Arınç’tan Çiftçiye ‘Küfürlü’ Tepki

Genel & Güncel Konular

Arınç’tan Çiftçiye ‘Küfürlü’ Tepki

İletigönderen Hasta » Prş Tem 12, 2007 12:17

Arınç’tan çiftçiye ‘küfürlü’ tepki
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Mersin’de bir çiftçiye söylediği sözlerin ardından bu kez de TBMM Başkanı Bülent Arınç, yine bir çiftçiye ‘küfürlü’ tepki gösterdi.

Bülent Arınç, seçim bölgesi Manisa’nın, Alaşehir İlçesi’ndeki Himaye-i Etfal Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Grup içinde bulunan, üzüm üreticileri, fındıktaki gibi üzüme de taban fiyatı verilmesini isteyerek, sıkıntılarını dile getirdi.

‘SAYGILI OL, HADDİNİ BİL’

Sohbet sırasında bir üretici, Arınç’a, ‘’23 Temmuz sabahı uğramazsınız’’ dedi.

Çiftçinin bu sözlerine kızan TBMM Başkanı Arınç, şu tepkiyi gösterdi:

‘’Sen bir defa saygılı ol, haddini bil. Öyle bilmem nerelerden çıkar gibi laf etme. Ben senin gibi yalancı somun pehlivanı değilim. Ben 20 seneden beri burada siyaset yapıyorum. Senin yaşın kadar benim siyasetim var.”

Bir insan konuşurken müdahale etmenin doğru olmadığını ifade eden Arınç, konuşmasına şöyle devam etti:

‘’Benim kızdığım şey şudur. Bir insan konuşuyor, müdahale etmek doğru değil. Konuşma bittikten sonra imkan olursa, bir şey söylemek istiyorum dersin, biz herkese söz hakkı veriyoruz. Kemal Anadol oradan söz istiyor, ‘buyurun’ diyorum adamcağıza söz veriyorum. Deniz Baykal söz istiyor, ‘buyrun kürsü sizin’ diyorum. Söz istersen dinlerim seni, şikayetini talebini dinlerim senin. Siz beni yabancı mı görüyorsunuz? Ben siyaset yaparken kısa donla gezenler şimdi bana laf atmaya çalışıyor. Allah’tan korkun, 1995’te, 1999’da, 2002’de siz beni milletvekili yaptınız, sadece milletvekili yapmadınız, benim kurduğum partiyi Türkiye’de tek başına iktidar yaptınız.’’

Kaynak
En son Hasta tarafından Prş Tem 12, 2007 12:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 12:22

nurdi, sağol abla nick yine değişmiş :D

çiftçinin adamın sözünü kesmesi genel olarak bakarsak konuya yanlış ama arınçın üslubuda çok yanlış
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen cafersadık » Prş Tem 12, 2007 12:30

Alışmış Kudurmuştan beterdir
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 12, 2007 12:34

Allah’tan korkun, 1995’te, 1999’da, 2002’de siz beni milletvekili yaptınız, sadece milletvekili yapmadınız, benim kurduğum partiyi Türkiye’de tek başına iktidar yaptınız.

hakli adam!

küfüredilmek bazilarinin hosuna gidiyor ki, yine milletvekili yapacaklar bu saygisizlari :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 12:37

Türk-Kan, senin bakış açında çok doğru abla millet gereken cevabı vermez ise daha çok küfür işitir değil mi :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Hasta » Prş Tem 12, 2007 16:19

70'lik çiftçiye Arınç'tan azar

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Manisa'da konuşma yaptığı sırada sözünü kesen çitçileri "Terbiyesiz" diyerek azarladı.

Arınç, Sarıgöl ilçesine bağlı Bağlıca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi hizmet binasının açılışında konuşurken Mehmet Boğa (70) "Çifçiyi öldürdünüz. Üzümün kilosu 40 Ykr'dan satıldı" diye bağırdı.
Boğa'ya sinirlenen Bülent Arınç, "Sağdan soldan laf atarsanız, hem kötü niyetli hem saygısız olursunuz. Söz alarak konuşabilirsiniz. Bir meclis başkanı konuşurken böyle terbiyesizlik olmaz" dedi.
Daha sonra Alaşehirliler'e seslenen Arınç, "23 Temmuz'da bizi unutursunuz" diyen çiftçi Yusuf Gençsoylu'ya da kızdı. Arınç, "Beğenirsin beğenmezsin. Kimsenin huzurunu kaçırma. Seni kim yolladı buraya terbiyesiz. Ben meclis başkanıyım. Bir insan konuşurken lafı kesilmez. İzin iste vereyim. Ben meclisi de böyle yönetiyorum. Baykal söz ister veririm. Ben siyasete başladığımda kısa donla gezenler şimdi laf atıyor" dedi.

İfade verdiler
Arınç'a nalbur Hüsnü Yağcı da tepki gösterdi. Arınç'ın konuşmasının ardından Gençsoylu ile Yağcı karakola götürülerek ifadeleri alındı. İki kişi de oylarını AKP'ye verdiklerini söyledi.

Kaynak
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 16:21

Arınç'a nalbur Hüsnü Yağcı da tepki gösterdi. Arınç'ın konuşmasının ardından Gençsoylu ile Yağcı karakola götürülerek ifadeleri alındı. İki kişi de oylarını AKP'ye verdiklerini söyledi.

:mrgreen: bunlar bu seçimlerde de akp ye atarlarsa şaşırmam insanımız bazen bu durumlara düşmeyi hak ediyor ne yazık ki bu adamların ne olduğunu bile bile yapıyorlar aynı şeyi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen creative » Prş Tem 12, 2007 16:44

alışmışlar ablası ne yapsınlar söylemeseler rahat edemiyorlar işte bide bunlar başa geçiyor
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 16:56

k4rTal, iyi de kardesim başa geçiren halkımızda da büyük suç var yahu ben anlamıyorum bunlara oy atanlarda hiç mi akıl yok hala akp birinci parti kamuoyu yoklamalarında anlamıyorum bunu
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x