersin, biz herkese söz hakkı veriyoruz. Kemal Anadol oradan söz istiyor, buyurun diyorum adamcağıza söz veriyorum. Deniz Baykal söz istiyor, buyrun kürsü sizin diyorum. Söz istersen dinlerim seni, şikayetini talebini dinlerim senin. Siz beni yabancı mı görüyorsunuz? Ben siyaset yaparken kısa donla gezenler şimdi bana laf atmaya çalışıyor. Allahtan korkun, 1995te, 1999da, 2002de siz beni milletvekili yaptınız, sadece milletvekili yapmadınız, benim kurduğum partiyi Türkiyede tek başına iktidar yaptınız.
Kaynak