Bahçeli Fena Bindirdi! Başbakan Yüce Divan'a gönderilecektir

Genel & Güncel Konular

Bahçeli Fena Bindirdi! Başbakan Yüce Divan'a gönderilecektir

İletigönderen Başkomutan » Cmt Şub 06, 2010 20:35

Bahçeli Fena Bindirdi!

[img]http://www.internetajans.com/img/news/90281/system//90281-MP.jpg[/img]

'Başbakan Erdoğan faşizmin ne olduğunu bilmez'
Bahçeli: "Sayın Başbakan faşizmin ne olduğunu bilmez. Birisi kulağına birşey söylemiştir onu tekrar ediyor"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Samsun'un İlkadım İlçe Belediyesini ziyaretinde, Meclis'te bir süre önce meydaena gelen kavgayla ilgili olarak, "MHP'yi ahlaksızca suçlamaya kalkışmışlardır. Zaman bu işin ilacıdır. Sandıkta gerekli cevap verilecektir ve o Meclisten sayın başbakan Yüce Divana gönderilecektir" dedi.

Bugün Ankara'dan karayolu ile Samsun'a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindekiler, Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, MHP'li İlkadım İlçe Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, kadın kolları ve partililer tarafından karşılandı. Yaklaşık 200 kişinin bulunduğu karşılamada Bahçeli'nin elini öpmek için partililer uzun kuyruk oluşturdu. Kendisini çiçeklerle karşılayan MHP'liler elini öpebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Karşılamanın ardından Bahçeli İlkadım ilçe belediye başkanlığını ziyaret etti. Burada basın mensuplarının "Başbakan size 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ne diyorsunuz?" sorusuna, "Dava açmak Başbakan'da alışkanlık haline gelmiştir. Bu alışkanlığını devam ettiriyor. Dava açıp zaman kaybedeceği yerde Meclis Başkanlığı'na bir dilekçe vererek `Bundan sonra Devlet Bahçeli'nin bütün maaşlarını bana vermenizi istiyorum' demesi daha ahlaki ve dürüst olur diye düşünüyorum" dedi. Başbakan'ın faşizm ile ilgili açıklamalarına ise, "Sayın Başbakan faşizmin ne olduğunu bilmez. Birisi kulağına birşey söylemiştir onu tekrar ediyor" diyen Bahçeli, Meclis'teki kavgayı başlatanın AKP'li milletvekilleri olduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın kavgayı önlememekle suçlayan Bahçeli, "Sayın Başbakan orada müdahale edebilirdi. `Nereye gidiyorsunuz arkadaşlar' diyebilirdi. Demediği gibi çatışma başladıktan 3-4 dakika sonra da kendisi oradan ayrılmış ve çatışmayı serbest bırakmıştır. Bunun manası budur. Biz ise orada oturduk. Sonuna kadar da olayları yakından takip ettik. Ama sayın Başbakan olayı başlatıp sonra salondan ayrılması hali `Bundan sonrasını siz yapın, gerisini siz getirin' demektir." diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti:

"Böyle bir yüz karası olay millet meclisinde gerçekleşmiştir ve AK Parti o tarihten itibaren bir kara parti haline dönmüştür. Meclisi karartmıştır. Meclisteki görüntünün dışarıya verilmesi de engellendiği için olayları birçok yönüyle insanlarımız görme imkanı bulamamıştır. Sonra yandaş medyanın öncülüğünde bazı medyaların desteği ile kamuoyunu aldatmaya ve kamuoyunu farklı yönlere yönlendirmeye arkasından da MHP'yi ahlaksızca suçlamaya kalkışmışlardır. Zaman bu işin ilacıdır. Sandıkta gerekli cevap verilecektir. Ve o meclisten Sayın Başbakan Yüce Divan'a gönderilecektir."

internetajans
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

Re: Bahçeli Fena Bindirdi! Başbakan Yüce Divan'a gönderilecektir

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Şub 06, 2010 20:40

İp atmadı mı, ip?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen motifcan » Cmt Şub 06, 2010 20:49

bir kere sözüne sadık olsa gam yemicem cene var gerisi fos..
Kullanıcı küçük betizi
motifcan
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cmt Şub 06, 2010 21:10

Yarin gene koltuk degnegi olur !!!
Yarin bunlarla hükümet kurmazsa iyi...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen türkpaşaoğlu » Pzr Şub 07, 2010 0:24

bir insan sessiz ve uyuz durarak bu millete bu kadar zarar verebilirmi..!
zübükten nağmeler...
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen Osman_Pasa » Pzr Şub 07, 2010 3:33

Yalniz saka maka %20 oldunuz sayin Bahceli , Osman Durmus bu gaz ile %25 yapar iyi yerden yakaladi . Kafes dovusunde kural olmaz .. Sacma sapan bir sey yapmassaniz son anda... CHP ile ortak hukumet kurarsiniz , birde sizi goruru..
Kullanıcı küçük betizi
Osman_Pasa
Üye
Üye

İletiler: 108

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x