PKK ile açıktan savaşan tek kurum TSK’dır. Bunu soralım, AKP’ye ya da Erdoğan’a ne oldu da düne kadar darbeci dediği Türk Ordusu ile birlikte bugün PKK’nın üstüne gider oldu?
AKP’nin aldığı oyların sırrı bu sorunun cevabındadır.
Ne olduysa küresel çetenin BOP projesinde at değiştirmeye karar vermesinden sonra oldu. Sayın Erdoğan pabucun ne kadar pahalı olduğunu gördü ve Türk Ordusuna sığındı, öyle görünüyor.
Türk milleti, kendi ordusuna güvenir, hata yapsa da güvenir. Evren’e de güvenmiş, onun anayasasına %81 oy vermişti. Şimdiki ordu o Amerikancı Evren’in ordusu değil, doğrudan ABD’nin kara gücü PKK ve PYD ile savaşıyor. Halkımız da bunu gördü. Ordu ile Erdoğan bu noktada ittifak halindedir.
İşte seçimlerde AKP’ye giden oylar bu ittifaka, yani TSK-AKP ittifakına verilmiş oylardır. Diğer üç muhalefet partisinin toplamından daha fazla oy almıştır, çünkü diğer üçü ABD’nin köstebekleriyle ittifak halindedir.
Türk Ordusu ABD ile göğüs göğüse geldi ve BOP projesini çöpe atmaya muktedir olduğunu ispatlama fırsatı buldu. Ama BOP eş başkanıyla birlikte bunu yapıyor, hangi dağda kurt öldü diyorsunuz. ABD, bir şeyler ters gitti ve at değiştirmeye karar verdi.
Medya operasyonlarına rağmen, ayakkabı kutularına rağmen AKP oy alıyorsa halkımız bu kavgaların arkasında ABD köstebeklerini görmeye başladığındandır.
Fakat acaba BOP’un eğitim ayağındaki köstebekleri halkımız gördü mü?
Küresel köstebekler eğitimin içini yedi bitirdi, farkındalar mı?
TÜBİTAK, Talim ve Terbiye Kurulu, Temel Eğitim Müdürlüğü, Yaşam Boyu Öğrenme Dairesi, Mesleki Yeterlilik Kurumu, vb kurumlarda üretilen çöpleri çocuklarımızın beynine nasıl boca ettiklerini halkımız fark etti mi?
Atatürk’ü, Bayrağımızı, askerimizi, Ali’leri aşağılayan bir Okuma Yazma kitabı, ürkütücü masallarla şişirilmiş bir Türkçe eğitimi, hayalet dansı öğreten gramersiz İngilizce, Hz.Muhammed’i değersizleştiren Din Dersi, geometrisiz Matematik, haritasız Coğrafya, fiziksiz Fen, farmakolojisiz Tıp, vb.
Bu eğitimle milli ve manevi değerlerden yoksun, okuduğunu anlamaz, bilimden mahrum, ayakları bu toprağa basmayan bir nesil geliyor. Böyle bir nesilden asker de çıkmaz. Bir yandan TSK ile ittifak halinde olacaksın, bir yandan yeni nesli beyinsiz bırakacaksın. Bunda bir terslik var. MEB’in içindeki köstebeklerle henüz çatışma başlamadı ya da orda işgal tamamlanmış demektir.
Eski Türkiye diyorlar, toprağın altına süpürdüklerini ilan ettiler, yani Cumhuriyet değerlerini öğreten kitaplar artık basılmıyor. Köstebekler eğitimi kemirmeye devam ediyor. Halkımız bunu henüz görmedi. 1 Kasım 2015 seçimlerinde bu tehlikeyi dile getiren tek bir parti çıkmadı. Asıl hazin olan budur. Bunu görmezden gelirseniz, PKK’nın kökünü kazımak çocuklarımızı kurtarmaya yetmez.
Haydi halkımız görmüyor, sendikalar fakülteler dahil tüm Türk eğitim ordusu itildikleri uçurumu görmüyor. Çocuklarımızla birlikte hepsi uçurumdan düşmektedir.
Çocuklarımızı PKK teröründen kurtarma görevini başarıyla yapan bir ordumuz var, bin şükür, ama çocuklarımızı zihin teröründen kurtarma işini yapacak kimse yok. Türk Milli Eğitimi sahipsiz kalmış ve köstebeklerin eline geçmiştir. AKP ve diğer tüm partiler burada neden sessizdir?
MEB’nın içine yuvalanmış köstebekleri temizlemek için ders kitabı piyasasında rant kavgalarının açığa çıkmasını mı bekleyeceğiz?
Türk milleti askerini sever, asker bu konuya ışık yakarsa o zaman halkımız görür. Şimdi askere hakaret eden kitaplarla eğitim veriliyor, bunu şikayet eden dilekçeler yazıyorum. Umarım tez vakit gereken yankıyı bulur.
Halkımız askerin PKK ve ABD ile savaşa devam etmesi için bu seçimde AKP’ye oy vermiştir. AKP’nin daha önce işlediği tüm suçlarını bu nedenle bağışlamıştır. Benim bağışlamam için bu kadarı yetmez, bir şey daha yapması, eğitimden Amerikan köstebeklerini temizlemesi gerekir.
Türk milleti çocuklarını günahsız “melek” diyerek sever. O kadar ki çok sever. Ama halkımız çocukların içinde bulunduğu tehlikeyi henüz fark etmemiştir. Maalesef hiçbir partide bu sorun dile getirilmiyor.
Lütfen 1.sınıf Türkçe Okuma Yazma kitabının kaldırılması için bir şikâyet dilekçesi de siz yazın. Milli ve Manevi bütün değerlerimize bu kitapta yapılan saldırıya dur deyin. Ekmek Kuran hakkı için bunu yapın. Bakın kitabın 50.sayfasında güya K harfini öğretiyor, kurbağa resminin altına getirilmiş Ekmek ve Kuran (Kitap) var. Saldırıyı fark etmek için yetmez mi?
1.Sınıf Okuma Yazma kitabına bakmak için

Eğitimci-Yazar Mahiye MORGÜL, 2 Kasım 2015
http://www.mahiye.net
mahiye@gmail.com