Aysun Kayacı'ya 'Cahil' Suçlaması

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Aysun Kayacı'ya 'Cahil' Suçlaması

İletigönderen CessA » Prş Kas 15, 2007 7:21

Sibel Alaş, yaptığı radyo programında Aysun Kayacı'nın sözlerini eleştirdi....

Resim

Sibel Alaş, Radyo Mega'daki programında, Aysun Kayacı'nın, "Benim sadece tanık olarak dinleneceğim bir dava var. Ne davacıyım ne de davalı. Ama gazetelerde 'Polis zoruyla götürülecek' diye haber yapıldı. Davaya okulum ve çekimlerim olduğu için gidemedim, bu suç mu? Ne oluyor yani Adalet Bakanlığı benimle reklamını mı yapıyor" açıklamasını eleştirdi.

Alaş, "Bir dakika durup uzun bir nefes almak lazım. Bu nasıl cesaret, ne çeşit bir cehalet. Haddini aşmış bir şaka yapıyor olmalı diye düşündüm, hayır şaka değil gerçek. 'Densizlik' desem, bu eylemi tanımlamaya yetmiyor. Aysun Kayacı'nın dersleri, işleri çok yoğunmuş, bu yüzden ifade vermeye gidememiş, ne yani bu suç mu diye soruyor.

Sevgili Aysun, maalesef mahkemeler dava günlerini sizin yoğun programlarınıza göre ayarlayamıyor. Tanık dinlenemediği için ertelenmek zorunda kalan dava, en az 3 ay sonraya kalıyor. Böyle büyük ve anlamsız açıklamalar yapmadan önce, vatandaşı bulunduğunuz ülkenin kanunu kitabı hakkında iki satır bilgi edinmenizi şiddetle tavsiye ediyorum" dedi....

kaynak
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen jamesB07 » Çrş Eki 01, 2008 10:49

Aysun Kayaci!akp karsiti oldu ya bir kez,kendine saldiran saldirana.su toplumda,Aysun Kayaci kadar korkusuz olan varmi?
onun kadar akp'yi elestiren varmi?kendisi dogrulari sivri diliyle soyluyor!sanat ve magazin toplumundan herhangi birisi
Aysun kadar korkusuz elestirebiliyormu?herkesin korkak oldugu toplumumuzda,Aysun Kayaci gibi genc ve guzel bir manke-
nin cikip ortaligi ayaga kaldiran elestirilerini kim yapabildi? korkak tavuklarin kumesine donen Turk Cumhuriyetinde Aysun
Kayaci gibi birinin cikmasi bile sevindiricidir! Ben Aysun Kayaci'nin sonuna kadar arkasindayim.buradan herkese duyuruyo-
rum! BEN BIR ERGENEKON'cuyum,BEN BIR TURK'um.Biz Turk Cumhuriyetimizi;amerikadan gelip ulkemizin ustune cullanmis
akp surulerine birakmayacagiz.ne akp'nin basi Keldogan(erdogan)ABD Gul ikilisi,nede dengir dangir dungur kilikli diktatorle-
re ulkemizi birakmayacagiz!"Ne mutlu Turkum diyene"Ataturk.
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

İletigönderen yahac » Çrş Eki 01, 2008 20:49

Ulkeyi savunmak Aysun Kayaciya kaldiysa vah halimize. O sadece bir figuran. AKP muhalefetini bunun gibiler ustlenerek ve one cikartilarak aslinda guclu muhalefet ihtimali zayiflatiliyor. Kizimiz da isini iyi yapiyor...
Gercek vatanseverler daha uyanik ve suurlu olmali...
Kullanıcı küçük betizi
yahac
Üye
Üye

İletiler: 154

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x