Atatürk Rölyefi

Genel & Güncel Konular

Atatürk Rölyefi

İletigönderen Balasagun » Pzr Haz 21, 2009 9:57

ATATÜRK MASKI ZAFER BAYRAMI'NDA AÇILIYOR

Resim

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı Atatürk Maskı'nın açılış tarihini Zafer Bayramı olarak kutlanan 30 Ağustos olarak belirledi.

Buca Belediyesi tarafından yaptırılan ve Dünya'nın en büyük rölyef projeleri arasında yer alan Atatürk Maskı bu yıl 30 Ağustos tarihinde açılacak.

Resim
Belediye Başkanlığı görevini devraldıktan sonra yürütülen hizmet ve projeleri yakın takibe alan Başkan Ercan Tatı, maskın yapıldığı şantiye alanına giderek incelemelerde bulundu. Proje müteahhidi ve Fen İşleri yetkililerinden gelinen aşama hakkında bilgi alan Tatı, açılış hedefi olarak Zafer Bayramı'nı gösterdi.

İşlerin yarım bırakılacağı dedikodularının asılsız olduğunu söyleyen Başkan Tatı, “ Son zamanlarda bazı dedikodular var işler yarım kalacak diye. Biz hiçbir şeyi yarım bırakmak için gelmedik.” dedi.

Resim

Düşüncelerinde değişiklik olmadığını belirten Tatı, “Eğer o zaman ben belediye başkanı olsaydım şu anki ekonomik durumda maska başlamazdım. Ama bu başlanmış bir yatırımdır. Bunu bitirmek de Buca Belediye Başkanı olarak bize düşüyor. Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Bu mask bitecek.” diye konuştu.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı açılışla ilgili şunları kaydetti; “Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir deha sayesinde bugünleri yaşıyoruz. Türk Ulusunu karanlığa mahkum etmek isteyen güçler 30 Ağustos'ta hezimete uğratıldı. Bu açıdan Zafer Bayramı bizim için önemli bir gündür. Maskımızın açılışını bu sebeple 30 Ağustos olarak düşünüyoruz. Tahmin ediyorum, iki aya kadar tam olarak işler bitecek. Zafer Bayramı'nda tüm İzmirlilerle beraber açılışı yapacağız.”

Resim

Buca Belediyesi
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x