Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Malezya Modeli

Banu Avar ile Sınırlar Arasında

İletigönderen Türk-Kan » Prş May 01, 2008 23:22

Sınırlar Arasında MALEZYA MODELİ'ni anlatıyor...

Başbakan Tayip Erdoğan'la benzeşen yaşam öyküsüyle muhalefet lideri Enver İbrahim ve Malezya MODELİ'nde

Banu Avar, bağımsızlığını kazandığı 1957 den beri aynı partinin iktidarında yaşayan Malezya'da...

Malezya halkı, ilk kez bu mart ayında yapılan seçimde muhalefeti 81 koltukla ödüllendirdi.

40 yıldır iktidardaki ulusal cephe, ilk kez ulusal meclisteki üçte iki çoğunluğunu kaybetti.

Enver İbrahim liderliğinde ortak platform kuran muhalifler, Malezya politikasında hızla yükseliyor..

Enver İbrahim'le çok özel bir röportaj, Malezya'nın muhalif gazetecileri, işçileri halkı ve zenginleri sınırlar arasında...

Acaba Türkiye Malezya'ya benziyor mu anlatacaklar...

İzle:

Resim

Görüntü: XviD 29.00fps
Süre: 40 dakika
Dosya Boyutu: 268 MB
Çözünürlük: 512x384

İndir:
:arrow:

Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Malezya Modeli (Bölüm 1)

Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Malezya Modeli (Bölüm 2)

Banu Avar'la Sınırlar Arasında - Malezya Modeli (Bölüm 3)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen tuba » Cum May 02, 2008 1:47

Çok teşekkürler....
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen kaye » Cum May 02, 2008 7:46

Artık saatini, vaktini tutturupta izlemesi neredeyse imkansız haline getirilen bu programı bizlere ulaştırdığınız için müteşekkiriz...
Var olun...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

banu avar sinirlar arasinda

İletigönderen mustafakara » Cum May 02, 2008 8:03

Ben yurt disinda yasayan birisiyim. Televizyon araciligi ile gundemi zor takip ediyorum. bu yuzden internete basvuruyorum. Snirlar arasinda programini paylastiginiz icin tesekkurler fakat gecengun raslanti eseri TOU TUBE stesinde su videyo ya rasladim... ve haberdar oldum... Acaba internet uzerinden bir pano olusturupda oy vererek. BU programa destek cika bilirmiyiz????

Banu Avar Ankara Hukuk'ta (Bölüm 1)

Banu Avar Ankara Hukuk'ta (Bölüm 2)

Yukardaki videoyalari seyretmenizi tavsiye ederim....
Kullanıcı küçük betizi
mustafakara
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen mustafakara » Cum May 02, 2008 8:18

Video yu acilmis sekliyle koysaydiniz daha cok menmunkalirdim. ikinci part 3.olmadan acilmiyor. simdi 2 saat beklemem gerekiyor. ucuncuyude indire bilmek icin..... :shock:
Kullanıcı küçük betizi
mustafakara
Üye
Üye

İletigönderen tuba » Cum May 02, 2008 15:35

...mustafakara: eğer her yüklemeden sonra modeminizi reset ederseniz beklemenize gerek kalmadan ard arda yükleyebilirsiniz ;-)
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

Sinirlar arasinda Banu avar.

İletigönderen mustafakara » Cum May 02, 2008 18:24

tuba yazdı:...mustafakara: eğer her yüklemeden sonra modeminizi reset ederseniz beklemenize gerek kalmadan ard arda yükleyebilirsiniz ;-)

Yardimci olmaya calistigin icin tesekkur ederim. fakat dedigini onceden duyup denemistim fakat bir sonuca ulasamadim. Buarada emeklerim sonuc verdi sonunda indirdim ayrica. Bir kopyasinida Google a koydum. onaylandiktan sonra tum belgesele google araciligi ile baka bilirsiniz guncel meydandan aldigimida ilave ederim ilgilenenler varsa bu sieye gelirler.
Kullanıcı küçük betizi
mustafakara
Üye
Üye

Re: Sinirlar arasinda Banu avar.

İletigönderen kaye » Cum May 02, 2008 19:20

mustafakara yazdı: fakat dedigini onceden duyup denemistim fakat bir sonuca ulasamadim..

Modemi kapattıktan hemen sonra açmayın Mustafa Bey, kapalı halde 2-3 dakika kadar bekledikten sonra açın.. İşe yaradığını o zaman göreceksiniz..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

Re: Banu Avar

İletigönderen mustafakara » Cmt May 03, 2008 9:19

BUTUN VIDEO YA BAKMAK ISTERSEN

Kullanıcı küçük betizi
mustafakara
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt May 03, 2008 9:53

Rica ederim arkadaslar.

mustafakara, tesekkür ederim. Yalniz, bugüne dek google, viddler, veoh video sitelerine yükledigimiz Sinirlar Arasinda programlari kisa bir süre icerisinde "telif haklari" gerekcesi ile silinmistir. Umarim sizin yüklediginiz video daha uzun ömürlü olur :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen TurkGladio » Pzr May 04, 2008 12:47

Sağolasın Türk-Kan bende çektim videoyu mp4 formatında 120 mb saygısızlık saymazsan eğer kotalı kullanıcılar için upload edebilirim.
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletiler: 168

İletigönderen TurkGladio » Pzr May 04, 2008 18:29

Linkleri vereyim istenirse silinebilir;

http://rapidshare.com/files/112508814/B ... rkGladio.p art1.rar.html

http://rapidshare.com/files/112376921/B ... rkGladio.p art2.rar.html

Resim

Görüntü capstaki gibidir.
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzr May 04, 2008 21:48

TurkGladio, site reklami icermedikce indirme adreslerini vermende bir sakinca yok, tesekkürler.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen TurkGladio » Pzr May 04, 2008 22:50

Türk-Kan yazdı:TurkGladio, site reklami icermedikce indirme adreslerini vermende bir sakinca yok, tesekkürler.

Hayır yok Türk-Kan, sadece kotalı olduğum için kotalı kişileri düşünüp yapıyorum bunu.
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletigönderen erenay » Çrş May 07, 2008 14:04

Paylaşımınız için çok teşekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
erenay
Üye
Üye

İletiler: 68