Banu AVAR'dan Duyuru ve Çağrı: Bir Araya Gelelim!

Banu AVAR haftalık yazıları ile yaşanan gelişmelere, gündeme ışık tutuyor.

Banu AVAR'dan Duyuru ve Çağrı: Bir Araya Gelelim!

İletigönderen Güncel Meydan » Pzr Eyl 16, 2012 17:11

Bir kendini bilmez sayfaya soruyor: "Her nedense hiçbir şehit haberini ve pkk nın yezitliklerini hiç sektirmeden son dakika veya flas haber olarak veriyorsunuz. Neye hizmet ediyorsunuz veya amacınız nedir?"

Amacımız her gün şehit verdiğimiz gerçeğini Türk milletine haber vermektir! Ve bununla nasıl mücadele edeceğimiz sorusunu başta şehit aileleri, sizler ve vatansever aydınlarımızın dikkatine sunuyoruz! Artık üzülmek, başsağlığı dilemek zamanı geçmiştir.. 25 şehidin cenazesi kalkmadan 12 şehit daha verilmiştir!

BU KONUDA YAZAN ÇİZEN KALEM OYNATAN, MEYDANLARDA VE SALONLARDA HAYKIRAN, MİLLETİ İÇİN İÇİ YANANLARA ACİLEN BİR ARAYA GELME TEKLİFİMİZİ İLETİYORUM!

İLGİLENENLERİN SAYFAMIZA ÖNERİ VE DÜŞÜNCELERİNİ YAZMALARINI BEKLİYORUM.

BANU AVAR

16 Eylül 2012

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=499911843352167&set=a.394008483942504.102330.123521044324584&type=1&theater
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye
 
İletiler: 584
Kayıt: Pzr Eki 12, 2008 23:12

Re: Banu AVAR'dan Duyuru ve Çağrı: Bir Araya Gelelim!

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Pzt Eyl 17, 2012 3:13

Sayin Avar, Turkiye'nin icine dusuruldugu durum Sarizeybek, Pamukoglu, Lutfullak Sener gibi politikacilar tarafindan, ve de sizler tarafindan dogru tespit ediliyor, halk da ayni goruste. Bir tek medya var karsinizda asmaniz gereken bir engel olarak. Eger politik bir guc olabilirseniz, medyanin ulusallastirilmasi ile baslamasi gereken bir surec alev alabilir. Bu tur sahislari biraraya getirecek, boylece yapay bir Ataturkcu-Musluman, liberal-milliyetci gibi ayrimlar ortadan kaldirilarak basariya ulasilabilir. Fakat Banu Avar gibi ve diger isimler gibi liderlerin her kesimden insani biraraya getirmesi gerekiyor belli ilkeler cercevesinde. Gidip bunlari cocuk gibi ellerinden tutup baristirmak ve bir surec baslatmak gerekiyor. AKP'ye oy veren halk, bu yeni hareketi destekler, yeter ki tam bagimsizlik deyin, NATO'yu ulkeden cikarin, dis politikayi Islam medeniyetini ve Turkiye'yi koruyan ve yukselen dogu medeniyetleriyle elele tutusan bir konuma getirin. Bu ilkeler mutlak halktan destek gorur, halkin dini duyarliliklari milli duyarliliklari var, bunun icin oy kullaniyorlar. Kimse Tayyip icin oy kullanmiyor. Bu duyarliliklari lafta temsil ettigi icin destek goruyor. Dini milli duyarliliklari olan alternatif bir hareket mutlaka destek gorur. Partiler ustu bir sekilde herkese acik olarak orgutlenilmeli ve de siyasi parti olarak da bir uzantisi olmali ki politik guc elde edilebilsin. Bir Anadolu Ihtilali gerekiyor, fakat yikim beklenmemeli, bir siyasi parti uzantisi olmali, Ataturk bizlere demokrasi getirmeye calismisti, siyasi sistemden de meclisten de faydalanilmali. Fakat bir lider karakterli kisi, mesela Banu Avar, farkli gruplarin liderlerine gidip durumu anlatmali, onlara cocuk muhamelesi yapmali, anlamalari icin ugrasmali ve biraraya getirmeli.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42


Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x