Bahçeli'den Erdoğan'a sert tepki

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 19:46

Bahçeli, ''Erdoğan bizi siyasi terörle suçlamaktadır. Siyasi tarihimizin en büyük siyasi teröristi ve kundakçısı bizatihi kendisidir'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ''devletin imkanlarını kullanarak meydan meydan gezdiğini'' söyledi. Bahçeli, ''Erdoğan bizi siyasi terörle suçlamaktadır. Siyasi tarihimizin en büyük siyasi teröristi ve kundakçısı bizatihi kendisidir'' dedi.
Bahçeli, partisinin Kırşehir'de düzenlediği mitingde hükümetin düzenlediği TOKİ mitinglerini eleştirdi.
MHP lideri, "Bu TOKİ mitinglerinde Milliyetçi Hareket'e ve şerefli mazisine dil uzatabilme cüretini göstermektedir. Başbakan son dönemde de dengesini kaybetmiş gözüküyor. Kafası çok karışık, zihni çok bulanık, hezeyandan hezeyana koşmaktadır. Son olarak bizi siyasi terörle suçlamaktadır. Siyasi tarihimizin en büyük siyasi teröristi ve kundakçısı bizatihi kendisidir" diye konuştu.
Bahçeli, "Seçim süresince devlet terörü boyutlarına ulaşan hukuk ve ahlak dışı baskı rejimini kurmuştur. Devletin tüm imkanları, AKP'nin emrine sokulmuştur. Emniyet güçleri üzerinde görülmemiş bir baskı kurulmuştur. Devlet memurları AKP'nin siyasi kampanyasına alet edilmiştir. Kampanyaya katılmayanlar ise kıyıma uğratılmıştır. Gerçek bu iken Başbakan'ın sizi, bizi siyasi terörle suçlaması tam bir pişkinlik ve yüzsüzlük örneğidir" şeklinde konuştu.

"Başbakan'ın son ümidi, Barzani ve PKK'dır"
Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın PKK terörü ile mücadelede devleti acze düşürdüğünü, PKK'nın temsilcileriyle seçim sonrası ortaklık kurmaya hazırlandığını savundu.
Devlet Bahçeli, "Başbakan'ın son ümidi, Barzani ve PKK'dır. Ancak, korkunun ecele faydası yoktur. Başbakan ve arkadaşları için oyun bitmiştir. Başbakan Erdoğan, azdırdığın terörün, şehit kanlarının, ümit verdiğin bölücülüğün, yağmaladığın milli servetlerin hesabını çok yakında vereceksin" diye konuştu.
MHP lideri Erdoğan'ı şu sözlerle eleştirdi:
"Sayın Başbakan'a sesleniyorum: Sen bizim geçmişimizle uğraşacağına, kendi geçmişine bak. Sen değil misin Cumhuriyet'in değerlerine karşı çıkan, şehide 'kelle', katile 'sayın' diyen, çiftçiye 'al ananı git' diyen, PKK'nın demokratik cumhuriyet zırvası projesini ortaya koyan, Türkiyelilikten bahseden? Sen değil misin, vatanını bölmeye çalışanlarla kol kola giren? Sen tüccarlık yaparken, sinsi sinsi Cumhuriyetle hesaplaşırken, Milliyetçi Hareket'in şerefli mensupları Türk vatanı ve devleti için bedel ödüyordu. Sen önce azdırdığın bölücülüğün hesabını ver. Sen önce sattığın vatan topraklarının bedelini öde." Milletin AK Parti'ye tek başına iktidar gücü vermesine rağmen cumhurbaşkanını bile seçemediklerini belirten Bahçeli, bu beceriksizliğin hesabını Başbakan Erdoğan'ın vermesi ve başka yerde sorumlu aramaması gerektiğini kaydetti.

Kanal Türk
http://www.kanalturk.com.tr/21702/bahçeli'den-erdoğan'a-sert-tepki.html
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen zorluts » Çrş Tem 11, 2007 21:52

Semih R.Cabalar, kardeş bu adam mhp ye yakışmayan bir lider....benim bir sürü alparslan türkeşçi arkadaşım var ve hepside sevmiyor bunu ve bu yüzden oy kullanmayı da red ediyorlar....mhp ye vermeyeceksek oy kullanmamıza gerek yok diye.....aynı zamanda bende sevmiyorum ve bu adamın dediklerini pek yorumlamaya gerek duymuyorum....
Resim
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletiler: 62

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 21:57

zorluts, siyaset konusunda tecrübeli olmasına rağmen çok hatalar yaptı ömer abi tayyip beyin eline çok koz vermiştir bu adam bence mhp2nin başına yakışmayan bir liderdir bu noktada katılıyorum sana
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Tem 11, 2007 21:59

Siyasi tarihimizin en büyük siyasi teröristi ve kundakçısı bizatihi kendisidir

Türkiye'nin bir tek güvenlik sorunu vardir, adi da Tayyip Erdogan'dir!

AKP'nin sözde milliyetci kesiminin görüsüdür Bahceli'yi MHP'ye yakistirmamak! Ülkü Ocaklarini cekip ceviren, ülkücülerin "negativ" imajlarini silen, ülkücülere beyaz corap giymeyi yasaklayan, bilgisayara yönelmelerini saglayan bir liderdir.
En son Türk-Kan tarafından Çrş Tem 11, 2007 22:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 22:01

Türk-Kan, :wink: evet aynen öyle abla adama kaç kez defol dedik bu forumdan yüzbinler dedi duyan yok :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen zorluts » Çrş Tem 11, 2007 22:10

Türk-Kan, sana katılmıyorum şu konuda...ülkü ocakları berbat yerler....ülkü ocaklarına da gittim...ve şunu gördüm ki, hiçbiri vatan sevgisinden değil, aman arkam olsun....aman ben kavga edersem çağırabileceğim adamlar olsun...mantık bu arkam olsun.....aslında iyi de biliyorum ki, reisleri onları uyarıyor bakın arkadaşlar arkam olsun diye geliyorsanız gelmeyin.....ama dinleyen kim....yani sen bu mantıktaki adamları ne kadar iyileştirebilirsin.....ve şunu da iyi biliyorum ki, ülkü ocakları haraç işlerine girdi... yanlış yola saptılar..(alparslan türkeşden sonra)
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 22:16

zorluts, ülkü ocakları konusunda bir noktada katılıyorum sana abi.Şöyle ki bazı ülkü ocakları bu işe sapmıştır ama ben hepsi için geçerli olduğu kanısında değilim bence birkaç tane yanlış örnek için böyle dememiz doğru olmaz sanırım ayrıca şu dediğin de doğrudur ki ben dışarıda canlı örneklerini gördüm arkaları olsun güçleri olsun diye bu ülkü ocağı işlerine giren çok kişi var :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen zorluts » Çrş Tem 11, 2007 22:23

Semih R.Cabalar, iyi söyledin kardeşim....dediğin gibi hepsi için bu söylenemez...gerçek ülkücü kardeşlerim kusuruma bakmasınlar....
Resim
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletigönderen MedceziR » Çrş Tem 11, 2007 22:23

.ülkü ocakları berbat yerler....ülkü ocaklarına da gittim...ve şunu gördüm ki, hiçbiri vatan sevgisinden değil, aman arkam olsun....aman ben kavga edersem çağırabileceğim adamlar olsun...mantık bu arkam olsun.....aslında iyi de biliyorum ki, reisleri onları uyarıyor bakın arkadaşlar arkam olsun diye geliyorsanız gelmeyin.....ama dinleyen kim.

Bu konuda tamamen katılıyorum.Ama Devlet Bahçeli'nin bu konuda iyileştirme ve temizleme çalışmaları var. Ama ne kadar faydalı olur tartışılır...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 22:25

MedceziR, bu konuda hiç haberlere ya da duyumlara rastlamadım kardes çalışmalar yaptığına dair :? devlet bahçeli pek yararlı olamadı ama anlaşılan
zorluts, evet öyle abi ama yanlış anlaşılma da olmasın bende milliyetçi bir insanımdır ama mhp li filanda değilim :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen zorluts » Çrş Tem 11, 2007 22:35

Semih R.Cabalar, bende kardeş aynen senin gibi...milliyetçiyimdir ama mhp li değilimdir....
Resim
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 22:50

zorluts, :wink: ben ülkü ocaklarının eski haline dönerse en azından kamuoyunda uyanan senin söylediğin düşüncelerin biraz olsun azalacağı inancındayım abi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen zorluts » Çrş Tem 11, 2007 22:53

Semih R.Cabalar, ona şüphe yok da kardeşim, bu adamlar o kadar yanlış bir yola sapmışlar ki balçıklı yol.....artık bu saatten sonra isteselerde eski hallerine dönemezler....
Resim
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 22:55

zorluts, özellikle trakyada çoktur bunlar okullara kavga çıkartmaya geliyorlar bunlar abi ne demek istediğini anlıyorum senin ülkü ocaklarının yüz karaları
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x