BALBAY bu sefer serbest!

Genel & Güncel Konular

BALBAY bu sefer serbest!

İletigönderen Ram » Cmt Tem 05, 2008 18:06

Ergenekon soruşturmasında gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı, 3 kişi tutuklandı.

'Ergenekon'' soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen emekli Tümamiral İlker Güven, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay ve Durmuş Ali Özoğlu serbest bırakıldı.

Mahkeme, Ergenekon dosyasının kilit ismi olarak gösterilen Osman Gürbüz'ün ise tutuklanarak cezaevine konulmasına karar verdi.

'Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Neriman Aydın ve Kemal Aydın da tutuklandı.

Emekli iki orgeneral Şener Eruygur ve Hurşit Tolon ise tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildiler. Mahkemenin iki emekli orgeneral ile ilgili kararı merakla bekleniyor.
Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen maydonos » Cmt Tem 05, 2008 19:38

sevindim, arkasi gelmeli ama bence bir takim planlar icerisinde birakilacaklar.ornegin simdi gg de okudum nadasa birakilan fatos pardon yeni-eski fetosun yedek parcasi olan abdullatif sener yeniden ve daha guclu olarak gelecekmis mis o zaman sinan aygun neden iceride tutuluyor anlasiliyor. yaziklar olsun...bu adama oy verecek eller kirilsin...akp nin agzi olan hisarciklida aniden bu ne degisme sinan aygunu kullanarak acaba bu durumunu.elegecirememislerdi firsat bu firsat aniden muhalefetten cok muhalefet yapiyor; atoyu mu elegecirecekler ne.oyun icinde oyun var.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen kush » Cmt Tem 05, 2008 22:31

iceri girmesi hata idi zaten. Keske digerleri de pisi pisine girmeseydi iceri.bo. yoluna sokuyorlari zawali insanlari.yazik ediyorlari insanlari
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Tem 05, 2008 23:44

İddianameyi ve mahkeme sürecini sabırsızlıkla bekliyorum.Bakalım nasıl bir kurgu olacak?
Bu arada şaka maka bu kurgudan yola çıkarak çok satan bir polisiye roman yazılabilir.Çünkü Kemal Kerinçsiz ve Doğu Perinçek'i;Veli Küçük ve Sinan Aygün'ü;İlhan Selçuk-Mustafa Balbay ile Erol Mütercimler'i;Turhan Çömez ile Apo'yu sorgulayan Albayı ve daha nicelerini aynı sözde terör örgütü içinde gösterebilen bir kurgu hakikaten dikkat çekiyor.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x