Balbay hâlâ sorguda

Genel & Güncel Konular

Balbay hâlâ sorguda

İletigönderen Ram » Cum Tem 04, 2008 13:42

Gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Balbay'ın bırakıldığı iddia edildi.

ANKA ajansının haberine göre Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay serbest bırakıldı. Ancak haber henüz resmi makamlarca doğrulanmadı.
Kaynak

Mustafa Balbay hala sorguda

Gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Balbay'ın bırakıldığı iddia edilmişti.

ANKA ajansı abonelerine, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay serbest bırakıldığını duyurmuştu. Resmi makamlarca doğrulanmayan haberin ardından, Balbay'ın hala adliyede olduğu öğrenildi.

Adliyedeki işlemlerin ardından Mustafa Balbay'ın durumu netlik kazanacak.
Kaynak
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Tsigalko » Cum Tem 04, 2008 14:04

Ram, haber için sağol.
Daha ifade vermeden neden serbest bırakılıyor?
Bunun amacı ne?
Biz buyuz akıllı olun istediğimizi alırız istediğimizi bırakırız havası mı yaratmak istiyor bu satılık itler?
Bunlar insansa ben insan değilim kardeşim bu ne rezil bir durum bu ne kepazelik.Bunu şimdi karşıtı olduğum dizide duymuştum;
Osmanlı İmparatorlığu yıklımadann önce Dolmabahçe Sarayı'nı yaptırmış.
Yani bunlarda son çırpınışları son isteklerini yaptırıyotlar yapsınlar bakalım daha nereye kadar.
Pazar günü Çölaşan ve Balbay'ın programını iple çekiyorum :)
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Ram » Cum Tem 04, 2008 14:16

Tsigalko, daha doğrulanmadı. Birkaç yere baktım, farklı farklı haberler çıkıyor. Şimdilik Gerçek Gündem'deki haberi koydum.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Ram » Cum Tem 04, 2008 14:17

Mustafa Balbay hala sorguda
Gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Balbay'ın bırakıldığı iddia edilmişti.

ANKA ajansı abonelerine, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay serbest bırakıldığını duyurmuştu. Resmi makamlarca doğrulanmayan haberin ardından, Balbay'ın hala adliyede olduğu öğrenildi.

Adliyedeki işlemlerin ardından Mustafa Balbay'ın durumu netlik kazanacak.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen maydonos » Cum Tem 04, 2008 15:53

ifade almadan birakmazlar.uydurukcu basin halkin psikolojisini iyice bozmak ve duygu karmasi yaratmak icin yapiyorlar.bu arada meclisten yabanciya toprak satisini gecirdiler bu i...ler bir tasla cok kus vurmayi severler.simdiye kadar hep boyle oldu .ama benim sahsi dusuncem bu isin sonunda buyuk supriz beklemek.sanki hamilenin son gun sancilari gibi bu olanlar.bide bizi tasaron ulke yapacaklar gibi geliyor pakistan gibi.kullanacaklar.sonumuz ne olacak bilinmez bakla erken cikti agizdan.buyuk balik ta yakalansin dediler.demekki bir asama daha var.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x