Arınç yine Türk Silahlı Kuvvetleri’ne dil uzattı.

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Arınç yine Türk Silahlı Kuvvetleri’ne dil uzattı.

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Kas 12, 2007 12:23

Bülent Arınç yine TSK’ya saldırdı

Eski TBMM Başkanı ve AKP Manisa milletvekili Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında Genelkurmay Başkanlığı’nı hedef aldı. 21 Ekim’de Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde yaşanan saldırının da yeni bir mücadele konsepti ihtiyacını gözler önüne serdiğini söyleyen Arınç şöyle devam etti:

* Bu son olaya bakıyoruz. 200 kişi köprüyü uçurmuş, karakolu basmış, 12 askerimiz şehit olmuş, 8 tanesi de kaçırılmış. Tam da referandumun yapıldığı gün.

* Peki bu olay nasıl oldu? 200 kişi bir anda sınırdan girdiyse, termal kameralar işe yaramadı mı? Nerede biraraya geldiler, bu istihbarat nerede? Söyleyeceğim çok şey var ama söyleyemiyorum, ancak söyleyebileceklerim bunlar.

Ben birşey anlamadım

Genelkurmay Başkanlığı, 8 askerin serbest bırakılmasının ardından ’irtibatı kesilen askerlerimizin Silahlı Kuvvetler ile irtibatı sağlandı’şeklinde bir açıklama yaptı. Bu çok diplomatik bir açıklama. Ben bundan birşey anlamadım. Hani ben birşey anladım da, Manisa’da bakkal dükkanında oturan Hasan birşey anlamadı, Hüseyin, Ali birşey anlamadı.

Bu büyük bir gerçek

* Evet, terörle mücadelenin zaafa uğramaması için ’teslim alındı’dememek lazım, çünkü düzenli muharabe yapmıyoruz. Ama kaçırıldılar, bu büyük bir gerçek. Aradan şu kadar zaman geçti, bu açıklama bir doğru olayın üstünü ne kadar örtüyor?

Üstünü örtemezsin

* Anneler, babalar bilgi istiyor, bilgiye ulaşamıyorlar. Fakat öbür taraftan telefonla ailelerine ulaşanlar var. Bence çok açık olmalıyız. Bunlar bu baskın sırasında kaçırılmış askerlerimizdir. Şimdi bu gerçeği ’İrtibat kayboldu, sonra tekrar döndüler’şeklinde açıklamak.. Hiçbirşeyi yok kabul edemezsin, hiçbir şeyin üstünü örtemezsin.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Tsigalko » Sal Kas 13, 2007 2:41

Biri mi havladı bana mı öyle geldi? LoL
Bir de şunu belirtmek isterim ki Türkiye'nin tartışmasız en kaliteli gazetesi gereken ilgiyi görmüyor(Bayi gözüyle) Hafta da 1 kişi alıyor yada almıyor keza Cumhuriyet'te öyle.
Ufak bi tebessüm yaratıyım yüzünüzde;
Geçen cemaat üyesi kılıklı sakallı bi amca geldi;
Evladım Vakit var mı?
Yok amca almıyorum.
Niye?
Öyle gerekdiği için.Sen niye alıyorsun.
Kaliteli gazete o yüzden.
Tamam amcacım, bi aşağıya bakim belki vardır.
Tamam evladım.
Amca Vakit kalmamış istersen Cumhuriyet var.
Töbe Estafurullah töbe töbe.
Ne oldu amca.
Yokbişey hadi Selam-ın Aleyküm.
Diye diye uzaklaşdı :lol:
Konu ile alakası yok ama af buyun :P
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Ram » Sal Kas 13, 2007 4:02

Tsigalko, ve Burak o günden sonra, şairleşir... :twisted:

Vaktim, zamanım hiç olmadı, dedim; yok.
Al bunu, dedim, .iç almadı, gözü yok...
Tövbe, tövbe diyerekten uzaklaştı,
Molla günaha girmiş de haberim yok.

:imam:

Türk-Kan, kaldıkları yerden TSK'ya küfretmeye devam ediyor ahlâksızlar...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Tsigalko » Prş Kas 15, 2007 2:21

Ram, haklısın be aga.
Bana yeniden şiirler yazdıran yobaz.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x