Aykırı Sorular - Nihat Genç

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Aykırı Sorular - Nihat Genç

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 01, 2008 17:48

5 Temmuz Cumartesi gecesi saat 23:15'de Skytürk'te Nihat Genc Enver Aysever'in konugu olacak.
Nihat Genc severlere duyurulur :)

(Yayindan kisa bir süre sonra izlenceyi sitemizde izleyebilir ve/veya indirebilirsiniz)

:arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/aykir ... 15497.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Projecteur » Sal Tem 01, 2008 19:41

Sayın GM Yetkilisi,

Gectigimiz hafta (28 Haziran Cumartesi) yayinlanan Ece Temelkuran ve bir diger konugun oldugu programi da yayinlamanizi rica ediyorum. Bu programda Temelkuran Ermeni meselesi uzerine (diger konuk da kurtler uzerine konustu) bana gore ipe sapa gelmez, son derece sacma sapan inciler dokturduler. Ve maalesef Aysever'de adam gibi sorular soramadi ! Izlerken ofkemden yerimde zipladim diyebilirim. Bizim taraf olmadigimiz bu tip programlari da yayinlayiniz ki kimin ne oldugu iyice anlasilsin, bilinsin!

Saygilarimla..
Kullanıcı küçük betizi
Projecteur
Üye
Üye

İletiler: 60

İletigönderen Türk-Kan » Sal Tem 01, 2008 20:55

Projecteur, Izlenceyi paylasmaya basladigimiz günden beri, önemli sebeplerden dolayi kaydedemedigimiz haftalar haric, her bölümü yayinladik. Ortada taraf olmak gibi bir durum söz konusu degildir. 28 Haziran tarihli bölüm kaydedilmistir. Programi izleme sansim henüz olmadigi icin Enver Aysever'in soru sorup soramadigi hakkinda bir fikrim yok. Aslinda kendisini özellikle sordugu sorulardan dolayi cok begenirim. :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Projecteur » Sal Tem 01, 2008 21:23

Merhaba Türk-Kan

Yanlış anlaşılma olmasın, bir taraflılık durumu hissetmedim. Sadece kimi programlar yayınlanmadığında acaba beğenilmediği için mi yayınlanmadı diye düşündüğüm olmuştur. Ama siz de bu konuya açıklık getirdiniz. Çok teşekkür ederim. Enver Aysever'i genel olarak ben de severim. Onu en başından beri beğenerek dikkatle izlediğimi de rahatlıkla söyleyebilirim. Ama kimi programlarda gösterdiği yaklaşım açıkcası zaman zaman beni hayal kırıklığına uğrattı sonradan (örnek: Aysel Tuğluk programı -Aykırı değil, mülayim sorular-) Dikkatle izlenmesini tavsiye ederim..Bu konuda uzun uzun konuşulabilir, ama şu an yeri değil..

Sözkonusu Ece Temelkuran programını kaydetmiş olmanıza çok sevindim. Şayet ortalık biraz durulursa dikkatle tekrar izlemeyi ve gerekli notları alarak Ece Hanım'a bir eleştiri iletisi yollamayı umuyorum.

Çalışmalarınız için teşekkür ederim...
Kullanıcı küçük betizi
Projecteur
Üye
Üye

İletiler: 60

İletigönderen Türk-Kan » Cum Tem 04, 2008 13:42

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x