Banu AVAR'dan Odatv.com'a: Sonuna Kadar Yanınızdayız!

Gazeteci-Yazar-Yapımcı

Banu AVAR'dan Odatv.com'a: Sonuna Kadar Yanınızdayız!

İletigönderen Türk-Kan » Sal Şub 15, 2011 22:30

SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ!

Görüş ayrılıklarımızın olması hiçbir şeyi değiştirmez. Türkiye tarihin öyle bir anını yaşıyor ki, tüm aydınlar, ve bu memleketi seven sağda solda, dini cenahta yeralan herkes ‘ileri faşizm’ aşamasında BİR olmak zorunda!

Odatv yöneticisi Soner Yalçın, Barış Terkoğlu, Barış Pehlivanoğlu ve Ayhan Bozkurt ‘Ergenekon adı verilen bir dava’nın içine en son iliştirilmiş meslekdaşlarımızdır. Bunun ‘son’ olmayacağı da açıktır!

Suçları uzunca bir zamandır iktidara muhalif görüşler dile getirmeleri, muhalif yazarların görüşlerine yer vermeleridir. Son nokta ise Zir vadisinde Amerikalıların eğittiği Ergenekon polisleri görüntülerini yayınlamış olmalarıdır.

Benim de bazı yazılarım bu sitede yeralmıştır.. Sanırım Wiki Sızdırma’nın Assange’ı ve Mısır’da Soroscu hareketlenme ve CHP konusundaki düşünce farklılığımızdan sonra yazılarıma yer vermemeyi tercih ettiler.

Fikir ayrılığımız onlarla dayanışmamı hiçbir şekilde etkilemez. Bugün şu ya da bu cenahtaki tüm aydın ve gazeteciler aynı TEHDİT altındadırlar. Muhalif görüşlerle halkta yankı uyandırırlarsa, geniş kitleleri etkilemeyi başarırlar ve Batı istihbaratının oyunlarını belgelerlerse ayrım gözetilmeksizin HERKESİN ‘icabına’ bakılacak, ABD Büyükelçisi Ricciardone ve ekibi ‘uygun’ yolları tavsiye edecektir.

Kendini ortaya atmış ve doğru bildiğini yazan, gösteren, aydınlar, yazar/çizerler cadı avının hedefindedirler. İşte o nedenle,

Sözün bittiği yerdeyiz! Hangi cenahtan olursa olsun tüm vatanseverler, sıranın kendilerine gelmesini beklemeden BİRLİK İÇİNDE OLMA yollarını konuşmak zorundadırlar. Ordudan yargıya, eğitimden basına ve tek muhalefet merkezi olarak kalan internet sitelerine kadar tüm kurumların ve tüm muhalefetin kökünün kazınma sürecinin sonundayız. Emperalizmin 'ileri faşizm' safhasındayız.

Bu safhada nasıl bir araya gelineceğini HERKES KENDİNE SORMALIDIR!


Banu AVAR, 15 Şubat 2011
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: Banu AVAR'dan Odatv.com'a: Sonuna Kadar Yanınızdayız!

İletigönderen yigitler » Sal Şub 15, 2011 23:39

Tum vatanseverler OdaTV'ye destek olmali. OdaTV'yi de Yenicag TV, Halk TV eski Kanalturk ve Kanal Biz gibi yok etmek istiyorlar. Soner Yalcin ve arkadaslarina da Dogu Perincek, Mustafa Balbay, Tuncay Ozkan ve Mehmet Haberal gibi sahip cikalim.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye
 
İletiler: 600
Kayıt: Pzr Ara 07, 2008 21:41

Re: Banu AVAR'dan Odatv.com'a: Sonuna Kadar Yanınızdayız!

İletigönderen K. Milliyeci Torunu » Çrş Şub 16, 2011 12:12

Yurdumuzun karşı karşıya kaldığı tehlike açık ve nettir. Emperyalizm, işbirlikçi olarak kullandığı kesimler ( siyonistlerce beslenip yönlendirilen dinciler, ve bölücüler ) ile vatanımızın bekaa sını ( genç kuşaklar için çevirisi : varlık-yokluk durumunu) tehdit etmektedir. Bu safhada "nasıl bir araya gelineceğini herkes kendine sormalıdır" diyorsunuz.

Daha önce de tüm aydınlarımız birleşin diyordu, tehlike anında birleşin diyordu örneğin Sn. Sarızeybek, ancak nasılı göstermiyorlardı. Biz de oturup üzerinde çalıştık. Ulaştığımız sonuçları sizinle paylaşmak isterim.

Birleşin de nasıl birleşin ? bugünkü emperyalist işgale karşı duran bir dolu insan, farklı siyasal kanatlardan, oluşumlardan, düşünce sistematiğinden geliyorlar. Bir çok temel konuda ortak müşterekde buluşuyorlar, ama bazı tali konularda taban tabana zıt durdukları için,o konularda kendi dogmaları olduğu için, hoşgörü gösteremedikleri için ve de emperyalizm bunu bildiği ve özellikle o konuları kaşıdığı için, bu siyasi gruplar bugüne kadar nasıl bir araya geleceğini bilemiyordu, bulamıyordu. Biz düşündük, üzerinde çalıştık ve bir araya gelmenin ancak ve ancak bazı TEMEL İLKELERDE ÖNCEDEN ANLAŞMAK zorunluluğunu keşfettik.

İLKELİ BİRLİKTELİK olmazsa bu birleşmelerin dikiş tutmayacağını savunuyoruz. NEDİR bu temel ilkeler.

1) TAM BAĞIMSIZLIK istencinde ve kararlılığında olmak. Ne ABD, NE AB, Ne Rusya. Kendi geleceğini kendi planlayıp, kendi tayin eden TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE.

2) ANTİEMPERYALİZM. Emperyalizmin kapitalizmin vahşi bir çocuğu olduğunu bilmek, ve vahşi düzenin kendi halklarını refah içinde yaşatabilmesi için, başka ülkelerin sömürülüp yağmalanması için her türlü ahlaksız komployu, cinayet sayılabilcek savaşları, ekonomik soygunu, halkları köleleştirme operasyonlarını yaptığının farkına varmak. Emperyalizmin yani sömürünün her türlüsüne ( kapitalist başat ülkelerin sömürüsüne karşı olmak gibi, Kızıl sömürüye de karşı olmak. Aslında emperyalizme karşı duruşu olan başka bir kesim ile mücadele etmenin vatansever cepheyi zayıflatarak, emperyaizmin ekmeğine yağ sürdüğünün bilincinde olarak, empati ve hoşgörü ile, iş birliği yollarını aramak.

3) TOPLUMCU/KAMUCU bir düzen istencinde ve kararlılığında olmak. Yani Toplum yararını, kişi, sınıf, zümre, parti, sermaye grubu yararından üstün tutan toplumcu bir ekonomik modeli savunmak.

4 ) TÜRK KÜLTÜR, DEĞER ve İNANÇLARINA HOŞGÖRÜLÜ VE SAYGILI OLMAK. Burada kullanılan TÜRK sözcüğü etnik kimlik olarak söylenmemiştir, Atatürk milliyetçiliğinde belirtilen Anadolu coğrafyasında yaşayan tüm halkları kapsayan bir kimliktir, lütfen polemik yapılmasın. Zaten emperyalizmin en çok kaşıdığı alan bu alandır.

5) Demokratik bir düzen kurmak istencinde ve kararlılığında olmak.

Bu kutsal Anadolu toprakları Kemalistlerin önderliğinde gerçekleşecek ikinci ULUSAL BAĞIMSIZLIK SAVAŞINA DA , ŞÜPHESİZ Kİ 2. ZAFERİNE DE, BİR KEZ DAHA ŞAHİT OLACAKTIR. Kemalist aydınlanma devrimi kaldığı yerden devam edecektir.

Bugünlerde birinci savaştaki olumsuz koşulları aynen yaşamaktayız, tek farkı eski ama eskimeyen parolamızın artık güncel ve yaşayan dil ile söylenmesidir. : YA BAĞIMSIZLIK YA ÖLÜM !!!

Saygılarımla
Kuvvai Mİlliyeci Torunu
Kullanıcı küçük betizi
K. Milliyeci Torunu
Üye
Üye
 
İletiler: 43
Kayıt: Cmt Eki 09, 2010 21:52

Re: Banu AVAR'dan Odatv.com'a: Sonuna Kadar Yanınızdayız!

İletigönderen Mustafa Recep » Çrş Şub 16, 2011 14:21

odatv'ye yapılan baskından yeni haberim oldu, son derece müteessirim, değerli soner yalçın ve sevgili barış terkoğlu dostumun gözaltına alınmış olması ayrıca önem arz etmektedir. belli ki ergenekon adı verilen operasyon hiçbir muhalif sese yaşama hakkı vermemek için sonuna kadar sürdürülecektir o zaman bizlerde gözaltına alınacağımız günü mü bekleyeceğiz yoksa !!!
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye
 
İletiler: 417
Kayıt: Çrş Tem 09, 2008 13:11
Konum: sakarya


Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x