Aynı kızla evlendiler yedi çocukları oldu

Genel & Güncel Konular

Aynı kızla evlendiler yedi çocukları oldu

İletigönderen |Cansu| » Cmt Eyl 15, 2007 10:35

Hindistanlı veteriner ikizler, "Karımızın böyle bir evliliği kabul etmesi bizim için büyük şans" dedi
Hindistanlı tek yumurta ikizleri Ram ve Shyam, 3'lü şekilde 21 yıldır mutlu evlilik sürdürdüklerini söyledi..

Hindistan'da doğan tek yumurta ikizleri Ram ve Shyam Singh'in sadece görünüşleri değil hayatlarının neredeyse tamamı aynı... Hatta eşleri bile! Doğdukları günden bu yana hiç ayrılmayan, aynı üniversiteden mezun olup veteriner olan kardeşler, iş evliliğe geldiğinde de birbirlerinden ayrılmayacak bir çözüm buldu. Ve 2 erkek kardeş aynı kadınla evlendi!

'Bizim için kaçınılmazdı'
"Bizim için zaten aynı kadına âşık olmak kaçınılmazdı" diyen kardeşler ortak eşleri olan Madhubala'ya ilk görüşte vuruldu. Veteriner olarak çalıştıkları Datagan köyünde tanıştıkları Madhubala'ya ilan-ı aşk eden kardeşler, genç kızı her ikisiyle birden evlenmeye ikna etti. 21 yıldır 3'lü şekilde mutlu bir evlilik yürüten bu sıradışı ailenin 7 de çocuğu var.

kaynak
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Eyl 15, 2007 12:48

Sokayım böyle aileye.Sapık herifler!Buda'yı yanlış youmlayan aptallar!
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen |Cansu| » Cmt Eyl 15, 2007 12:54

:roll: :roll: valla bende çok şaşırdım bakarmısın ne kadarda mutlular yani resimleri var koymadım buraya yahu ne iş anlamadım ben :twisted:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x