Banker Kastelli intihar etti

Genel & Güncel Konular

Banker Kastelli intihar etti

İletigönderen Mery » Pzt Haz 02, 2008 19:53

Banker Kastelli olarak bilinen Abidin Cevher Özden, İstanbul'da intihar etti.

''Banker Kastelli'' olarak tanınan iş adamı Abidin Cevher Özden, Kadıköy'deki iş yerinde silahla intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Abidin Cevher Özden, Kuşdili Caddesi 12 numarada bulunan Efes Çarşısı'nın 2. katındaki Kastel Emlak, İnşaat ve Turizm Organizasyonu şirketinin sekreter masasında kendisini tabancayla vurdu. Özden, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kastelli masasının üzerine 'Savcı'ya not' yazılı bir mektup bıraktı. Son notunda Cevher Özden geride kalanlara şunu söyledi:

"Niyetim kimseyi aldatmak ve kandırmak değildi."

Kadıköy Cumhuriyet Savcısı, bir mektubunda 'Medya ve basın üzerime çok geldi. Psikolojim bozuldu. Hiç yoktan yere suçlandım. Ailem ile aram bozuldu. İşlerim bozuldu. Ölümümden kimse sorumlu değildir' diye yazdığını söyledi.

Banker Kastelli olarak bilinen Abidin Cevher Özden, 17 Temmuz 2007 tarihinde de Karacaahmet Mezarlığı'nda silahla intihar girişiminde bulunmuştu. Bunalıma giren Özden'in intihar edemeyince havaya 8 el ateş ettiği ve ardından mezarlık görevlilerince engellendiği öğrenilmişti.

Kastelli son dönemlerde sıkıntılı günler geçiriyordu.Kastelli'nin 370 bin YTL'lik borcu yüzünden kefil olan 50 yıllık eşi Mukadder Özden'in Nişantaşı'ndaki evine geçen ayın ortalarında haciz geldi.Mukadder Özden'in ilk eşinden olan oğlu Süleyman Cemil Bahadır,haciz işlemi nedeniyle Abidin Cevher Özden'i suçlayarak,üvey babasının bir dönem aşk yaşadığını öne sürdüğü Nurgül Kaya'ya olan borcundan dolayı haciz geldiğini söyledi.

Bahadır,"Özden bankerliğe adım atacağı sırada sermayeyi annemden aldı.Şimdiyse amacı evi sattırıp paraları sevgilileriyle yemek.Zaten annemin çok değerli mücevherlerinin taklidini yaptırıp yer değiştirmiş.Esasları sevgililerinin kulak ve parmaklarını süslüyor" demişti.

http://www.gercekgundem.com/?p=135250
Kullanıcı küçük betizi
Mery
Üye
Üye

İletiler: 160

İletigönderen Egeli » Pzt Haz 02, 2008 20:45

Allah rahmet eylesin.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye