Bana din iman- vatan bayrak deseler hepsi arabanın içinde derim.

Genel & Güncel Konular

Bana din iman- vatan bayrak deseler hepsi arabanın içinde derim.

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Eki 13, 2022 2:04

Bana din iman- vatan bayrak deseler hepsi arabanın içinde derim. Bana partizanlık ne deseler arabanın içini gördüğü halde desteklemek derim...
Ekonomik sıkıntılar çekip psikoloji bozulup intihar eden vatandaşlardan arta kalan paralar?
Bu hafta kaç polis intihar etti biliyor musunuz? Peki kaç vatandaş intihar etti?
Hepsi ama hepsi bu arabanın içinde yaşamdan kalan son artıklar....

Düzülen düzenden memnun,düzen düzülenden memnun. Sayıştay raporlarına bakarak Siyasal İslam Hiyerarşisi içinde en fakiri bu belediye başkanı oluyor. Milyar dolarlık para çalanlar, 200 milyonu çalanlara asgari ücretle geçiniyormuş gibi bakıyorlar. Size ispat için sayıştay raporunda afad bütçesinden özel hesap gideri var- 10.7 Milyar Tl'lik bir paranın başka ceplere akması- o yüzden 200 milyon ne ki kardeşim.
Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun baldızı D.G'nin eniştesi belediye başkanı olduktan sonra piyasa değeri 200 milyon TL olan 55 daire sahibi olduğu ortaya çıktı.
Resim
Resim
Resim
Resim
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2327

Re: Bana din iman- vatan bayrak deseler hepsi arabanın içinde derim.

İletigönderen İlteriş Kağan » Cum Eki 14, 2022 15:09

“2023’de halkımız bize güvenirse hırsızlığı, yolsuzluğu bitireceğiz”!..
Bence bir kere de AKePe Genel Başkanına şans verelim. 20 yıldır iliğimizi kemiğimizi sömüren, satılmadık fabrika bırakmayan, hırsızlığın, yolsuzluğun tavan yaptığı, uluslararası arenada paramızın da itibarınızın da pul olduğu şu hükümetten bizi kurtaracak olan Reyiz olabilir(!).

Hırsızlığı yolsuzluğu yapan sen değilsen, 20 yıldır tek başına iktidardaysan ve yönettiğin ülkede hırsızlık ve yolsuzluktan şikayet ediyorsan, yönetemiyorsun demektir!.

Kendi bakanlığını dolandıran bakan hakkında hiçbir işlem yapmamışsın,kalkmış yolsuzlukla mücadele çalışması başlatıyorsun.Hadi be oradan
Sanırsın 20 yıldır bu ülkeyi uzaylılar yönetiyor.
“Yolsuzluğu ve yoksulluğu önleyecekmiş, bunu için varlarmış ve hazırlıklılara başlıyormuş”
Yani 20 yıldır soyulduğumuzun ilanı.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2327

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x