Atatürk'ün hedefini Erdoğan başardı!

Atatürk'ün hedefini Erdoğan başardı!

İletigönderen Erkan Güçiz » Cum Oca 25, 2013 17:03

Atatürk'ün hedefini Erdoğan başardı!1

Haberin başlığı bu; eminim sorgusuz hepimiz inandık buna.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 10 Kasım 2011’de Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından Milli Kütüphane Konferans Salonu'nda düzenlenen Atatürk'ü Anma Töreni'nde yaptığı konuşmayı böyle veriyorlardı bu haberde.

Haberin devamında, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk'ün hedef olarak koyduğu muasır medeniyet seviyesi tartışmasına son noktayı koydu...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Türkiye'nin bugün ulaştığı seviye, hiç ama hiç kuşkusuz, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Cumhuriyetimizin kurucularının arzu ettikleri, tahayyül ettikleri, hedefledikleri bir seviyedir'' dedi” diyorlar.



Muasır Medeniyet Seviyesi” neyin nesidir diye merak ettiyseniz bugünkü (25 Ocak) haberlerden birini izleyerek öğrenebilirsiniz.

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin kabine değişikliğinin yazılı olduğu notu görünce inanamadı ve koruma müdürüne sordu...

https://www.youtube.com/watch?v=-hw0-NPSwls



İşte, bu “Muasır Medeniyet Seviyesi"ne erişmiş ve “İleri Demokrasi” si ile bütün dünyaya örnek olmuş ülkemizde bir bakan, eline tutuşturulan bir kâğıt parçasından öğreniyor “İşten atıldığını”.


1 http://www.internethaber.com/ataturkun-hedefini-erdogan-basardi-383047h.htm
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
Gazi Mustafa Kemâl Atatürk

Erkan Güçiz

Facebook - TC ERKAN GÜÇİZ
Kullanıcı küçük betizi
Erkan Güçiz
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 421
Kayıt: Çrş Eyl 29, 2010 5:18

Şu dizine dön: Erkan GÜÇİZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x