Banu Avar ile Sınırlar Arasında - Mısır

Banu Avar ile Sınırlar Arasında

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 28, 2007 0:01

Nasır'ınSır'ı

Yapım Yılı: 2007

Türkiye'yle büyük benzerlikler taşıyan ülke Mısır.

Bir zamanlar, anti emperyalist cephede yeralmış, bölgedeki komşu ülkelerle birleşmeler yaşamış, Nasır gibi liderle Süveyş kanalını millileştirmiş, kaynaklarına sahip çıkmış

Nasır parantezinden sonra yeniden geçmişe dönmüş ve İngiltere yerine bu kez Amerikan hükümranlığına girivermiş. O gün bugün ekonomik sıkıntılar, politik kargaşa ve dini çatışmalarla dertli.

Dünyanın en eski uygarlıklarından biri bugün Müslüman Kardeşler Örgütü'ne umut bağlamış bir halk ve batı etkisine girmiş bir aydın kesimin ağrısını yaşıyor.

Son bir yıldır Mısırlı işçiler gidişata dur diyor...

Banu Avar 2006 sonunda ayaklanan Mısırlı işçileri ve isteklerini konuştu. Grev dalgasında inleyen Mısır ekonomisi, Sınırlar Arasında. Artan uçurum, medyanın aptallaştırıcı etkisi Banu Avar'la Sınırlar Arasında.

Bir yanda lüks görüntülerle hergün beyni yıkanan fakir halk, bir yanda alışveriş merkezlerinden çıkmayan tuzu kurular, öbür yanda cemaat ve tarikatlara kapılan fakir fukara...

İzle

Resim

Görüntü: XviD 29.00fps
Süre: 35 dakika
Dosya Boyutu: 254 MB
Çözünürlük: 512x384

İndir:
:arrow:

Banu Avar ile Sınırlar Arasında - Mısır (Bölüm 1)

Banu Avar ile Sınırlar Arasında - Mısır (Bölüm 2)

Banu Avar ile Sınırlar Arasında - Mısır (Bölüm 3)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cum Ara 28, 2007 0:58

Türk-Kan, eline sağlık mirim... :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Adsız » Cum Ara 28, 2007 1:24

Elinize sağlık
Kullanıcı küçük betizi
Adsız
Üye
Üye

İletiler: 175

İletigönderen renegade » Pzr Ara 30, 2007 1:08

teşekkür ederim
Kullanıcı küçük betizi
renegade
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen feritbozoglu » Pzr Ara 30, 2007 21:04

Türk-Kan emegine saglık cok tesekkurler. Mukemmel paylasımlar yapıyorsun. Birde sana Trt de kırılma noktası diye bi program var o programın linklerini bu sitede bulabilirmiyiz iacaba ilerleryen gunlerde onu sormak ıstedım.İlgin icin simdiden tesekkurler...
Kullanıcı küçük betizi
feritbozoglu
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen verrty » Çrş Oca 09, 2008 20:55

Türk-kan rapidshare dışında diğer paylaşım sitelerine de yükleyebilirmisin...
Kullanıcı küçük betizi
verrty
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Oca 09, 2008 22:10

Ram, rica ederim mirim :)

Adsız, renegade, rica ederim.

feritbozoglu, rica ederim. Aaah, zaman... :| Ama yetisebildigim kadari ile paylasmaya calisacagim. Ilk bölüm "Keşmir-Pakistan" kaydedildi :wink:

verrty, paylasim siteleri derken :roll: rapidshare'den indirirken sorun mu yasiyorsunuz?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen İlteriş » Çrş Oca 16, 2008 4:47

Evet dostum ben de rapidshare de sorun yasiyorum, bedava degil ki, limite ulastiniz diyor 1 dosyayi yukledikten sonra, e digerlerini indirmeden de ise yaramiyor. Emeginiz icin tesekkur ederim, ama ben bu programlari izleyemiyorum.
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Ram » Çrş Oca 16, 2008 7:19

gokturkmehmet, http://www.guncelmeydan.com/forum/rapid ... t=art+arda

yukarıdaki adrese bakınız lütfen.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 02, 2008 23:51

Tek parca video eklenmistir.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen receylan » Sal Haz 03, 2008 20:18

teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen kurtulus » Çrş Tem 16, 2008 10:06

Kullanıcı küçük betizi
kurtulus
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen BARHANN » Prş Eyl 18, 2008 20:31

teşekkkürler...
Kullanıcı küçük betizi
BARHANN
Üye
Üye

İletiler: 497

İletigönderen kaye » Cum Eyl 19, 2008 1:41

Ben buna teşekkür etmemişim, teşekkürler :)
Yalnız burada geçen klipteki şarkıyı bana soran birkaç kişi oldu.
Şarkıyı Nancy Ajram seslandiriyor. Adı: Akhasmak Ah..
Aşağıdan indirebilirsiniz:

Akhasmak Ah

Biraz da popülizm yapalım dedik :lol:

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen matkap98 » Pzt Eki 20, 2008 6:58

ellerinize sağlık
Kullanıcı küçük betizi