Bahçeli'den işe yarar üç beş söz! Müjde, muhalefet uyanıyor!

Genel & Güncel Konular

Bahçeli'den işe yarar üç beş söz! Müjde, muhalefet uyanıyor!

İletigönderen hirbo06 » Prş Oca 15, 2009 22:34

Sayin Bahceli patisinin Antalya'da büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarina olan 5 sayfalik konusmasinda suya sabuna dokunur bir cumle soylemis paylasalim istedik;

"CHP başından beri dokunulmazlıkların kaldırılmasından yana olduğunu söylüyor. Bu sözü de doğru bulduğumuzu kabul ederek, sözde kalmasın 98 bende, 68 MHP’de var. Gelin dokunulmazlıkların kaldırılması için bir yasa değişikliğini meclise verelim. AKP kabul ediyorsa etsin.

- Niye yapmıyorsun da sözünü söyleyip dolaşıyorsun. Bu oyuna artık sona erdirmek lazım."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10784923.asp?gid=229
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen maydonos » Cum Oca 16, 2009 0:21

hirbo06, cok libos basin okuyorsun herhalde baslik cok etkileyici ama haber hic oyle degil.bu bit kurusu bohcali secimler yaklasinca baslamis yine rol yapmaya..ip atar bulur bir seyler.atarda atar..saf bir sahsiyetsen hemen atlarsin aaaa adam degismis diye yok yok sen bos ver bu adam bir seye yaramaz...gitsin yalvarsin abcd ye belki birseyler yaparlar.kapi kulu askeri.iyi olur.yada o gider artik pesmerge postali yalar kankasi gul gibi...kolay gelsin..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen bezgin » Cum Oca 16, 2009 0:37

Maydonos'a katiliyorum. Hürriyet sagliga zaralidir. Kapali mekanlarda okumayiniz.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen MansurSah » Cum Oca 16, 2009 5:53

Memleketimde seçim yatırımı ve sömürüsü yapmak ne kadar basit. Bir laf söylüyorsun olup bitiyor. Ve aynı lafı her yerel-genel seçimden önce söylüyorsun, hep işe yarıyor.

Behçeli Bey, gerçekten de dilekçe versin ve CHP de bunu desteklesin de bari daha gerçekçi bir seçim yatırımı olsun, birşeye benzesin. Ben zaten CHP ve MHP'yi anlamıyorum. Partilerin ne idüğünden ne kadar milli olmayıp neye hizmet ettiklerinden falan bahsetmiyorum, bunlar zaten aşikar. Ama geçen seçimden beri yalnızca düzgün bir muhalefet yapsalardı, bir dahaki seçimde ikisi koalisyonla iktidar olabilirlerdi. Bunu yapmak bence çok kolaydı.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x