Atatürk'ün adını silip, FETÖ'cü AKP'li vekilin adını verdiler

Genel & Güncel Konular

Atatürk'ün adını silip, FETÖ'cü AKP'li vekilin adını verdiler

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Ağu 11, 2020 8:35

Burdur şehir merkezinde bulunan ve 2013 yılında yıkılan Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun adı değiştirildi. Spor salonuna, Fethullah Gülen ile olan fotoğrafıyla bilinen AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in adı verildi.
Resim
Burdur şehir merkezinde bulunan ve 2013 yılında yıkılan Atatürk Kapalı Spor Salonu Şeker İşçi evlerinde yapımı ve ihaleleri yılan hikayesine dönen ve yapımının sonuna gelinen kapalı spor salonuna halen aktif siyaset yapan AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in adı verildi.

Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, konuyu sosyal medyaya taşıdı. Halktan gelen tepkiler üzerine yetkililer kapalı spor salonuna asılan ''Bayram Özçelik Kapalı Spor Salonu" yazısını söküldü. 
Resim
Kapalı spor salonuna adı verilmek istenen AKP Milletvekili Özçelik, FETÖ lideri Fethullah Gülen ile çektirdiği fotoğraf ile biliniyor Kaynak: Atatürk'ün adını silip, AKP'li vekilin adını verdiler
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Sal Ağu 11, 2020 11:42

Ulu önder ATATÜRK'ün bu Gülen'ci düşmanlarını ve bunlara ne istedilerse vermiş olan eski ve yeni hamilerini teşhir ve tel'in eden bu çok özlü yazı ve görsel için sevgili İlteriş'e en yürekten tebrikler ve teşekkürler, en iyi dilekler ve başarılar.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x