Sülalece dizi oyuncusu oldular! İşte "Ateşten Koltuk"taki Ilıcaklar...
M.Ali Ilıcak yapımcı aynı zamanda da dizide oyuncu. Annesi Nazlı Ilıcak da ilk bölümde oyuncu olarak çıktı karşımıza. M.Ali Ilıcakın eşi şarkıcı Meyra oyuncu ve Başbakann kızı rolünde.
Oyuncu sülale!
Bekir Hazar / Yenişafak
Bir dönemin medya patronu M.Ali Ilıcak tam iki senedir bir senaryo üzerinde çalışıyordu. Adı Ateşten Koltuk, kahramanı Başbakan olan bir dizi projesiydi bu.
Sonunda senaryo tamamlandı, Fox tv bu projeye kucak açtı. İlk bölümü Cumartesi akşamı yayınlanıyor.
Önceki akşam Swiss Otelde dizinin tanıtım galası vardı. Gittim, izledim. İlginç notlar aldım.
Dizinin ilk bölümü Reha Muhtarın bir dönem Fox tvde Nazlı Ilıcak ve M.Ali Ilıcakla birlikte yaptığı Çapraz Ateş programı ile başlıyor... Tartışmacı bu üçlü yeni seçilen Başbakanı konuk ediyor. Reha Muhtar Sayın Başbakan yüzde 44 oyla Nazlı hanıma rağmen iktidara geldiniz, tebrik ederiz diyor... Bu sahneyi izlerken çok güldüm. Çünkü gerçek hayatta işler tam tersiydi... Reha Muhtara rağmen yüzde 47 oyla iktidara gelen bir Başbakan var.
Dizide Nazlı Ilıcakın muhalefet ettiği, Reha Muhtarın desteklediği Başbakan, türban konusunda özgürlüklerden yana... Yani bir bakıma Reha Muhtar türbanı destekliyor, Nazlı Ilıcak muhalefet ediyor gibi... Tam bir kıyamet alameti... M.Ali Ilıcak yapımcı aynı zamanda da dizide oyuncu. Kısa da olsa bir tv programcısı-gazeteci rolünde göreceğiz onu zaman zaman.
Annesi Nazlı Ilıcak da ilk bölümde oyuncu olarak çıktı karşımıza...
M.Ali Ilıcakın eşi şarkıcı Meyra oyuncu ve Başbakann kızı rolünde... Aşk yaşayacak, ilk bölümden belli ki ünlü bir şarkıcıya gönlünü kaptıracak...
M.Ali Ilıcakın kayınpederi de CIA Türkiye istasyon şefini oynuyor dizide... Kötü adam rolünde... Suikast, bombalı eylemler yapılacak Türkiyede... Ilıcakın kayınpederi, Meyranın babası terör örgütlerini yönlendiriyor dizide...
Galada Nazlı Ilıcakın annesi de vardı ama onu dizide göremedim...
M.Ali Ilıcak baldızını da oynatmak istemiş ancak olmamış. Kayınpeder gala öncesi muhabbetimizde Ben izin vermedim, onun okulu var dedi...
En ilginç isimlerden biri de bir dönem Startv haber genel yayın yönetmenliğini yapan Can Ataklı idi... Can Ataklı dizide Başbakan müsteşarı olmuş... İzleme bittikten sonra Yahu çekimlerde farkında değildim ama en çok görünenlerden biri de benim dedi... Dizi çekimlerine başlandığında diğer oyuncular İzlerken kendinden nefret edeceksin demişler.
Peki izlerken kendini nefret etti mi?... Hayır hiçbirşey hissetmedim diye cevapladı...
Tv kanalları bana anchorman-yorumcu olarak kapılarını kapattı. Ben de oyuncu olarak girdim dedi gülerek...
Kaynak:Superpoligon